Tv Kartı almak istiyorum izlemek istediğim yayınlar tüm yabancı spor kanalları yani espn olsun tnt spor olsun NBA tv yani öncelikli bu kanalları izlemek istiyorum diğer yabancı kanallar da olabilir özellikle Amerikadaki kanalları böyle bişey mümkün olabilir mi uygun tv kartını alırsam fiyat da belirtirseniz sevinirim
uydu kartı almalısın
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
uydu kartı almalısın
İlgin için sağolasın sanırım bu işlerden anlıyosun msn den konuşabilir miyiz acaba
evet uydu tv kartı işini görür şifreli kanallar konusunda tek seçenek uydu kartları skyvision bu konuda çok iyi ben 3 senedir kullanıyorum şifreli kanallar konusunda sıkıntıda yok herşey süper
farklı kıtalardaki farklı yayınları izleyebilmek için pc için digital tv kartı veya tv ler için reciever almak şart ancak bu cihazları almayla iş çözülmüyor tabiki amerika daki yayınları veya farklı ülke yayınları için nette bulabileceginiz çanak anten anten ebatı bulundugunuz konum ve maliyetler hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsiniz ,ancak yinede bu uydulardaki yayınları izleyebilmek için yayın paketlerine abone olmalı(şifreli kanallar için)veya farklı yöntemlerle seyretme imkanı bulabilirsiniz uydu forumlarından güncel olarak takip etmek şartıyla tabi yayın içerikleri ve izleme olanaklarını saygılar.