Şimdi Ara

TV de gürültü sesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,mutfağa uydudan tv kurdum.İlk zamanlar herşey çok normaldi fakat şimdi çok gürültü geliyor nedeni ne olabilir? Receiverı diğer odada denediğimde sorun yok.Tv ye usb den film falan taktığımda sorun yok.Kablo uçları normal.Sadece lnb'nin kafa kısmında bir çatlak gördüm,sorun bu olabilirmi,lnb'ler çok hassasmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Arkadaşlar,mutfağa uydudan tv kurdum.İlk zamanlar herşey çok normaldi fakat şimdi çok gürültü geliyor nedeni ne olabilir? Receiverı diğer odada denediğimde sorun yok.Tv ye usb den film falan taktığımda sorun yok.Kablo uçları normal.Sadece lnb'nin kafa kısmında bir çatlak gördüm,sorun bu olabilirmi,lnb'ler çok hassasmıdır ?

Çözümünü şurada resimli olarak anlattım ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_88358163/f_//tm.htm#88358163
  • Deneyelim bakalım,enteresan bir yöntem.Tv ya da receivera zarar vermeyiz değilmi ?
  • quote:

Deneyelim bakalım,enteresan bir yöntem.Tv ya da receivera zarar vermeyiz değilmi ?

Zarar vermez.

Bu tip bağlantı ile cihazın filtreleyemediği elektromanyetik kirlilik, geniş bir şase alanına dağıtılarak, kulağın işitemeyeceği düzeye indirgenmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Bu tip bağlantı ile cihazın filtreleyemediği elektromanyetik kirlilik, geniş bir şase alanına dağıtılarak, kulağın işitemeyeceği düzeye indirgenmektedir.

serkan bey Allah razı olsun ben bu işlemi 50 yıl düşünsem hiç aklıma gelmez.sizin gibi çook değerli doslar olmasa halimiz yaman saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

serkan bey Allah razı olsun ben bu işlemi 50 yıl düşünsem hiç aklıma gelmez.sizin gibi çook değerli doslar olmasa halimiz yaman saygılar

Selam Munib hocam,

Teveccühünüz için çok teşekkür ederim.

Saygılar, sevgiler.
  • Sonuç süper,beni eşimin dırdırından kurtardın Serkan Güzel arkadaş.Allah razı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sonuç süper,beni eşimin dırdırından kurtardın Serkan Güzel arkadaş.Allah razı olsun.

Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.