PixelView Play TV Pak marka biras eski ama B878 çipsetli bir TV kartım var.
Sorun kısaca şööle; ben alırken daha XP driverı yoktu sonradan çıktı bendewww.prolink.com.tw adresinden discountiuned bölümünden XP driverını indirdim kurdum.
Eski makinam P2-350 de GeoF2Mx Asus PB40X anakart ile sorunsuz çalıştı vede XP de.
Yeni makinam de AMD-2000+ Anakart MSI K7 serisinden üzerinde GF4 ekran kartı+ XP Pro üzerinde.
TV kartını takınca kuruluyo kartı tanıtıyorum Prog. herbişiyini yükledim.Açılıyo fakat ekran+klavye+mouse herbişi donuyo.
Yani sistem donuyo ve kitleniyo.
Slotunu değiştirdim olmadı.Bi türlü çözemedim sorun nerde?Sizce nerde olabilir Ekran kartı? Anakart? AMD?
Şimdiden Teşşekkür...
arkadaşım bide more tv yi kurup onal dene araçlardan tercihlere gir her kartı dene ama ben micro pc tv pro yu seçtim pll yi işaretle secamı kaldır. tunerden philips pal/g yi seç çözünürlükden overlay olanlar dan herhangi birini seç. kendi programı bi işe yaramaz zaten ben more tv ile kullanıyorum.
Bende şöyle bi sorun olmuştu ara sıra izlerken makina donuyordu yada bir türlü tv yi açamıyordum tv kartı üzerindeyken makinayı 0 dan kurdum ekran kartı ve tv kartı sürücülerini güncelledim bi sorun kalmadı
xp için ayrı bir patch i mevcuttu sanırım bu kart için.driverlarınharicinde ayrıca bir setup dosyası kuruyordum eski kartımda.prolink in sitesinde FAQ bölümünü bir oku istersen..
Arkadaşlar dediğiniz gibi MoreTv 3.53 Türkçe programını kurdum.Cine5 i çözdü fakat hiçbir kanalda ses yok.Ayarları karıştırdım gene olmadı.Eski "PixelviewStation" programında sesde var görüntü fakat 3 saniye sonra ekran gene donuyo.Yani MoreTV yi nasıl ayarlıyacam ki ses olsun?[Microphone channel dan bağlı, eskisinde sesi alıyo yani kablolar doğru takılı].
Hangi programı tavsiye edersiniz TV tuner için?Ayrıca FM tuner ı da kullanamıyorum.Ayrıca Fm tuner programı tavsiye edermisiniz?Bu kartın üzerinde Video capture da var yani içinden kamerasıda çıktı onuda XP de kullanamıyorum 98 de çalışıyo.
Kısaca ne yapmam gerekiyo?
Şimdiden thanx.!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme