internette aradım aradım hep eski rock albümleri var oysa ben tv makinasındaki piyano çalışına büyülendim o anı capture layan varsa lütfen link alabilirmiyim..
birde son albümü yani o parçanın oldu albümün adını bilen varmı?
albümün adı yanımıyosam "we live in a paradise" fakat bu albümü yaptığı grup ile ayrıldılar alev in yerine başka biri geldi alev solo olarak devam edecekmiş müzik kariyerine
işte bende o solo olan kısmını arıyorum yoksa diğerleri var zaten her yerde :)
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
albümün adı yanımıyosam "we live in a paradise" fakat bu albümü yaptığı grup ile ayrıldılar alev in yerine başka biri geldi alev solo olarak devam edecekmiş müzik kariyerine
solo albümü varmı? yoksa ne zaman çıkar?
Bende bu kızı dream tv'de gece görmüştüm if we ever parçası ile süperdi hala daha dururum ararım albümünü.
valla tam bende bilmiyorum kendi sitesinde en kısa zmanda diye yazıyodu solo albümü için @adoniss albümü var istersen gmail falan yollarım bu arada kız harika görünüyo demi
bend etv makinasında izledim gerçekten çoq ii bi sesi var bence
adoniss dediğin de sadece piyano ve alev varsa alabilirim :)
adam hala daha ararim dururum diyo sen varsa yolla diyon
yanlış alıntıya tıklamışım sana dicektim yolla die
quote:
Orjinalden alıntı: Adore_
yanlış alıntıya tıklamışım sana dicektim yolla die
walla ben piyanoyla ne çaldı o gün bilmiyorum full albüm var işte eğer bilen biri varsa ne çaldığını söylesin bi tek onu yollıyım olmadı full albümü yollarım ok
Adore kardeşim ilk tv makinasına katıldığı programda söylediği şarkı "maybe one day" dir. 2. kez katıldığı zaman söylediği ise "breathe" dir. bunların demolarını sitesinden dinleyebilirsin bunların bulunduğu albüm daha çıkmadı plak şirketi arıyor hala maybe one day şarkısının full mp3 ü bende var göndermek isterdim fakat kimseye verme dediği için veremem yani bana özeldir. bu bilgilerin hepsi alev in kendi ağzındandır. ve şu an da kendisi costa rika da tatilde...
full albümü gönderirim demiş arkadaş yoktur full albüm çünkü daha çıkmadı o eski albümdür we live in paradise veya cause and effect ' dir yani o albüm daha çıkıcak hazır ama plak şirketi arıyo...
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldenyo2000
full albümü gönderirim demiş arkadaş yoktur full albüm çünkü daha çıkmadı o eski albümdür we live in paradise veya cause and effect ' dir yani o albüm daha çıkıcak hazır ama plak şirketi arıyo...
gönderirim demeye kalmadı gönderdim bile yukarda da yazdım tv makinasını izlemedim hangisi olduğunu bilmiyorum diye belirttim bende olan albümün adını da söyledim ve yolladım sanada verdiğin bilgiler için teşekkür ederim alew e selam söyle bu arada...
aleyküm slm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme