Şimdi Ara

tv kartı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuya uzak olduğum için yardım istiyorum ben bi tv kartı almak istiyorum 19 inç ag neovo monitörüm var dijital bağlantıda kullanıyorum(bu bilginin öenmi varmı bilmiyorum:) 100 lira civarı olabilir.

• 2.el bölümünden avertv usb2.0 bak derim.
  • teşekkürler ben vatan bilgisayardan sıfır almayı düşünüyorum tavsiyen aynımı olur
  • bu kartı sıfır almak pek akıl kârı değil bence.çünkü nedense sıfır fiyatı çok pahalı.2.eli 60ytl civarı oysaki.bunun sıfırına alana kadar avertv box 9 almak daha avantajlı olur sanırım.çünkü sıfır fiyatları ikisininde birbirine yakın.box 9 da bilgisayara gereksinim duymadan tv izleyebilme avantajın var.9 yerine 7 de alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 29 Aralık 2007; 20:15:51 >
  • eyvallah sağol bende tam öyle bişey sorucaktım bilgisayara bağlamadan nasıl izlerim gibi bi soru sorcaktım :) teşekkürler
  • box 7 veya box 9 alırsan monitörü direk ona bağlayarak izlersin.
  • son soru:) dijital uydumu bu box 7 veya 9 a bağlayabilirmiyim? ve bu ikisi bitbirinden çokmu farklı yani çok büyük farklar varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MERHABALAR ARKADASLAR ... BANA ACIL TV KART HAKKINDA YARDIMINIZ GEREK... ACABA 75 MILYONA KADAR NE BULABILIRIM... KAYIT IMKANI OLAN EN AZ 50 KANAL BULUNDURAN TV KART YERLERINI SITELERINI ISIMLERINI VE FIYATLARINI BILGILERINIZI GONDERIN YAZIN....BANA MAIL ATARSANIZ COK SEVINIRIM... ACIL YANITLARINIZI BEKLIYORUM
    SAYGI VE SELAMLAR
  • Sorununuzu Uygun başlık altında Açar iseniz daha çabuk çözüm bulabilirsiniz.
    Gerekli Bölüme taşınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.