Şimdi Ara

TV Plus Yıllık Premium 169,48 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
19
Favori
37.099
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• aynen bende 5 kişiye mesaj attım ancak hiçbiri hiç cevap bile yazmadı.Son kez yazıyorum Grup kuracak varsa dahil olabilirim.Yoksa kendim alacam bu akşam

• Düşük mesaj sayılı üyelerle grup kurulmasını tavsiye etmiyorum. Daha önce forumdan youtube premium için grup kuruldu. 1 ay sonra adam kapattı gitti.

• Evimde şu an kutulu tv+ var internetimle birlikte paket olarak gelmişti, taahütüm bitince de devam edebilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gudik. -- 6 Nisan 2022; 16:27:48 >
  • 4 kişi katılmak isteyen, dm den telefonunu yazabilir.
    153/5 yapacağız.
    Edit :yerimiz doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 6 Nisan 2022; 17:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv plus aynı anda maksimum 3 cihazda izlemeye izin veriyor. Yani 5 kişi ortak olursanız ve 4 kişi aynı anda izlemek isterde maksimum cihaz sayısına ulaştınız diye birini engeller. 5 kişilik alanlar deneyerek görebilirler 😃

• Bunu deneyen var mı max 3 kişi mi?

• Üstteki arkadaşın dediğini test etmek için 5 kişinin de 1 cihazla kayıt yapması ve 5'inin de aynı anda kaydedilmiş cihazlardan izlemeye çalışması lazım.

Eğer bir kişi zamanında hem android'den hem web'den girmişse, 2 kişilik cihaz kaydetmiş olur ve sonradan kaydedilmemiş cihazla girmeye çalışan kişi izleyemeyebilir ve ona uyarı çıkabilir.

Haliyle 3 kişilik sınır olması konusunun netlik kazanması için 5 kişinin de kaydedilen cihazlardan aynı anda izlemeye çalışması lazım  

• grup kuran olursa bende girebilirim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feykbey -- 7 Nisan 2022; 8:3:7 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

bende tam olarak bunu diyorum. ortak alan arkadaşlar aynı anda kendi cihazlarından girip denerlerse belli olur zaten.

• müşteri hizmetlerine sordum. toplam 5 cihaz kayıt yapılabiliyor ama aynı anda bu 5 cihazdan sadece 3 ü yayın izleyebilir dedi.

5 kişinin de sorunsuz bir şekilde izlemesi için farklı zamanlarda izlemesi lazım.

• fotografya kullanıcısına yanıt

O halde sıfır sorunun olacağı bir ortaklık için maximum 3 kişinin ortak olması lazım. Bir de ortakların izleme alışkanlığına göre de değişebilir, eğer ortakların hepsi sürekli açık tutacaksa sistemi baş ağrıtabilir.

Ben şahsen arada ilgimi çeken bir şey olursa açıyorum, sanırım bizim ortaklar da o şekilde açıyor ondan 5 kişinin aynı anda izlemesi gibi bir olay olmadığından bir sorun yaşamadık.

Yıllık kişi başı 33 lira verdiğimizden çok dert etmeyiz diye düşünüyorum.   Ama müşteri hizmetlerini arayıp bunu onaylattırmanız iyi oldu  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Nisan 2022; 14:18:38 >
  • Grup kuran olursa katılabilirim

• Halen tam anlıyamadım, örneğin 3 kişi aynı anda android tvden yayın izleyebilecekmi ?

• Ortak arayan varsa katılırım

• 1 yıllık alınca, 1 yıl bitene kadar otomatik çekme duruyor mu yoksa manuel kapamak mı gerekiyor? Bir de bir yıldan fazla alınabiliyor mu?

• 2 3 saat oldu gelen giden yok

• 2 Android TV
    2 Android Telefon
    1 Android Tablet
    4 Web TV

Olmak üzere toplam 9 cihaz kayıtlı. Ben tek başıma kullanıyorum. 2 yıldır falan aboneyim. Aynı anda en fazla 2 cihazda izledim, bir sorun çıkmadı. Yukarıda sayılan cihazlarda hala izleniyor. Bir sorun yok. Sadece bilgi amaçlı yazıyorum.

• Grup kurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellas -- 9 Nisan 2022; 20:3:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.