Şimdi Ara

Tuzla da açacağımız cafe için isim önerisi istiyorum ( BİR AKŞAM MİSAFİR ETME ÖDÜLLÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuzla tarafında bir yandan pide,börek satacağımız ağırlığın kahve,fast food ve nargile olduğu bir mekan açıyoruz. İsim konusunda kararsızız. Güzel bir isim öneren arkadaşı bir akşam misafir edebilirim, hesaplar bizden tabi

• Hookah House
  • I Gothum
  • Tuzla tarafında bir yandan pide,börek satılan ağırlığın kahve,fast food ve nargile olduğu cafe
  • Tuzla Booze
  • Bizim zamanımızda birşey yoktu be.

Konsept falan olcak mı hocam.
  • Ben size koskoca marka ismi vericem,siz de beni 1 gece yiyip içirecek misiniz ? Benim fikrim bu kadar ucuz değil hocam :/ Neyse başarılar
  • Kardeşler Pide Salonu
  • pide house
  • Siyah arkaplan içerisine beyaz renkli ve el yazısıyla siyah yazabilirsiniz yani cafenizin ismi siyah olsun çok abartı isimlere gerek yok bence sade olsun güzel olsun
  • ayşensin cafe
  • los pollos hermanos gıda ltd şti
  • Saltbae pide salonu
  • Azaria Cafe (okunudu azarya)
  • Vosvos cafe
  • Abime 1,5 kıymalı cafe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhttnshn61 -- 29 Nisan 2017; 19:56:7 >
  • Özkardeşler Gafe
  • Hocam gelin anlaşalım siz beni orada karşılıksız 1 akşam misafir edin sadece 1 tane yemek verseniz yeter birde sus içerim uslu uslu dururum lütfen
  • ÖDÜLLÜ Kafe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potansiyel Ölücü

Hocam gelin anlaşalım siz beni orada karşılıksız 1 akşam misafir edin sadece 1 tane yemek verseniz yeter birde sus içerim uslu uslu dururum lütfen

Nick-mesaj uyumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.