Hocam tu8500 serisi ve tu8000 karışık panelmiş va da çıkabilir ıps de haberiniz olsun son haberler bu yönde bakın birisi yazmış burdan bakabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Alamıyorum Ahali Bi Yardım Lütfen (2. sayfa)
-
-
Hocam bende lg yi satıp bu fiyatlara çıkmayı düşünüyordum ama q60t q70t alınmaz dediler q95t ve xh95 e bak dediler bunlar da 12 14 arasında tu serisi zaten içler acısı o yüzden lg ye devam kararı aldım bir de ucuza aldı dı şimdi ekstra 8 bin lira daha koyup 12 binlere çıkamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lg ler ips panel alınmaz, samsung q60.70 alınmaz. Bana göre de tv ye 10 küsür bin liralar verilmez, kilitlenip kalıyor insan. Bazen cahillik en güzeli. Cuma günü bim e 65 dijitsu geliyormuş 4 küsüre, cinnet geçirip alacağım o olacak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Geronymo51
Lg ler ips panel alınmaz, samsung q60.70 alınmaz. Bana göre de tv ye 10 küsür bin liralar verilmez, kilitlenip kalıyor insan. Bazen cahillik en güzeli. Cuma günü bim e 65 dijitsu geliyormuş 4 küsüre, cinnet geçirip alacağım o olacak.Mis gibi tv. Fiyatı da şahane. 12 ay taksit de cabası. Burada tv alacağım diye takılırsan, cebinde 50 bin tl bile olsa alacak tv bulamazsın. Bim de satılan tv yi al, kur evine, yaslan koltuğuna keyfine bak. Android tv zaten, mis gibi. Anladığım kadarıyla bütçe de sınırlı zaten. Hiç burada kafanı şişirme. Git al bimden.
4m derken en fazla anlamında söyledim. Yoktur bile o kadar. Tv nin yeri yanlış derken nereye koyulabilir ki başka. Değişiklik yapalım desek karşı duvara alırız anca. Yükseklik konusunda haklısınız, kiracı küçük çocuk olduğu için bu şekilde yapmış sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de dedim ya dün Toshiba geldiydi 3300 e veya panda panel vestel üretimi hi level var 2100 e al geç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 30 Ekim 2020; 9:46:37 >
12 yıl boyunca 39'' ile idare etmişsiniz. Dünyanın en iyi görüntü kalitesini veren tv sini alsanız dahi en fazla 1 hafta sonra şu anda kullandığınız la arasında görüntü farkı kalmayacak çünkü gözünüz alışacak yeni tv nize. En baba 3 gün bu nasıl değişim diğeri çamur gibi imiş diyeceksiniz. Alın gitsin orta yollu birsey ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Boyut size kalmış artık.
Aynen öyle bende 2 gün çok güzel dedim sonra aynı tv mi tv bence o odaya 55 bile olur 65 e gerek yok 65 e çıkarsan fiyat 2 bin lira oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mAynen öyle bende 2 gün çok güzel dedim sonra aynı tv mi tv bence o odaya 55 bile olur 65 e gerek yok 65 e çıkarsan fiyat 2 bin lira oynuyor.
Hocam son 5 10 yıldır insanlara yeni teknoloji, özellik, bilmem surası söyle bilmem şunu getirdik diye devamlı daha iyisini almayı dayatıyor lar. Gereksiz yere para israfı gereksiz yere onları alabilmek için çaba sarf ettiriyor lar. Zamanında 30 fps den yukarısıni göz fark etmiyor dedikleri fps zaman içerisinde 60 100 144 240 diye uçtu gitti. Tamamen pazarlama ve insanlara para harcama stratejisi ihtiyacı olmasa bile daha iyisini almalıyım duygusu. Evimde 55'' beko tv var orta halli netflix filan kullanıyorum ps4 var oyun oynuyorum. Arkadaşım 60'' Sony aldı 4K ilk gittiğim de gördüğüm de bende alicam dedim. 3. Defa misafirliğe gittigim de benimki ile hiç bir fark olmadığını fark ettim. Tek farkı tv nin ekran genişliği kaldı hissettiğim. Aradaki fiyat farki ise 7 bin TL. Ben 2100 TL ye 4 sene önce almıştım o ise 9400 TL ye geçen sene. İnanın eski tv full HD yenisini 4K tv bile alsak en fazla 1 hafta sonra eski tv niz ile arasin da hiç bir fark kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence git Bim,a101 den istediğin boyda, şekilde bir tv al birde mi tv box 4k al keyfine bak onun dışında Samsung öneririm senede bir kaç güncelleme veriyor ama tvlerin smart özellikleri mi box kadar etmez.
Hocam ben de dün LG NanoCell 55SM8000 aldım geçtim. Bütçem 5-6k arasıyıdı. 6200 e akıllı kumanda hediyeli bir şekilde maksimum çıkabildigim nokta oldu. Mağazaları gezdim. QLED ler mağazada gözümüze hoş gözükmedi, 55 inc istiyorduk zaten. Aldık geçtik.
En mantıklısı mağazada gezmek, internetten hz miş cart curt insanın kafası çok karışıyor.
-
Öncelikle son 1 aydır TV kaosunun içindeyim. Sırf yeni nesil konsollar gelecek diye o TV bu TV derken ve 5 bin tl ler derken makas 5-15 arasına çıktı , fiyat performans ve uzun süreli beklenti sonrası indire indire 2 model arasında kaldım.
-SONY 55XH9096
-SAMSUNG 55Q80T
Bu iki TV yi karşılaştırdığımda da avantaj sonucu şu oldu ;
-Sony pastel renkler , ps5 uyumluluk avantajı , netflix açılış süresi hızı , android tv
-Samsung canlı renkler , hdmi 2.1 i kendinden desteklemesi ( sony güncelleme ile desteklemeye başladı )
En son kanı ise OYUN OYNAYACAKSAN SONY , TV - VİDEO İZLEYECEKSEN SAMSUNG
Ben 24 Ekim 2020'de SONY 55XH9096 9.600 TL'ye satın aldım, 26 Ekim 2020'de de tv kuruldu. Şuana kadar çok memnunum, tabi daha konsolların gelmesini bekliyorum ama tv performansı ve netflix performansı da çok iyi.
TAVSİYEM : SONY 55XH9096 'dır.
Ama zevk ve renkler herzaman farklıdır içine sineni alman dileğiyle kardeşim.
-
Sony xh9096 alıp öneriye uy,samsung lg alıp başını ağrıtma. Çok ayrıntıya girmiycem.
-
Aynen doğru benim oturma odasındaki vestel le aynı bazen diyorum parlaklık hariç daha güzel geliyor
Hocam hayırlı olsun da 2 gündür 8730 a satılıyor du Sony keşke acele etmeseydiniz ama neyse olmuş bir kere sorun yoksa kullanın tekrar hayırlı olsun.
Aldım artık abi yapacak bişey yok :) kafayı yedim 1 aydır, indirim olacağını bilsem almazdım fakat yine de o fiyata satılanlara güvenmiyorum ürün iptal etme olasılıkları da yüksek de ben karışmıyorum beni ilgilendirmez :) Tekrar teşekkürler
-
Aynen hocam bende daha fazla uğraşmamak için lg aldım geçtim di tekrar hayırlı olsun
Teşekkürler , sanada hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)
-
Sağol hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X