Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Nisan 2024; 14:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006 dan beri sıkı bu sitedeyim turkcell tv yi de neredeyse ciktigi tarihi eser yillarindan beri kullandigimdan haberim oldu 6 sinda da bu Kampanyadan fakat buraya iyilik yapmaya gelmiyor. Biri geliyor sacma sapan yorum yaziyor sonra sıkıntı o yüzden ben ve benim gibiler artik konu acmiyor çünkü sorunlu kisilere geregi yapılmıyor hatta tam tersi oldugundan...

Mediamarkt in sitesine cõkertecek degerde dahi konu dahi actim hatta cõktü zaten fakat bana yarardan cok zarari oldu. Allah razi olsun diyen tabiki cok oldu fakat bir yastan sonra insan ugrasmak istemiyor kisilerle daha dogrusu yonetimin yanlis kararindan sonra bu fikir gelisti. ozellikle 2006 dan sonra mesela 2008 gibi söz verdim kedime asla ama asla o zamanlar surekli vakit gecirdigim yer konu disi ydi. Veletleri banlamayip alakasiz kisileri banladiklari icin o zamandan beri ugramayi birak 1 mesaj dahi asla atmiyorum o bolume. Taa 2006 nin banlanan uyeligi bile binbasiydi simdi olsa ne olurdu dusun. En iyisi suanlik olagan konularin altina yapilabilecek birlestirilecek combolari söylüyorum o kadar

------

Hazir yeri gelmisken sunuda ekleyeyim

Bundan 3 kartin 2 sine bende vardi cikan varsa kontrol etsin belki cikan vardir

Yoksada kazandrioda kola ve cips kodu gonderince 1 aylik veriyor.

Veya

Turkcell uygulamasinda da vardi hediye dünyam yerinde 1 aylik bedava verdi orayida turkcell kullanan kontrol etsin

O da yoksa

Ben gecende 1 aylik kodu 20tl den sattim cek satista 20tl den almayani dõvuyorlar fazlasini vermeyin

• teşekkürler

• Haber için teşekkürler. TV+'ı MI Box'a yükledim. İnş. PSG - Barça maçını sorunsuz izleriz. silinsin 

• 6 nisanda beleş olmaya başlamış, dh sıcak fırsatlara 4 gün sonra düşmüş; bu forum ölmüş...silinsin 

• dekareme kullanıcısına yanıt

2006 dan beri sıkı bu sitedeyim turkcell tv yi de neredeyse ciktigi tarihi eser yillarindan beri kullandigimdan haberim oldu 6 sinda da bu Kampanyadan fakat buraya iyilik yapmaya gelmiyor. Biri geliyor sacma sapan yorum yaziyor sonra sıkıntı o yüzden ben ve benim gibiler artik konu acmiyor çünkü sorunlu kisilere geregi yapılmıyor hatta tam tersi oldugundan...

• Vip Üye kullanıcısına yanıt

İçinde açık, bug, hile hurda bulunmayan sıcak fırsat konusu açıldığında başkaları ne derse desin, önemli değil. Her tür açılan konuda tek tük arızanın çıkması, artık âdet haline gelmiştir ve kafaya takmamak lazımdır.

Hemen pes etmemek ve konu açmaya devam etmek gerekir ...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Mediamarkt in sitesine cõkertecek degerde dahi konu dahi actim hatta cõktü zaten fakat bana yarardan cok zarari oldu. Allah razi olsun diyen tabiki cok oldu fakat bir yastan sonra insan ugrasmak istemiyor kisilerle daha dogrusu yonetimin yanlis kararindan sonra bu fikir gelisti. ozellikle 2006 dan sonra mesela 2008 gibi söz verdim kedime asla ama asla o zamanlar surekli vakit gecirdigim yer konu disi ydi. Veletleri banlamayip alakasiz kisileri banladiklari icin o zamandan beri ugramayi birak 1 mesaj dahi asla atmiyorum o bolume. Taa 2006 nin banlanan uyeligi bile binbasiydi simdi olsa ne olurdu dusun. En iyisi suanlik olagan konularin altina yapilabilecek birlestirilecek combolari söylüyorum o kadar

------

Hazir yeri gelmisken sunuda ekleyeyim

Bundan 3 kartin 2 sine bende vardi cikan varsa kontrol etsin belki cikan vardir

silinsin

Yoksada kazandrioda kola ve cips kodu gonderince 1 aylik veriyor.

Veya

Turkcell uygulamasinda da vardi hediye dünyam yerinde 1 aylik bedava verdi orayida turkcell kullanan kontrol etsin

O da yoksa

Ben gecende 1 aylik kodu 20tl den sattim cek satista 20tl den almayani dõvuyorlar fazlasini vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 10 Nisan 2024; 9:13:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de uzun zamandır ilgimi kaybettim. Veletlere öğretiyorsun. Sonra neden açık açık yazdın, senin yüzünden kampanya yapamıyoruz diye linçe uğruyorsun. Sana öğretirken iyiydi velet! Zaten tadı tuzu kalmadı. Evsaneydi buralar.

• Üye olsak Olimpiakos - FENERBAHÇE maçını izleyemez miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt

bende öyle bekliyordum fakat tv+ da sadece exxen-1 kanalı var.

FB maçı Exxen-2'de

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Fener maçının tekrar saat 23:00 da yazıyor, canlı yayın yok maalesef uygulamadan kontrol ettim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 11 Nisan 2024; 19:47:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harbi fb maçı yok ne saçma iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.