Şimdi Ara

Tv Kartı - Web Cam Çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende internatl analog tv kartı var. Webcami açtığımda msndekiler benim yerime televizyonu izliyor ehuehu bu çakışmayı nasıl düzeltebiliriz?

• msn de
    ARAÇLAR / SES VE GÖRÜNTÜ KURULUMU : buraya girip webcam ı seç onayla ve çık ...
  • evet foruma yazdıktan 5 dakika sonra keşfettim bende :) yinede teşekkür ederim başka biri bu problemi yaşarsa bu vesile ile yardımcı olmuş oluruz
  • Yine çok ilginç birşey yaşadım bende. PC ekranında tv izlerken yanlışlıkla tv görüntüsü çerçevesini mousla msn deki resmim üzerine getirince aynı şekilde karşı tarafta TV izlemeye başladı. Düzeltinceye kadar canım çıktı.
  • Aynı sorun bende de var. Apache USB Camera ve TV Capture 98 tv kartı var. Camerayı tanıtıyorum. bilgisayarı yeniden başlattığımda camera yok olmuş .. Msn de de tv görüntüsü var... bir türlü anlamadım..
  • doğru sürücüyü yüklememiş olabilir misin ?

quote:

Orjinalden alıntı: selday_78

Aynı sorun bende de var. Apache USB Camera ve TV Capture 98 tv kartı var. Camerayı tanıtıyorum. bilgisayarı yeniden başlattığımda camera yok olmuş .. Msn de de tv görüntüsü var... bir türlü anlamadım..
  • Hayır Yükledikten sonra Ekran Kartı Ayarlarından Düzeltme yapıla bilir orda web ve ekran kartı vardır o an webcam işaretlidir onu ekran kartı ile degiştire bilir.
  • Tv kartı driverlarını kaldırıp , güncel driverı yeniden yükleyince sorun çözüldü ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.