Şimdi Ara

TV Önerisi Bütçe: 15-17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süre sorun çıkartmadan kullanabileceğim, bu bütçede Tv önerebilir misiniz?

50-55" olması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerilerinize ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi Android olması gerekiyor bazı smart televizyonlar androide lisans parası vermemek için firmalar kendi yaptığı işletim sistemini kullanıyor bu da sorundur mutlaka android ibaresi olsun, ikincisi şuanda aldığın bütün televizyonlar neredeyse hepsine vestel servisi bakıyor birkaçıda vestelin alt fabrikalarında üretiliyor rami yüksek olsun çoğu televizyonda yazmaz yazar da küçük küçük dikkat edilmez 2GB ve üstü olmasına dikkat et aksi halde iki üç tane uygulama aç kapa yaparsan mesela YouTube girdin sonra TV+ Sonra spotfy TV kendini yeniden başlatır ramden dolayı yani bir süre sonra kanser ediyor ama çok gerekli değil Televizyonlar gelenikle 8GB oluyor rom yani dahili depolama sadece film izleyeceksen yani normal televizyon gibi kullanacaksan sorunsuz ama Google playdan oyun felan indirirsen onada dikkat et daha yeni televizyon aldım bu yüzden araştırmalar yaptım sana birkaç televizyon linki bırakırım sormak istediğin herşeyi sorabilirsin seni turknet formunda gördüm rasgele denk geldin:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.