< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TV Alamıyorum Ahali Bi Yardım Lütfen (3. sayfa)
-
-
Hocam iyi bişey alayım dersen 9 10 bini gözden çıkarmak lazım ama bence de indirim bulamazsanız a101 den falan bişey alıp geçin derim yinede siz bilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kasımda n11 kupon dağıtmaya başlıyor, bu ay içerisinde kampanyalar hareketli, oraları kovalamak lazım. Bişeyler denk getirip gözü kapatıp alacaz artık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
N11 e fazla güvenme 4 binlik ürünü 4400 e çıkarır 400 TL kupon veriyor aynı 4 e düşüyor yani anlayacağın yine aynıya geliyor. 2 defa böyle oldu geçen sene telefon alacaktım yine aynısı olmuştu
Arkadaşlar gözü kararttım gittim vatanbilgisayara, modelleri inceledim.
Samsung biraz fazla ışıklı geldi gözüme, yandan baktığım zaman görüntü kaybı fazla oluyor. Kumandadan sesli komut Türkçe değil ve dts desteği yok. Qled için bu söylediklerim.
Sonylerin benim istediğim modelleri pahalı.
Philips lere çok bakmadım. Satış elemanı son bir kaç yılda baya bi atak yaptığını söyledi ama nedense içimden philips almak gelmiyor.
Sonuç olarak LG de karar kıldım gibi. LG Nano866 modeli kafama yattı. Tercih sebeplerim akıllı kumandası çok işlevsel, 100 Hz, nispeten daha gerçekçi görüntü, yan açılardan görüntüde minimum kayıp, 2020 model olması gibi ayrıntılar.
7999 TL satış fiyatı var, ay sonu indirimi falan bişeyler yapabileceklerini söylediler. Tahminim 7500 gibi bir rakama gelecek. Bir aksilik olmazsa almayı düşünüyorum, olur da alırsam tekrar yazarım buraya.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Hocam işine karışmak gibi olmasın bunlar ıps panel siyah ekranda ışık sızması çok fazla olur siyahlar da va panele göre kötü bunları göz önünde bulundurun.
Birde teknosa ya baksaydınız orda duyduğum kadarıyla 1 ay iade hakkın varmış memnun kalmazsanız iade edersiniz birde video ekliyorum ordan bakarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 30 Ekim 2020; 19:23:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.sikayetvar.comLG Şikayet ve Kullanıcı Yorumları LG Müşteri Şikayetleri - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/lg
LG PİŞMANLIKTIR...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
www.sikayetvar.comLG Televizyon Işık Süzmesi Rahatsızlığıhttps://www.sikayetvar.com/lg/lg-televizyon-isik-suzmesi-rahatsizligi
Buyur 20 saat önce yazılmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bende kumandasına kandım ama siyahlar çok kötü üstelik va panel olmasına rağmen bence bir daha düşünün 8 9 bin liralar az değil pişman olma sakın. Gece ıps panelle film izlemek eziyet olur haberiniz olsun benden söylemesi
Hocam imkaniniz var gidip dijitsu, hi level almayin. Ekran renk ayarlarini yapsaniz da bi lg kadar güzel Canli degil. Sonra yazılımları sıkıntılı. Malzeme kalitesi düşük. Ses berbat vs. 7-8k ya cok rahat 65 inc lg tv bulunur ama bakayim bi
Tamam sectigin guzel mesela. Vatandan mediamarktdan gozune kestirdigin lg samsung al bi tane geç hocam.
2013 LG 42 inç tv miz 2020 model axen 49 inç tv den daha guzel görüntü veriyor. Ses olarak aşırı fark var zaten.
Hocam yıktınız beni, tam diyorum buldum yine bişeyler çıkıyor. Bu ışık sızması alınan her tv de geçerli bir sıkıntı mı, şans işi mi? Denettirsek mağazada mesela.
Merhaba ben 6 yıldır Vestel 55 inç LED TV kullanıyorum görüntü kalitesi çoğu TV den çok daha iyi hem yerli hemde diğer markalardan daha ucuz. Bu TV vestelin yeni serisi 4K ve android TV bunu mutlaka değerlendirin bence.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Lg 2020 tavsiye ana konusuna da yazdım bakalım neler gelecek. Şu an moralim çok bozuk yemin ederim.
Oraya yazma hocam orda herşey normal derler oled harici bence alınmaz bak bir lg kullanıcısı olarak söylüyorum gerisini sen düşün nanocel lafına aldan ma bildiğin ıps
Hocam denetmeye gerek yok ıps de azda olsa olur zaten magazada ful ışıkta nasıl göreceksiniz ama evde karanlıkta belli oluyor attığım videoları izlediysen görmüşsündür ne demek istediğimi kaldıki hiç mi film izlemeyeceksin bak bizden uyarması sen bilirsin.
Hocam biz ne alacaz o zaman, marka model belirlemek istiyorum. Bi köşeye çekilip ağlamak istiyorum.
Artılarını eksiklerini belirle ona göre karar ver markaya
Hocam ürün olarak orta düzey alabileceğiniz en iyi ürün.
120hz panel
HDMİ 2.1 var
A7 görüntü işlemçisi var,
İnternet üzerinde kullanandan yorum yapıyor kullanmayanda, kafa karıştırma dışında bir şey değil bilginiz olsun.
Işık sızması olayı OLED TV dışında her markada her modelde olabilir ev kullanımda gözünüzü rahatsız edecek derecede değildir,
Işık sızması çok fazla varsa zaten yetkili servis direk rapor tutar isterseniz ürün yenisi ile değişim olur isterseniz ücret iadesi olur.
Tavsiye ana konudan yapılan yorum.
Hocam ben yazdım özelden bakarsın sen bilirsin artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X