Nasıl yapıyorsunuz, anlatabilirmisiniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Plus Yıllık Premium 169,48 (6. sayfa)
-
-
bize de kod gelmedi, grup olarak alalı 36 saat oldu bekliyoruz hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada nın aynı saçmalıkları devam ediyor kendi sattıgı ürünlere anında cebinde yazısı koyuyor millette hemen gelecek diye sipariş veriyor
24 saat sonra teslim ediyor böyle olacagını biliyordum yine şaşırtmadı 17.04 te sipariş verdim hala kod gelmedi 30 tl fazla verin turkcell den alın
bunların yalanları kandırmacası ile uğraşılmaz saçma işler bir daha hb nin sattıgı kodları almam
-
Ortak olucak 4 kişi var ise paycell ile alacağım PM atarsanız ona göre alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaani yi indirin Google Play / App Store den sonrasında zaten belirtiliyor günlük puan kazanma olayı vsquote:
Orijinalden alıntı: Legend_84Nasıl yapıyorsunuz, anlatabilirmisiniz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar kodların geçerlilik süresini teyit eden oldu mu? daha sonra aktif etsek olur mu? Açıklamada süresi yok yazıyor. Tv plus a mail attım dönüş olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaslan1983 -- 4 Nisan 2022; 9:36:18 > -
PM atıldı +1
-
yalnızca internet üzerinden izlenebilen bir şey hocam. dsmart gibi kutulu bir hizmet değil uyduya bağlı değil kısacası
-
bu arada sepette %10 indirim ile 152 TL ye geliyor şu an
-
bunlar dolandırıcı sakın hepsiburada dan kod almayın anında cebinde diye yazmış hala kod teslim edilmedi bide sepette %10 indirim yapmış
bize yüksek fiyattan sattı şimdi başka konuşuyor
-
bende olabilirim hocam. 5 kişi olursa 170/5 mi oluyor 1 yıl için ?
-
hocam merhaba nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz?
-
ortak alacak olan benide ekleyebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bize hala kod gelmedi?
-
1 2 kişi dışında kimseye kod göndermediler zaten paraları toplayıp bekletiyorlar banada turkcell den kaynaklı sorun var onun için bekliyoruz göndereceğiz dedi
-
2 tane alsak ust uste girsek 24 ay olur mu ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Soran ya da deneyen oldu mu ?
-
Hocam benim hiç aklıma gelmedi. Demek ki tam donanım haber ölücüsü olamamışım kendi adıma üzüldüm :)
-
beğenildiğini görünce acaba bende mi alsam diye programı indirdim , turkcell telefon numaramla giriş yaptım.
Tarife Üyeliklerim 'in altında.
Hediye TV+ Premium paketi yazıyor ve izleyebiliyorum.
Sanırım tarifemin içinde bir şekilde varmış , bir bitiş tarihi vs de yazmıyor.
Sanırım kurumsal şirket hattında ek fayda olarak veriyorlar.
işin garibi dijital operator uygulamasında vs bir bilgi yok tv+ ile ilgili.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X