Şimdi Ara

TV aldım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kliksa.com dan tv aldım tv elime geçti ancak henüz kurulumu yaptırmadım ve tvyi hemen kurdurmayacağım size sorum şu şimdi ben tv kutusunu da açmadım kutuyu açsam sorun olur mu?Ve kurulum için LG yetkili servisi kurduracağım zaman arasam olur mu garanti durumu için falan ne yapmam gerekiyor?

• kutuyu açmayın açacağınız zaman lg servisini arayıp randevu alırsınız kurulumu yaparlar siz açarsanız bozuk çıkma kırık vs. durumlarda garanti işi yokuşa sürer risk almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

kutuyu açmayın açacağınız zaman lg servisini arayıp randevu alırsınız kurulumu yaparlar siz açarsanız bozuk çıkma kırık vs. durumlarda garanti işi yokuşa sürer risk almayın

Anladım hocam peki garanti belgesi falan içindemidir ve ben 1 ay sonra kurdursam sıkıntı olur mu?
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

kutuyu açmayın açacağınız zaman lg servisini arayıp randevu alırsınız kurulumu yaparlar siz açarsanız bozuk çıkma kırık vs. durumlarda garanti işi yokuşa sürer risk almayın

Anladım hocam peki garanti belgesi falan içindemidir ve ben 1 ay sonra kurdursam sıkıntı olur mu?

garanti belgesi bazen sadece faturan da olabilir ..lg servisi arayıp bu gün limitini de öğrenebilirsin hani 2 hafta - 1 ay süre limiti var ..vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

garanti belgesi bazen sadece faturan da olabilir ..lg servisi arayıp bu gün limitini de öğrenebilirsin hani 2 hafta - 1 ay süre limiti var ..vb

Yani gün olarak limiti var dimi hocam kurdurmanın falan?
    Yarın yada pazartesi bi arayayım bakalım ne dicekler.

• Müşteri hizmetlerine sordum 6 aymış arkadaşlar kurulum süresi sizinde bilginiz olsun ayrıca müşteri hizmetleri ürünümü çeyiz olarak kaydetti garanti kurulumdan sonra başlayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.