Şimdi Ara

tv kulaklığı 5.1 ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sennheiser Rs ​​170 Dijital Kablosuz Kulaklık - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/sennheiser-rs-170-dijital-kablosuz-kulaklik-P153801100

bu linkteki ürünün 2. eli var arkadaşlar yeni aldığımda tv de blutut olduğu için bu kulaklığı satmak istiyorum. Netflixde çok güzel ses alıyordum çok da memnundum ama yeni tv lerde aux girişi yok maalesef. Aux girişi olan her cihazda kullanabilirsiniz. Sennheiser kalitesini bilen bilir.

ps4, kol saati, blutut kulaklık takas olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrcnft -- 24 Aralık 2019; 22:30:25 >

• TV ler RCA giriş olmaz 3,5 kulaklık cıkısı olur
    Onu da diğer tarafı rca alınır ve senin aparata takılır ve kullanılır
    Sen kullanmak istiyorsan her tv de kullanırsın.
    Sana ihtiyaç olan şey giriş değil çıkıştır.
    Haa cep telefonu parası kulaklığa verilir mi o da ayrı mesele.. parası cok biri illa ki çıkar.
  • Evet param cok ben aldim. Kulaklik ile cep telefonunum ne alakasi var onuda anlamis degilim. Araba parasina telefon apartman parasina da arabalar var...

Neyse konuya gelirsek yeni nesil tv lerde kulaklik cikisi yok. Aux cikisida yok. Ses ayarlarinda kulaklik diye secenek de yok. Eski led tv mde cok guzel kullandim yillarca. Aux cikisina baglayip cok rahat kullandim. Yeni tv lerde blutut var ve aux girisi cikisi yok. Olsa zaten kullanirim. 10 binede tv var 3 bine de ben sahsen gidip 3 binliralik sunny tv almam alacaksam kalitelisini alir keyfime bakarim. Milyoncudan 5 liraya kulaklik alipda kullanabilursin. Burda bos yapmanin manasi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrcnft -- 25 Aralık 2019; 5:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.