< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geronymo51 -- 29 Ekim 2020; 18:36:35 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TV Alamıyorum Ahali Bi Yardım Lütfen
-
-
Bu konuda arkadaşlar paylaşım yapıyorlar.Tavsiyeler de bulunuyorlar.
https://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyeleri-ana-konu--98334172-3234#146220977
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, 65 bin yorum içinde kayboldum, biraz da ondan kafam karıştı sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gece bu televizyon indirime girebilir tekrardan. Takip ediniz.
Tavsiye ederim. Fazla kafayı karıştırmaya gerek yok.
Yoksa işin içinden çıkamazsınız..
www.vatanbilgisayar.comSONY 55XH9096 55'' 139 CM 4K UHD ANDROID SMART TV,DAHİLİ UYDU ALICI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xh9096-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html
epeySony KD-55XH9096 (KD55XH9096BAEP) Televizyonhttps://www.epey.com/televizyon/sony-kd-55xh9096.html
*2020 Yeni model.
55xh9096 8729 TL Vatan bilgisayar da indirimli Fiyattan satıldı. Tekrar Bi indirim gelebilir.
Aynı şekilde Media market ve Teknosa takip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 29 Ekim 2020; 15:14:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Süper tavsiye, attım hafızaya takipteyim. 11.11 indirimlerini falan kaçırmadan bişey denk getirmem lazım.
Bakalım bende aynı durumdayım
Hocam ne amaçlı kullanacaksınız ilk o önemli oyun film oyun konsolu bağlayacak mısınız ikincisi fiyat kaça kadar çıkabilirim diyorsunuz bence bunları bi sıralayıp ona göre karar verin. Eğer sadece tv izlerim bana netfilix vs önemli değil dersen a101 de satılanlar veya hi level awıx axen hatta dijitsu bile olur ona göre kararınızı verin. Nerdeyse 8 bine orta seviye tv bile yok nasıl iş bilemedim ama yine zam gelecekmiş forumda öyle yazıyorlardı alacak olanlar biran önce alsın.
O dediğiniz karmaşa bende de var tv aldım halbuki ama şumu bumu karmaşası yok bin lira ver o daha iyiymiş 2 bine 100 hz varmış böyle böyle şeyler işte ama fiyatlar uçtu yine ben 4500 aldığım tv 5200 oldu almak bile bi dert bu saatten sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 29 Ekim 2020; 16:54:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam genel maksat kullanım ağırlıklı. Ne olur netflix, amazon, YouTube vs maç izlerim, yakın zamanda Ps4 alma planım da var. Büyük bi aksilik olmazsa sık sık tv değiştirmek istemem. Eski tv 12 sene oldu mesela.
Bu millet ne yapacak bilmiyorum 8000 TL para verecem adam gibi bişey alıp kurtulamıyorum.
Model tavsiyesi değilde başka bir tavsiyede bulunmak isterim. Ben 5 metre izleme mesafesine 65 inç tv aldım, şuan 75 veya 82 inç almadığıma pişmanım. Sakın ola 55 inç almayın 5 metre için, ufak gelir.
Hocam ps4 50 hz i kurtarır ama ps4 pro veya ps5 için 100 hz çok güzel olur sizin dediğiniz gibi bende ikilemde kaldım pahalı bir şey almadım ama bu fiyatları görünce keşke alsaydım demeden de edemiyorum. Ps5 için hdmı 2.1 çok iyi oluyor dediler bende bu konulara yabancıyım ama bende xbox da olabilir ps4 pro da takipteyim.
-
Oturdunuz koltukla tv yi takacağınız duvar arası kaç metre 3 metreye 55 olur diyorlar benim 2.5 ancadır ama 50 küçük bile geldi diyebilirim gözüm alıştı zamanla.
En fazla olsun 4 metredir herhalde.
55 olur gibi ama 65 araştırman lazım bilmiyorum küçük odaya çok büyük tv olmuyor izleme keyfini bozuyor
Bu mesafe için 55" bile büyük bence. 50" civarı öneririm.
Bir de TV çok yukarıda durduğu için kafanızı sürekli yukarı kaldırmanız gerekecek. Zaman içinde ağrı yapar. Alt kısmını 60-70 cm seviyesine indirmeniz daha doğru olur.
Şu anda evde kiracı var çıkmasını bekliyoruz, ben bu şekilde kullanmam, küçük çocuk olduğu için bu şekilde yapmış herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: fato65
Bir de TV çok yukarıda durduğu için kafanızı sürekli yukarı kaldırmanız gerekecek. Zaman içinde ağrı yapar. Alt kısmını 60-70 cm seviyesine indirmeniz daha doğru olur.
quote:
Orijinalden alıntı: fato65
Bir de TV çok yukarıda durduğu için kafanızı sürekli yukarı kaldırmanız gerekecek. Zaman içinde ağrı yapar. Alt kısmını 60-70 cm seviyesine indirmeniz daha doğru olur.Arkadaşın dediğine göre mesafe 4 metre imiş. Sizin dediğinizin aksine 55'' bile küçük o mesafe için. 4K TV'leri Full HD TV gibi düşünmeyin. Full HD aksine durum söz konusu 4KTv de.
Ben de ileride 4K tv alacağım izleme mesafem 3 metre ama TV konacağı duvar 50 çok zorlarsam 55'' uygun ama izleme mesafeme göre almam gereken 70''
Bütçen ve TV konacağı yer uygunsa izleme mesafesine göre TV alınması öneriliyor çünkü İzleme mesafesine göre ufak tv alınırsa 4KTV de 4K bir film, 4K video izlerken görüntü 4K olarak değil Full HD görüntü gibi algılanmaktadır deniyor.
-
Fotoğrafta göre yorum yaptım. Görünen mesafe 4m değil bence.
O hesapları yaparken sürekli 4K içweik oynayacağına göre yapıyorlar. TV yatınlarınu tamamının 1080i olduğunu unutmamakta fayda var. 2 saat 4K film izlenecek diye, 12 saat 1080i izlendiğini gözardı etmemeliyiz.
Bu limitler içerisinde 65" bulmak çok zor, 55 bile bulamıyoruz adam akıllı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vatanbilgisayar dan 65" xh9096 siparişi verildi. Kurcalaya Kurcalaya 5000 tlden 11000 e geldik. Hayırlısı artık. Bi sorun çıkmasa tv olayını uzun bir süre rafa kaldırıyorum😀
|
Benzer içerikler
- 120 hz tv önerisi
- 65 inç tv izleme mesafesi
- saba televizyon alınır mı
- qned mi qled mi
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- en iyi televizyon markası
- huawei televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X