Şimdi Ara

Tv kartı ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tv kartımı sisteme tanıttım ama hem kendi yürütme programında hem more tv'de hem de dscaler'de denememe rağmen bir türlü ses alamadım.

yardımcı olursanız sevinirim. foruma baktım ama bulamadım bu konuda birşey. varsa da özür dilerim herkesten.

• Sana da aynısını yazayım. Tv kartının ara kablosunu ses kartının line in grişine bağla (mavi renk). Saat yanındaki ses simgesine çift tıklayıp line in sesini yükselt. Tv programını açıp ses kaynağı olarak line in seç.
  • Kablolar doğru bağlı. Bazen derinden çok az cızırtılı ses geliyor ama dediğim gibi çok az. Ses ayarlarından arttırmak çözüm olmuyor. Tv kartım FLY (98 galiba, emin değilim) conexant bt878 çipsetli. İkinci el olarak almıştım. Pek bilmediğim için bu konuları FLY Prime 34 yazan bir kutuda verildi, cd'si de onun cd'si (cd'de sürücü de yok sadece tv programını kuruyor). İnternetten Fly prime 34'e göre sürücü indirdim, bir türlü kuramamıştım. Daha sonra conexant çipsetliler Fly 98'dir. gibi bir şey gördüm araştırırken başka bir forumda. Onun sürücüleri ile tanıtabildim. Görüntüde hiçbir sorun yok şu an. Sadece ses konusunda sıkıntım var. Sabah akşam uğraşıyorum çözemedim.

caadas teşekkürler ilgine.
  • Acaba başka bir modele ait driver yüklemş olabilir misin? Belki bu yüzden uyuşmazlık çıkıyordur. Everest türü programlarla tv kartının tam modelini öğrenebilirsin. Bazen direk kendi modelinin driver linki de veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC SES SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    VESTEL TV SES SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.