Bildirim
TV önerisi bütçe 3000-3500TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Paraya kiyip, samsung 55ju7000 almaya deger mi peki?
http://m.n11.com/samsung-ue-55ju7000-txtk-3d-smart-4k-samsung-turkiye-garantili-P59241577?cid=700503&utm_source=comp_cimri&utm_campaign=cimri_genel&utm_content=102_214_3107&utm_medium=cpc
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv lerin arasinda samsung 48ju6470 linkini paylasmissin bu tv nin 40 inchini aldim ertesi gün servisi verdim ps4 de kullanacaksan sadece bu tv degil 4k lari unut derim ps4 ünü al magazada test et kendi gözünle test Edersen anlarsin bulanti titreme çok oluyor 4 k tvlerde
hangi tv yi alacaksanda internetten al cayma hakkini kullanmak icin magazadan alirsan iade zor oluyo
internetten alirsanda bazi dezavantajlari var iade urunleri yollayabiliyolar ama her türlü netten alirsan 14 gun icinde cayma hakkin var
Benim önerim bunlar diger tvleri denemedigim icin fikrim yok
Her tavsiye konusundada belirtecegim teknik bilgim yok ama gözlerimle görüp test ettigimden 4 k tv ler oyun konsollari icin suan icin uyumlu degil satis elemanlari her turlu calistirir vs tavsiyeletine kulak asmayin baliklama atlamayin ben bir kere atladim ne kadar atlamayana engel olursak iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat54 -- 25 Kasım 2015; 2:41:37 >
Aynı tv'yi takip eden biri olarak bugün en uygun bu fiyatı gördüm.
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue55ju7000txtk-uhd-3d-ready-smart-tizen-197078714
Çok teşekkürler arkadaşlar, ama detaylı yorumda bulunabilecek birisi var mıdır acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X