Şimdi Ara

Tv Box HDD Görmeme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TV Box'ı sıfır aldım, Hiç denemeden ünitenin üzerine koymak için elektrik adaptörüne ek yapıp kullanmaya başladım,
    Lakin yaşadığım problem şu; sanki makine reset atıyormuş gibi tv ekranı bir kaç sefer gidip geliyor sonrasında düzeliyor, ardından elimde olan harici HDD'leri taktığımda hdd ler sanki kafa atar gibi ses çıkarıp makine HDD'yi görmüyor ek yaparken benim kullandığım ara kablo sıkıntı yapabilir mi? elektriğin eksik gitmesi amper düşmesi v.s. gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
    N: iki kere yaptım eki yine aynı promlem devam ediyor, ek yaptığım kabloyu değişsem mi? yoksa boş yere mi zaman harcıyorum hiç denk gelen oldu mu böyle bir duruma

• tv box ne markadır? ek yaptım derken neyi kast ediyorsunuz? orijinal adaptörünü mü kullanıyorsunuz? hdd kaç tb? box'ın kaç usb girişi var? usb 2.0 mı, 3.0 mı girişler? vb. vb. hatta bu bilgilerin yanında fotoğraflarla ek yaparsanız belki sorununuz daha çabuk çözüm bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x88 max plus
    orjinal adaptörünü uzatmak için Ek yaptım,
    2 USB çıkışı var (birisi usb 3,0)
    1 tb 2 tb 3 farklı hdd denedim hepsinde de HDD ler kafa atar gibi okumuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themay -- 10 Nisan 2019; 14:7:40 >
  • themay T kullanıcısına yanıt
    harici diskin kendi enerjisini sağladığı bir aparat ile denemeniz gerekebilir. tv box'un adaptörünün amper gücü harici diski çalıştırmaya yetmiyor olabilir. aynı volt değerlerinde daha yüksek amperli adaptör temin edebiliyorsanız onunla deneyin.

• teşekkürler,aynı voltta yüksek AMPERLİ bir adaptör ile kullansam cihaza bir zararı olmaz değil mi?
  • forumda çok eskiden bir konu açılmış sanırım benimle benzer nitelikte bir konu
    Tv Box HDD Görmeme Problemi

bir deneyeceğim bu arada adaptör de baya pahalıymış :)
  • 5Volt 3 Amperlik bir adaptör satın alıp deneyeceğim
    umarım bir sorun olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adaptörün yüksek amperli olması sıkıntı yapmaz. alet gereken amperi alır sadece.

• Ne oldu hocam bu Hdd görmeme sorunu ? Benim de başımda böyle birşey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.