Şimdi Ara

Tüy Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaşlarımın ortasında çıkan tüylerden rahatsızım fakat nasıl alıncağını bilmiyorum jilet felan vurmayacağım heralde peki sürekli çıkarmı ne sürede çıkar lütfen biraz bilgi verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-sta -- 14 Şubat 2008; 22:26:35 >

• Gerçektenmi?
  • Cımbız : )
  • berberde felan yakıyolar diye biliyorum
  • Peki bi daha çıkıyomu ?
  • Jiletlersen orman gibi olur
  • Arkadaşım sakın elleme yoksa devamlı çıkar, hem daha kalın hem de sert olur. En iyisi git bir lazer epilasyon yapan yere ve sonsuza kadar kurtul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kepek sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

Arkadaşım sakın elleme yoksa devamlı çıkar, hem daha kalın hem de sert olur. En iyisi git bir lazer epilasyon yapan yere ve sonsuza kadar kurtul.

Ücreti ne kadardır? başka yöntemler varmI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-sta

Seninki küçük bir bölge olduğu için öyle pek bir maliyeti olmaz. Ama istersen ilk önce google'da araştırma yapabilirsin fiyatlar için.
    Başka yöntemler olarak arkadaşlar saydı zaten. Ama ben tavsiye etmiyorum.
    En iyisi dediğimi yap ve tamamen ömrünün sonuna kadar kurtul! Uğraşmaya değmez kıldı, tüydü vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orjinalden alıntı: G-sta

Seninki küçük bir bölge olduğu için öyle pek bir maliyeti olmaz. Ama istersen ilk önce google'da araştırma yapabilirsin fiyatlar için.
    Başka yöntemler olarak arkadaşlar saydı zaten. Ama ben tavsiye etmiyorum.
    En iyisi dediğimi yap ve tamamen ömrünün sonuna kadar kurtul! Uğraşmaya değmez kıldı, tüydü vs.

sağolun başka fikri olan varsa yazsın lütfen

• En iyisi lazer epilasyon Yazın yaptırcam.Şimdilik epilasyon aletiyle idare ediyorum Kaş arası seans başı 20 YTL lazer epilasyonda.
  • al cımbızı basla yolmaya

haftada bir alırsın en fazla 5 dakkalık is
  • valla en ekonomik çare cımbız jilet milet sürülmez oraya aman ha!!!!!
  • cımbızla,sonra da bioder le masajla.olmadı git lazer epilasyona.ama baştan söyliyim küçük bölgelerde kırmızı lazer kullanılıyor.ve bu lazer yanık izi bırakabilir.yapacaksan kışın yap çünkü güneş görmemiş olması iz riskini azaltıyor.bir de bir süre 2 kaşın arası pancar gibi gezersin lazerden sonra.artık pudra,fondoten yaparsın bişiler.
  • Sağolun arkadaşlar
  • Bende Çatma kaşlıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.