Şimdi Ara

Tüy dökücü krem,köpük VE genital bölge temizliği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
14
Favori
464.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pentacle*

Jilet kullanıyorum ama jiletle de koyu ve sert çıkıyor ayrıca batıyor büyürken ve büyümesi hızlı. Kopuk deneyim diyorum ona da zararlı deniliyor :-S

ben de kopugun tahris etmesinden korkuyorum.
  • Philips ın Bodygroom adlı makinesini kullanan var mi? Arkadaş önerdi, erkekler icin özel olarak yapılmış.
  • Jiletle aldıktan sonra tüyler içerden içerden batıyor, deri kızarıyor, bir hafta işkence oluyor. Bu yüzden jilet kullanmaya çekiniyorum.

Makine en kolayı fakat testise makineyle sıfır girdim, alet dişleriyle bir ısırdı, acıdan gözlerimden yaş geldi. O gün bugündür dikkatli olacağım diye yarım saat uğraşıyorum çok uzun sürüyor.

Tüy dökücü krem hiç denemedim fakat testislere zarar verir diye korkuyorum. Arkadaş da bir hafta acıdan yürüyemedim yazmış.

Başka tavsiyeler varsa değerlendirmeye açığız
  • Ustura kullanın
  • Ya demi ustura en kolayı. Hic uğraşmadan ne var ne yok hepsini tek hareketle kesersıniz hiçbirşey kalmaz cillop gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya demi ustura en kolayı. Hic uğraşmadan ne var ne yok hepsini tek hareketle kesersıniz hiçbirşey kalmaz cillop gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

Merhaba arkadaslar;
    Penis etrafımı jiletle temizlemek artık zor gelmeye başladı ve de sürekli cıkması hosuma gitmiyor.
    Veet markasının tüy dökücü krem ve köpükleri var.Sizce bunları penis bölgeme uygulayabilirmiyim? Zararlı tarafı varmı? Asıl merak ettıgım nasıl oluyor kullanan veya bilen arkadaslara soruyorum kullanımı ve kullandıktan sonra o bölgenn durumu nasıl olur tenin yumusaklıgı vs..
    Bu konuyla ilgili cevaplarınızı beklıyorum

ben çamsakızı kullanıyorum mukemmel performansı var az canın acır ama katlanacan bir kere arka bölgeyede aynısını uygula bence
  • cam sakizi nasil birsey ki? agda gibi oluyo sanirim.
  • once makıne ıle alıyorum
    sonra permatık banyo tras bıcagı ıle temızlıyorum

en makul en kolay yol bu
  • permatik banyo en iyi çözüm.. Duştayken suyun altına geçin çıt çııt 3-4dk'da tamamdır
  • filipsin bu işler için çıkardığı bi alet var.
    bodygroom...gogıl amcadan arattırtın...
    kullanın bana dua edersiniz bu kocakarı yöntemlerinden de kurtulursunuz....
  • Ben Bir Kaç Kere Eldivenle(Ameliyat Eldiveni) Aldım Ama Alırken Dayanılmaz Bir Acı Veriyor .S
    Şimdi Tüy Dökücü Deneyecem .S
  • Çakmakla yaksak mı ne yapsak
  • quote:

Çakmakla yaksak mı ne yapsak

sonra yangın çıkar her tarafı sararsa ne yapacaksın...

tehlikeli iş bence
  • tüy dökücü çok iyidir,kullandım 2hafta birşey çıkmadi... tavsiye ederim
  • Hamam Otu kullanın ^^
  •  Tüy dökücü krem,köpük VE genital bölge temizliği

Lapiden Tüy Dökücü Krem bu iş için biçilmiş kaftan öneririm jilet vs gibi kısa sürede de çıkarmıyor ve cillop gibi oluyor 15 dk da. Genital bölgede de herhangi bir sorun yok maşallahı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Tüy dökücü krem,köpük VE genital bölge temizliği

Lapiden Tüy Dökücü Krem bu iş için biçilmiş kaftan öneririm jilet vs gibi kısa sürede de çıkarmıyor ve cillop gibi oluyor 15 dk da. Genital bölgede de herhangi bir sorun yok maşallahı var.

Aynen bende bunu kullanıyorum çok ucuz
  • Evet ucuz ve kullanışlı ama beklemek sıkabilir ilk kez kullananları en az 10 dk beklemek gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Evet ucuz ve kullanışlı ama beklemek sıkabilir ilk kez kullananları en az 10 dk beklemek gerekiyor...

Evet,kötü de kokuyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.