Şimdi Ara

Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
72
Favori
61.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CooL34

Bakınız.http://forum.donanimhaber.com/m_72142885/mpage_6/f_//tm.htm#msglink_74236250

okudum hocam , geçmiş olsun.

ilk mesajdaki uyarılarım , malesef birerbir sizde olmuş.
  • Herhalde hiçbir sorunu olmayan 55es8000 bende

Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu )
  • okudukça televizyon almaktan korkar oldum iyimi..
  • Çok fena denk geldi. Teknosa ile görüşeceğim fakat umutlu değilim, sanırım paramı alıp susacağım öyle görünüyor, çektiğim rezillikte bana bonus.
  • Ben arızalı tvmi değiştirdim. LG 47LM660S idi.

Çok iyi paketleme yapabilirler ancak şuna dikkat edin, kumanda, kitapçık ve soketlerin olduğu plastik torbaların dışında seri numaranın da olduğu şerit bant var, bunu yırtmadan açamazlar ve dönüşü yok. Bu açılmışsa açılmıştır. Kutu açılırken buna dikkat edin.
  • Güzel konu,güzel bilgilendirme.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Herhalde hiçbir sorunu olmayan 55es8000 bende

çok iyi duruyor. arka ışık miktarınız ne , buda önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL34

Çok fena denk geldi. Teknosa ile görüşeceğim fakat umutlu değilim, sanırım paramı alıp susacağım öyle görünüyor, çektiğim rezillikte bana bonus.

inş kurtulursunuz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Güzel konu,güzel bilgilendirme.Teşekkürler.

rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Herhalde hiçbir sorunu olmayan 55es8000 bende

çok iyi duruyor. arka ışık miktarınız ne , buda önemli.

Dinamik ayarları kullanıyorum. şimdi baktım 20 miymiş
  • Arkadaşlar Film modunda fotoğrafı çekerek eklerseniz daha açıklayıcı olur, çünkü Dinamik/Standart/Doğal modlarda panele gelen yazı resim vs görüntü boyutu ne kadar küçük ise arka ışığı o kadar düşürüyor ve parlaklık seviyesine bakarak yanılıyoruz!.

Bazı arkadaşlar "USB içine siyah foto atıp TV'de baktım sim siyah" yazıyor ama yanlış. Eğer yukarıdaki modlarda bakarsanız siyah fotoğrafta ledleri kapatıyor yada en düşük seviyeye getiriyor ve kesinlikle sorun dahi varsa yada siyahlık seviyesine bakmak istesekte göremiyoruz.

Işık sızması veya bulutlanma testlerini kesinlikle Film modunda test edin.

Bendeki bu şekilde
     Tv Alacaklara Önemli Uyarı ! 0 Tv , Kapalı Kutu Oyunu ( Ekran Testi - 0 Tv Tüyosu )

Edit: Small image change...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 28 Nisan 2013; 0:50:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Bendeki bu şekilde

maşallahı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 21 Nisan 2013; 0:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
    maşallahı var.

Teşekkür ederim iyişallah herkesin satın aldığı panel bu şekilde olur.
  • vatan bilgisayardan es 7000 alacam inşallah. vatan bilgisayar memnuniyetsizlikte geri iade alıyormu bu söylediğiniz sorunlar es7000 ve es 8000 için mi geçerli sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: aclan_46

vatan bilgisayardan es 7000 alacam inşallah. vatan bilgisayar memnuniyetsizlikte geri iade alıyormu bu söylediğiniz sorunlar es7000 ve es 8000 için mi geçerli sadece

vatanda şartlar degişmediyse bir ürünü alıp , kutuyu hiç açmadan , kullanmadan iade ederseniz , geri alıyor diye biliyorum.

mediamarkta sizin dediginiz gibi olay var. emin olmamakla beraber teknosadada benzer bişiler vardı.

söylediklerim tüm tv ler için geçerli.
  • Konuyu açan arkadasımız elıne saglık cogu kısının işine yarayacak bı konu yalnız su iade konusunda kase vs. tam turkıye kanunu bilmiyorsunuz öyle gördüm ölü pıxel veya arıza konularında bu piyasanın içinden gelmiş biri olarak söylüyorum ne öyle bi kaşe var nede öyle kale yapılabilir unutmayın büyük perakende firmalarına size muhtaç değil siz onlara muhtacınızki bu nasıl anlaşılıyor x firma fiyatı yüksek her zamanki gibi siz de diğer xa frmasını fiyatını bekliyorsunuz fiyat düşcek biliyorsunuz bakım siz bekliyorsunuz yani muhtaç olduğumuz anlaşılıyor xa fırma yokken turkıyede ındırım yoktu teknolojı rekabet yoktu ki de firma geldi indirimler başladı.

Ayrıca su arızası çıkan tv mevzuna gelince kaşe filan onları geçin sen alma istiyorsan o fiyatı başkası alır her ürünün bı alıcısı vardır merak etmeyın ıcınden geldıgım ıcın bılıyorum ama sızı söyle bı yardımcı olmaya çalışım ürünü alırken satıcı arkadaşına söyle bi ricada bulunabilirsiniz ürünü alırken mağazada açıp ufak bi test ederse hiçtiyse ölü pixel gibi seylerde birebir değişim yaparlar sıkıntı olmaz.

Kimse beni yanlış anlamasın bende konunun içinden gelen bi insanım unutmayalım hepimiz müşteriniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca teknoloji sektöründe memnuyetsizlşk iade yoktur tekstil le karıştırmayın servis raporu gereklidir yoksa iade gerçekleşmez ama maalesef cogu firma samsng gibi bulutlanma gibi panel hatalarını kabul etmez.Cunku arızadan saymaz panel hatasınıki çok musterı kaybettı bu durumdan ama yapacak bişey yok aynı durumu bende yaşadım paşa paşa kullanmak zorunda kaldık cihazı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben dün vatandan 46pfl7007k aldım
    ürün koli bantlarını inceledim üst koli bandı gayet düzgün
    alt taraftaki bandda üst bandda tekkat olmasına dikkat ettim
    fakat alt koli bandı katlanmış gibi yapıştırılırken yani böle kabarcık gibi uzunlamasına çiizgigibi satıcı koli alt tarafı üzerinde sürüklendiğinden bandda bu tip şeyler olabilir dedi...ürünün açılmamış oldugunu bandların philips bandı oldugunu sözle garanti etti ve tv açıldıgında tvyi koruyan çarşaf gibi kılıfta herhangi bir kırısıklıkla anlayabileceğimi söyledi..sizce bu durum normalmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre8361

merhaba ben dün vatandan 46pfl7007k aldım
    ürün koli bantlarını inceledim üst koli bandı gayet düzgün
    alt taraftaki bandda üst bandda tekkat olmasına dikkat ettim
    fakat alt koli bandı katlanmış gibi yapıştırılırken yani böle kabarcık gibi uzunlamasına çiizgigibi satıcı koli alt tarafı üzerinde sürüklendiğinden bandda bu tip şeyler olabilir dedi...ürünün açılmamış oldugunu bandların philips bandı oldugunu sözle garanti etti ve tv açıldıgında tvyi koruyan çarşaf gibi kılıfta herhangi bir kırısıklıkla anlayabileceğimi söyledi..sizce bu durum normalmidir?

Alt taraf suruklensigi icin zarar gormus olabilir bu normal arkadasin dedi gibi servis ece gelsiginse actiginda dikkatlice inceleyin icinize sinerse kurulum yaptirin aksi taktirde kesinlikle kurulum yaptirmayin garanti baslamasin.

• @emre8361

alt kısımda öyle şeyler olabilir , sürükleniyor kutular malum. siz diger uyarılarımı dikkate alarak inceleyin bişi yoksa tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.