Şimdi Ara

tv box ile sunlar mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. tv box konusunda biraz bilgi sahibi olup bir tane edinmeyi dusunuyorum.
    Elimde full hd akılsız 4ksı 3dsi olmayan bir tv var.Box ile smart yapmayi dusunuyorum.Sorularım;
    -Alacagım box'un 4klı ve 3dli olması bişey farkettirir mi?
    -Digiturkle işim olmaz.En cok yaptigim seyler.internetten Film izlerim youtube'a, sosyal medyalara falan girerim.Bir kodi muhabbeti dönuyor ama hakkinda hicbir bilgim yok. Hemen simdi arastiracagım. Sonuc olarak bana ne tür bisey önerirsiniz arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threed -- 9 Ekim 2016; 20:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevabinizi beklemedeyim arkadaslar

• TV desteklemezse elbette 4K görüntü alamazsınız. Max. tv nin çözünürlüğü kadar. TV 3d olmasa bile cihaz 3d formatında gösterim yapan filmi gösterebilir. Uygun gözlük ile seyredersiniz. Ben rk3288 işlemcili cihaz kullanıyorum 2 yılı geçkin ve çok memnunum. Şu anda popüler s905 ve s912 chipli cihazlar şu anda var piyasada. Tavsiyem alınacak cihaz en az 2gb/16gb olmalı , bir de freaktab forum sitesinde firmware yayınlayan destekçileri var mı? bakmak lazım. Geçen oda arkadaşım için 912 3/32gb modelini aldık. Bildiğim kadarı ile memnun. Ben ağırlıklı showbox kullanıcısıyım. Bir de iptv kullanıyorum. Cihazım hevc formatını da sorunsuz oynatıyor. Yani fiyatı uygun diye 25 dolarlık cihazlara bakmayın. 2/16 gb altında hem takılma hemde depolamada sorunlar yaşarsınız. Aliexpress ten sorunsuzca gelir cihaz. Daha gecikirseniz yılbaşı trafiğine girersiniz gecikme olur teslimde.
  • hocam teşekkür ederim peki bu ali expres güvenilir bi sitemi ?
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Hocam 3D olmayan TV ve Nvidia Shield cihazım var. 3D nasıl film izlerim biraz bilgi verebilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simetri

Hocam 3D olmayan TV ve Nvidia Shield cihazım var. 3D nasıl film izlerim biraz bilgi verebilir misin ?

Çok güzel bir soru,doğrusu bende merak ediyorum
    Oturma odamda 3d olmayan lcd var bu tv de 3d görüntü?

Medya playerim 3d m195.
    3d oyna tıcıların kralı.

Ayrıca 3 d gözlüğümde var salondaki 3d tvnin gözlüğü
    Olmaz kardeş tv 3d olmadığı müddetçe 3d görüntü alamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.