Şimdi Ara

tv..............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea hatta televızyon izlemek bedava mı yoksa paralımı paralıysa nekadar..........

• evet bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsu lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

evet bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsu lütfen

hayırdır avea da mı var sende???
  • babam evea kullanıyor
  • maşallah. ailecek kapatmışınız operatörleri
  • valla öyle ya
  • kardesim sizin muhabbettınızı okumak ıcın acmadım ben bu topıcı bılıyorsan yaz bosbeles yazma arctic ............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskopat3491 -- 14 Haziran 2005, 21:40:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv
    2 ay önce açıldı
    FB TV HD
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lahavlevelakuvveteillahbilahilazim....
  • lutfen bır turk sitesınde turkce konusalım arctic ..........................................
  • quote:

Orjinalden alıntı: piskopat3491

kardesim sizin muhabbettınızı okumak ıcın acmadım ben bu topıcı bılıyorsan yaz bosbeles yazma arctic ............................................

+1

telefon model ne bilmiorm, ama eğer bi symbian telefon kullanıosan PV Player yüklicesin, sonra avea yı arayıp AVEA MOBİLVİZON ayarlarını alıcaksın. hazır el atmışken AVEA GPRS ayarlarını da al lazım olabilir. evet, cepten tv izlemek ücretli ama ne kadar bilmiorm, ben bikaç kere denemeye kalkıştım ama olmadı izleyemedim, yok altyapı çalışması fln var dediler ayar yolliyamadılar. bende uğraşmadım. ayarı internetten fln da aldım yine yapamadım. en iyisi dediğim gibi ara sana yollasınlar. o sırada üyelik fln da yapıo olabilrler...

• saol kardes.
  • turkcell de de varmı bu olay ?

tlf sx1 bu arada
  • ARKADAŞIM AVEA YI BILMEM AMA TELSIMDE 1 TEMMUZA KADAR UCRETSIZ BEN KULLANDIM 6630 DA AMA BI ISE YARAMAZ GORUNTU COK BERBAT
  • dakıkası 272.000 lıra ıle ucretlendırılıyor yaklasık olarak.
    yaklasık dememın sebebı gprs kullanımındandır.
  • cok para bea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.