< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 27 Mayıs 2022; 8:56:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 27 Mayıs 2022; 8:56:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maalesef ürünün satış aşamasında görevlilerin ballandıra ballandıra anlattığı gibi olmuyor gerçekler. Sözleşmeyi okumak gerekiyor elbette. Ben okudum ve bu uzatılmış garanti+kaskoyu almaktan vazgeçtim. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mağazadan uzatmayın, yetkili servisten resmi garantiyi uzatın. Samsung ve arçelik garanti uzatılabiliyor alındıktan sonra 6 ay içinde. Ha tabi kullanıcı hatası derse aynı hesaba geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 29 Mayıs 2022; 18:0:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır servisin yaptığı sigorta işi ddeğil direkt samsung tr garantisi kendim yaptırdım normal garanti uzatma. Evet, TV'lerde yokmuş sadece beyaz eşya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Servis ile sigorta şirketinin alakası yok bildiğim kadarıyla. Hangi servis yapıyor onu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |