Şimdi Ara

TV kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Bilgisayarıma tv kartı almak istiyorum. Ama markalar ve modeller konusunda pek bilgili değilim. 150 liralık bir bütçem var. Monitörüm LG w2261vp. Nasıl bir ürün almam daha yerinde olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Selamlar. Bilgisayarıma tv kartı almak istiyorum. Ama markalar ve modeller konusunda pek bilgili değilim. 150 liralık bir bütçem var. Monitörüm LG w2261vp. Nasıl bir ürün almam daha yerinde olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ah be Denizim keşke 2 gün önce yazsaydın şunu hemen sana prof tuner dvbs2 kartları önerirdim...Şimdi de alınır ama zamlanmış...100 TL olan kart artık neredeyse 170 TL...

Konunun linki burada...

http://forum.donanimhaber.com/m_36652337/tm.htm

Ben aldım ama daha kullanma fırsatım olmadı...Hafta sonuna kadar çok yoğunum...Kullanmaya başlayınca sana da tavsiyede bulunurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: maqician

quote:

Selamlar. Bilgisayarıma tv kartı almak istiyorum. Ama markalar ve modeller konusunda pek bilgili değilim. 150 liralık bir bütçem var. Monitörüm LG w2261vp. Nasıl bir ürün almam daha yerinde olur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ah be Denizim keşke 2 gün önce yazsaydın şunu hemen sana prof tuner dvbs2 kartları önerirdim...Şimdi de alınır ama zamlanmış...100 TL olan kart artık neredeyse 170 TL...

Konunun linki burada...

Ben aldım ama daha kullanma fırsatım olmadı...Hafta sonuna kadar çok yoğunum...Kullanmaya başlayınca sana da tavsiyede bulunurum...

Tüh be, yine benim şanssızlığım Deniz abi. Valla daha yeni kadar verdim almaya, hiç de bilgim yok bu tv kartları konusunda. O ürün baya iyiymiş abi denedikten sonra msnden konuşalım nasıl bir ürün olduğunu. Bakalım ne tavsiyeler gelecek başka.

• Sadece Turksat izleyeceksen o Prof'lardan almasan da olur ama oldukça kaliteliydi valla, dün karar versen hemen düşünmeden siparişi ver derdim ama işte...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

quote:

Konunun linki burada...

Tüh be, yine benim şanssızlığım Deniz abi. Valla daha yeni kadar verdim almaya, hiç de bilgim yok bu tv kartları konusunda. O ürün baya iyiymiş abi denedikten sonra msnden konuşalım nasıl bir ürün olduğunu. Bakalım ne tavsiyeler gelecek başka.

dostum hala almadıysan fiyatlar eski haline dönmüş bir bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Tv tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.