Şimdi Ara

TV Alacaklara Uyarılar! Samsung 46' D8000 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eternity

Aceleniz yoksa bence bekleyin,Panasonic e Philipsin üst model cihazları gelsin öyle karar verin..

Vallah bekleye bekleye bir hal oldum. Okuyarakta bir yere varamıyorum. Tam bu olsun diyorken kesin bir sorun çıkıveriyor. D6000 hakkında bilgi verirse kullanan kiş io zaman ben de fikir sahibi olacağım.
  • Neden Plazma almıyorsunuz?

Hem bu tip sorunlarınız olmaz, hem de görüntü led'ten daha keskin.
  • http://www.nettehaber.com/ters-kose/1410/tuketici-olasin-da-sen-de-tukenesin.html
    Şu yazı aklıma geliyor bu başlığı her gördüğümde:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

geçmiş olsun kardeşim. umarım çözersin. yeni aldıysan eğer 30 günü geçmediyse satıcı firma ile görüş. genel merkezden servis ile görüş. bastır o zaman kabul etmek zorunda kalırlar.
    bulutlanmalar ielrde çoğalır canın sıkılır.

Aslında Tüm ledlerde Olan Genel bir sorun bahsettigin evet Samsung Serilerinde daha bir rasladığımız konu ama yinede tümünde var diyemeyiz servis kurulumunda ürünü iyice test edip öyle almalıyız yapacak başka bişey kalmıyor..Durumun için Üzgünüm o kadar para verip böyle sıkıntılar yaşamak insanın canını çok sıkıyo harbiden inşallah bi çözüm bulursun bizede bilgi verirsin...
  • arkadaşlar selamlar,

Ben yakın zamanda 46" bir LED almayı dusunuyorum. Bu yazdıgınız clouding hatası hemen her markada olabilecegini belirtiyorsunuz. Peki bu hata TVyi ilk aldıgmıız anda cıkar mı? yoksa TV ilk başlarda normal calısırken 4-5 ay sonra bu sorun başlayabılır mı?
  • 2 sayfa tek tek okudum, dava açılmış ama sonuç yazılmamış. E noldu sonuçta tv değişti mi ?
  • Açılan dava hakem heyetine şikayet mi? Yoksa direk Tüketici Mahkemesinde açılmış derdest bir dava mıdır? Bu hususta bilgi vermenizi rica ediyorum.
  • Arkadaşlar bende Samsung tv aldım.Garantisi bitmeden on gun once ekranda parlak lekeler oluştu.garanti ile paneli değiştirdiler.Fakat aynı lekeler 3 ay sonra başka yerde yıne oluştu ve bu süre zarfında garantide bittiği için yardımcı olamayacaklarını soylediler.Daha üç aylık sıfır panelleri yıne sorun çıkarıyor ve adamlar bununla ilgilenmıyorlar.O lekeleri çıkaran sorun televizyonun panelinde değil beyninde de olabilir sonucta ve bunun garanti sürecinde hiç araştırmadan direkt panel değiştirdiler.Benım evimde butun elektronik cihazlar samsung olmasına rağmen artık asla samsung almam da kullanmamda.Allah belasını versin hepsinin.Ayrıca eşim ve benim iki adet telefonumuzun toplam üç defa bataryası şişti.Ve altu üstü bir batarya için 20 gün beklettiler.Satış sonrası Aşırı alitesiz hizmet anlayışı için kahrolsun samsung.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.