Şimdi Ara

Tv Kartı almak istiyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu zamana kadar hiç kullanmadıgım icin bana yardımcı olurmusunuz tavsiye edermisiniz.
    orta derece bi tv kartı almak istiyorum hangi marka iyidir hangi modeli vs vs...
    teşekkürler...

• Avermedia'nin kartlari genelde iyidir, sana Volar Go'yu oneririm, eger biraz daha ustun bisey istiyorsan Galaxy modeli de cok iyi, hem uydu karti ayni zamanda.

Kolay gele
  • Arkadaşım bu piyasadaki en iyi firma technisat ve üretimi olan skystar 2'dir.Model olarak 2.6d ve üzeri almanı tavsiye ederim.Hd yayın izlemek istiyorsan onun içinde skystar hd2 alabilirsin.Arkadaş avermedia demiş ancak en çok dökümanı bilgiyi vs skystar için bulabilirsin.
  • teşekkürler yorumlar için.

http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-it-dg36-wonder-usb-digital-satellite-tvfm-tv-karti-turkce-menu/productDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd850025

bu nasıldır acaba ?
    pc icinde yer kaplamasın die bu modeli secmek istedim
    yorumlarda iyi bu modelin fiyatıda iyi...
    uyduya baglıcam hd yayınıda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhasan -- 5 Kasım 2010; 21:12:10 >
  • Dostum o dvbs tv kartı hd yayınlar için dvb-s2 tv kartı alman lazım yani bu kartla hd yayınları izleyemezsin.
  • Sayın byhasan,

Uydu kartları üç aşağı beş yukarı aynıdır. Amaçları uydu ile bilgisayar arasında data bağlantısı kurmaktır. Aynı ethernet kartı gibi düşünebilirsiniz. İşin geri kalan kısmını uydu yayını izleme programı ve mpeg2 codec halleder. Eğer bilgisayar işinden çok anlamıyorsanız, etrafınızda size yardımcı olacak kimseler yoksa ve windows 7 64bit kullanıyorsanız pek bulaşmayın çünkü karışık iştir.

Skystar 2 piyasada kendini kanıtlamış bir karttır. Sorunsuzdur, tüm tv programları tarafından desteklenir, driver desteği tamdır. Yeni kart alacaksanız HD yayında alan modelleri düşünebilirsiniz. O zaman özelliklerinde DVB-S2 yazan tipi seçmelisiniz ama HD yayın alan kartlar daha pahalıdır.
  • orta halli benim gibi hd filan kafan basmıyorsa, uydu yayınlarını net ızleyecem, offlıne download yapıp beleş bırsuru prog,vıdeo, mp3 vs ındırecem dıyosan, skystar2 2.8a al keyfıne bak. Pıyasada dvbs kartların kralı. Temız 2ncı el uygun fıyata forumda bulabılırsın baska dvbs kart aklından bıle gecırme derım. Dusunceme katılmayanlarıda şıddetle kınamaya hazırım.
  • sevgili duayn bahsettiğin kartı forumdan ne kadar mal edebiliriz? yardımcı olabilirmisin?
  • Prof Revolution DVB-S2 7500 USB
    almış bulunmaktayım.
    yorumlarınız için teşekkürler...
  • bende bu karttan ariyordum dizüstüne olur mu bu kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellent_

bende bu karttan ariyordum dizüstüne olur mu bu kart

ewt oluyor.
    dizustu masaustu hepsinde kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhasan -- 10 Kasım 2010; 22:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

orta halli benim gibi hd filan kafan basmıyorsa, uydu yayınlarını net ızleyecem, offlıne download yapıp beleş bırsuru prog,vıdeo, mp3 vs ındırecem dıyosan, skystar2 2.8a al keyfıne bak. Pıyasada dvbs kartların kralı. Temız 2ncı el uygun fıyata forumda bulabılırsın baska dvbs kart aklından bıle gecırme derım. Dusunceme katılmayanlarıda şıddetle kınamaya hazırım.

offline download olayını biraz açar mısın nasıl oluyor?
  • offline download ülkemizde genel olarak digiturkün bulunduğu eutelsat w3a uydusundan yapılmakta olup normal internette gezinme gibi değildir.Offline downloadta bir program kurulur örn:skygrabber belirli bi frekansa bağlanarak işaretliyeceğiniz tipteki verilerin kendiliğinden bilgisayara indirilmesini sağlar.
  • anladım. hızı nasıl?
  • Hız öyle internet hızı gibi değil bir anda 100kba çıkar sonra düşer belirli bi hız yok yani.
  • eutelsat w3 220kb offline download hızıyla kullanıyorum
    Sızın canak ayarınıza ve kullandıgınız frekans ve pid lerlede ilgılı bır durum. 200kb den asagı dustugunu gormedım su ankı frekansın
    denemeyenlere tavsiye olunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.