< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TUYA Akıllı Ev Sistemleri (4. sayfa)

-
-
standart routernile deneme yapın. Normalde sıkıntı olmamalı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Tuya cihazların ip alması yada kumanda edebilmeniz referans olmuyor bazen...
İp adresine ping atıp sorunu daha net görebilirsiniz .
Bazen sorun AP yada router'den kaynaklanıyor olabilir...
tuya ısı nem olceri kombi termostat gibi kullanan varmı? sıkıntı olurmu
Marka model belli mi ? Anahtarı (switch) özelliği var mı?
Normal kombi termostatları wifi yada kablolu bağlantı ile kombiye bağlı anahtarı/switch'i açıp kapatıyor.
Aynı prensip yani...
Nereden olmasın?
Kombi için değil ama priz ile elektrik sobasını aç kapa için kullanıyorum. Sıcaklık 20 derece altına indiğinde sobayı açıyor, 21 üstüne çıktığında kapatıyor. Kombiye uygun termostat bağlantısı ile aç kapa yaptırılabilir. Benim yaptığım şekil kombi için sağlıklı olmaz.
-
Merhaba;
Kullandığınız cihazın marka, modeli nedir? Satış linki var mı? Teşekkürler,
-
Sensör olarak en son şunu aldım. Zigbee tabi bu.
www.n11.com
Zigbee Sıcaklık Ve Nem Sensörü Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/zigbee-sicaklik-ve-nem-sensoru-64333926?magaza=novatoPriz de en ucuz Bood marka prizler vardı, sadece açma kapama yapıyor, ölçüm yok.
-
Size uygun bir tarif olabilir ; yeşil teknolojiyoutube
Sonoff zigbee ürünleri ile ucuza akıllı oda termostatı yaptık... #reklamhttps://www.youtube.com/watch?v=xH1aOe30u-Q&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Priz olarak günsan öneririm, 298 tlydi geçen hafta hb de. Enerji ölçümü var, elektrik gidip geldiğinde en son konumuna göre devam ediyor. Tuya uyumlu, ben sevdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şımart akıllı priz ile aynı özelliklere sahip görünüyor , fiyatı daha uygun.
Şimdilerde 329 TL olmuş...
online.gunsanelectric.com
Günsan Wi-Fi Kontrollü Akım Korumalı Akıllı Priz 16A Tuya & Smart Life Destekli - Online Günsan Elektrikhttps://online.gunsanelectric.com/urun/gunsan-wi-fi-kontrollu-akim-korumali-akilli-priz-16a -
Hemen hemen hepsi aynı özellikteler de güç ölçümü olup olmaması fiyatı değiştiriyor. Bazılarında daha eski tip devreler var, Aubess gibi bazıları ful çiplerle yapıyor her şeyi, bozulunca evde tamir edemezsin hani...
-
Merhaba dediğim gibi modemi değiştirdim tplink modemi takar takmaz tüm aletler register oldu. Asus modem de var bir tuhaflık neyi nasıl engelliyor anlamadım
TV yede akim ölçen tuya priz alabilirsiniz.
TV çalıştığında akim değerine ulaştığında Fan çalışmasın otomasyon u kurabilirsiniz. TV kapandığında çektiği akım düşecek buna göre de fan kapatma otomasyonu gerekecek..
Yada 5V ile çalışan fan USB den enerji alıyor ise Bunu direk TV USB sine takın. TV çalıştığında USB enerji gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 6 Mart 2025; 0:42:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X