Şimdi Ara

TV Kartı Yardım Lütfen NO SINGAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TechniSat DVB-PC Tv Star Pcı marka Tv kartım war kurulumu netteki resimli ve video anlatımlardan yararlandığımdan Setup4pc ayarlarını doğru yaptığımı düşünüyorum (en kötü ihtimal Türksat 3a öncesi frekansları idi.)

TV Kartı Yardım Lütfen NO SINGAL

Sorunum uydudan gelen kabloyu tv k artıma taktığımda resimdeki gibi sinyal yok diyor bu neyden kaynaklanabilir aynı kabloyu televizyonun vcr ına taktığımda sorun yok tv kartımın bozuk olduğunu sanmıyorum... Yardımlarınız için şimdiden çok teşkler biu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa minnettar olurum ...

• Setup4PC 'yi çalıştırıp açılan pencerede alt tarafta STATUS kısmına girin.Üst tarafta açılır menüden MANUAL SETTINGS 'i seçip Transponder Settings 'de Turksat uydusunun 11919 MHz Vertical 24444 Ks/S değerlerini ilgili yerlere girin FEC 'i Auto yapın LNB Frequency 10600 yapın , LNB Selection 22 KHz DiseqC 'i none yapın ve alt tarafta TUNE 'ye basın .Herşey yolundaysa yan taraftaki Signal Quality ve Signal Strength göstergelerinin yeşil renge dönmesi ve seviyeyi göstermesi gerekir.Tabiki kartın doğru tanıtıldığını ve sağlam olduğunu var sayıyorum.Sinyal geliyorsa artık Tv izleyebilirsiniz tabiki DVB Dream, veya ProgDVB veya bunun gibi bir programın bilgisayarınızda kurulmuş olması gerekir.Bu programlar vasıtasıyla Turksat transponderleri taratılarak TV izleyebilirsiniz.Söylediklerimi yaptığında sinyal geliyorsa bu programların kullanılması konusunda da yardımcı olabilirim.
  • çok teşk ederim hemen deneyeceğim kartın driver ını kurup kartı pc ye doğru tanıttığımı düşünüyorum epey bir süredir kartı kullanmadığımdan dolayı bozuk olduğunu düşünmeye korkuyorum yardımın için çok teşk ederim derhal dediğin şekilde yapacağım ...
  • Sorunu hallettim verdiğiniz 11919 ve 244444 değerlerini yazınca sorun halloldu

cem99 arkadaşımıza çok teşk ederim ilgilendiği ve yardımı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kekeme -- 1 Aralık 2008; 23:54:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.