Şimdi Ara

TV de kaydedilen görüntünün bilgisayarda görüntülenememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 42LM620S tv ile 500 GB lık diskime kayıt yapmak istediğimde diskin formatlanacağı uyarısı verdi. Diski formatlayarak kayıt işlemi gerçekleştirdim TV de kayıt sorunsuz bir şekilde görüntüleniyor fakat bu kaydı bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Diski bilgisayara taktığımda bilgisayar diski görüyor Yönet kısmında sorunsuz bağlı olduğu görülüyor fakat içeriğe ulaşamıyorum. Kaydedilen görüntüleri bilgisayara aktaramadıktan sonra bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Telif hakkı olan tv yayınlarının çoğaltılıp dağıtılmasını önlemek amacıyla alınmış bir önlemmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zargana100 -- 23 Eylül 2013; 11:55:32 >
  • Hocam bu olay elbette ki Telif Hakları yüzündendir. Yoksa ohh ne güzel. Tak 2 TB'lık diski, kaydet yayınları yay internete. Yayıncı kuruluşlar buna izin vermediği için kaydetme özelliği olan bütün televizyonlar diskleri formatlıyor ve sadece kendilerinin görebileceği bir formata alıyorlar.
  • Yayıncı kuruluş açısından bakıldığında haklılarmış fakat TV yi alırken bunu düşünmemiştim LG ye çağrı açtım cevabı beklemeye gerek kalmadı öyleyse. Yayını sadece TV de izleyeceksek bir anlamı yok sonuçta bir HDD sadece ona tahsis etmek gerekiyor ve arşivlemek mümkün görülmüyor.

Cevaplar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofekin

Yayıncı kuruluş açısından bakıldığında haklılarmış fakat TV yi alırken bunu düşünmemiştim LG ye çağrı açtım cevabı beklemeye gerek kalmadı öyleyse. Yayını sadece TV de izleyeceksek bir anlamı yok sonuçta bir HDD sadece ona tahsis etmek gerekiyor ve arşivlemek mümkün görülmüyor.

Cevaplar için teşekkürler.

Önemli değil.

Diski bilgisayara takıp disk yöneticisinden silip formatlarsanız tekrar eski haline dönecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.