Bildirim
tv kartı yardımı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2.el bölümünden avertv usb2.0 bak derim. -
teşekkürler ben vatan bilgisayardan sıfır almayı düşünüyorum tavsiyen aynımı olur -
bu kartı sıfır almak pek akıl kârı değil bence.çünkü nedense sıfır fiyatı çok pahalı.2.eli 60ytl civarı oysaki.bunun sıfırına alana kadar avertv box 9 almak daha avantajlı olur sanırım.çünkü sıfır fiyatları ikisininde birbirine yakın.box 9 da bilgisayara gereksinim duymadan tv izleyebilme avantajın var.9 yerine 7 de alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 29 Aralık 2007; 20:15:51 > -
eyvallah sağol bende tam öyle bişey sorucaktım bilgisayara bağlamadan nasıl izlerim gibi bi soru sorcaktım :) teşekkürler -
box 7 veya box 9 alırsan monitörü direk ona bağlayarak izlersin. -
son soru:) dijital uydumu bu box 7 veya 9 a bağlayabilirmiyim? ve bu ikisi bitbirinden çokmu farklı yani çok büyük farklar varmı? -
MERHABALAR ARKADASLAR ... BANA ACIL TV KART HAKKINDA YARDIMINIZ GEREK... ACABA 75 MILYONA KADAR NE BULABILIRIM... KAYIT IMKANI OLAN EN AZ 50 KANAL BULUNDURAN TV KART YERLERINI SITELERINI ISIMLERINI VE FIYATLARINI BILGILERINIZI GONDERIN YAZIN....BANA MAIL ATARSANIZ COK SEVINIRIM... ACIL YANITLARINIZI BEKLIYORUM
SAYGI VE SELAMLAR -
Sorununuzu Uygun başlık altında Açar iseniz daha çabuk çözüm bulabilirsiniz.
Gerekli Bölüme taşınmıştır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X