Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Yetkili arkadaşlar taşıyabilirler. Soruya gelince;
Tv kartı almak istiyorum ama pek fazla bilgim yok. Biraz araştırdım ama yanlış bir ürün almak istemiyorum. O yüzden tecrübeli arkadaşlardan ricam bana aşağıdaki özelliklere uygun bir ürün önermeleri;
-Usb bağlantılı olma. -Hem normal anten hemde uydu anten bağlanabilecek. (Sanırım hem analog hemde digital özelliği olması demek bu) -Tv-Box özelliği olacak. -Kayıt yaparken takılma yapmayacak. -Kayıt kalitesi iyi olacak (720p civavarı birşey olması yeterli)
Bunların yanında da olması gerekn özellikler, öneriler olursa belirtirseniz sevinirim.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
hey maşallah tvbox hemde anolog ve dijital sen üret biz alalım o istedini alıcaksan skystar 2 versiyonlarından birini al 3 versiyonunu alma çünkü tecnisat ürünü değil
Olmuşken herşeyi olsun istiyorum :) İlgin için teşekkürler ama anlayamadım tam olarak. 3 versiyonu derken neyi kastetmiştin?
LEADTEK WINFAST TV BOX FULL HD 1920 TV KARTI Şöyle bir ürün var mesela. Bu digital değil sanırım ama diğer tüm özellikleri içeriyor mu acaba ben alayamadımda..
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan007
Olmuşken herşeyi olsun istiyorum :) İlgin için teşekkürler ama anlayamadım tam olarak. 3 versiyonu derken neyi kastetmiştin?
skystar tecnisat ürünüdür yani alman malı okadar başarı sağlamıştırki çakma bi firma skytar 3 diye kart çıkardı satmak için anladın halbuki öle bi kart üretmedi tecnisat millette skystar yeni çıkardı diye alıyo halbuki üretilen skystar 2,6d ve 2,8a dır anladın