Şimdi Ara

TV için 5.1 SES sistemi önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    25 metrekare odanın 4 köşesine hoparlörleri yerleştiriyim,TV nin önünde woofer dursun,TV açınca ses açılsın doğrudan bu hoparlörlerden gelsin, flash bellekten film izlerken sesler 4 bir taraftan gelsin(film 5.1 destekliyorsa) vs. bütçe 2000 TL ... araştırdım o kadar herkes sinema sistemi tavsiyesinde bulunmuş, ben sadece ses istiyorum.. tv de arc hdmi çıkışı var.. öneride bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

TV açınca ses açılsın doğrudan bu hoparlörlerden gelsin

Bunun için TV nizin bu özelliği desteklemesi gerekiyor. Desteklemiyorsa pahalı akıllı kumanda (logitech harmony gibi) alacaksınız, açma tuşuna basınca sizin yerinize cihazlara ard arda komut verecek.

Harman Kardon hazır sistemleri gözden geçirin. TV'nizi bilmediğimden direk şunu alın diyemiyorum. Örneğin USB deki filmleri kim oynatacak? TV, PC, başka bir medya playeriniz mi var? v.s.

TV arkasında optik, çıkış var mı?

Evin 4 köşesine hoparlör ve bir woofer koyunca 4+1 oluyor. Bir de TV nin önüne hoparlör ve evin bir köşesine woofer koyacaksınız ki 5+1 olsun.

Bunlara göz atın:
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/search.html?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&searchParams=&path=&query=harman+kardon

• quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

quote:

TV açınca ses açılsın doğrudan bu hoparlörlerden gelsin

Bunun için TV nizin bu özelliği desteklemesi gerekiyor. Desteklemiyorsa pahalı akıllı kumanda (logitech harmony gibi) alacaksınız, açma tuşuna basınca sizin yerinize cihazlara ard arda komut verecek.

Harman Kardon hazır sistemleri gözden geçirin. TV'nizi bilmediğimden direk şunu alın diyemiyorum. Örneğin USB deki filmleri kim oynatacak? TV, PC, başka bir medya playeriniz mi var? v.s.

TV arkasında optik, çıkış var mı?

Evin 4 köşesine hoparlör ve bir woofer koyunca 4+1 oluyor. Bir de TV nin önüne hoparlör ve evin bir köşesine woofer koyacaksınız ki 5+1 olsun.

Bunlara göz atın:
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/search.html?storeId=103452&langId=-14&searchProfile=onlineshop&channel=mmtrtr&searchParams=&path=&query=harman+kardon

PHILIPS 46 PFL 4418 K TV sahibiyim. Sesi HDMI ARC çıkışından almak istiyorum. TV nin kendi oynatıcısını kullanıyorum.ilginiz için tşk ederim tekrar.

• Öncelikle TV nizin kullanım kitapçığından anladığım kadarıyla Dolby Digital, ve Dolby Digital Plus a kadar sesi çözebiliyor. Fakat DTS ve daha güncel sesleri HDMI -ARC üzerinden passtrugh yapıyor mu emin olamadım. Bu nedenle bir ihtimal DTS ve üzeri seslerden ya hiç ses alamayacaksınız, ya ad bu işi AVR cihazını yapacak. Burada daha tecrübeli arkadaşlar bu konuda sizi aynıtlatacaklardır diye ümit ediyorum.
    TV'yi açınca ses sisteminin otomatik açılması HDMI-CEC ile oluyor ve TV niz bu protokolü destekliyor. AVR cihazı da desteklerse o zaman tek kumanda ile ses ayarı da mümkün olabilir.

Bütçeniz sıfır ses sistemi için tam sınırda. fakat eğer 2. el almayı düşünürseniz o zaman seçenekleriniz artar.
  • yani keşkem gidip şunu al deseniz daha makbule geçecek inanın

• panel

TV için 5.1 SES sistemi önerisi.
  • Adam ne alayım diyor siz yok dts yok hdmi yok passthrough çorba etmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Adam ne alayım diyor siz yok dts yok hdmi yok passthrough çorba etmişsiniz.

Eyvallah aynen öyle oldu billa neyse iyi niyetli yardımcı olmaya çalışan herkese tşk ederim..

LG LBH755w aldım. 4x6 odamda gayet yeterli film ve müzik için...

TV için 5.1 SES sistemi önerisi. TV için 5.1 SES sistemi önerisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.