Şimdi Ara

TV, Projeksiyon ve bilgisayar bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunları birbirlerine bağlayabilir miyim?

(TV'de HDMI ve VGA çıkışı,
    Projeksiyonda composite,
    Bilgisayarda tv-out kullanarak..)

TV bağladığımda projeksiyon gidiyor, tekrar başlatmam gerekiyor..
    Projeksiyonu bağladığımda da TV gidiyor, yine tekrar başlatmam gerekiyor..

Birbirleri arasında geçiş yapamaz mıyım?

• Sizin ne yapmaya calistiginizi anlayamadim. Notebooku hem TV ye hem de projeksiyona ayni anda mi baglamaya calisiyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Sizin ne yapmaya calistiginizi anlayamadim. Notebooku hem TV ye hem de projeksiyona ayni anda mi baglamaya calisiyorsunuz?

aynen bende anlamadım tam olarak ne demek istediğiniz daha net açıklarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz
  • Açıklayıcı yazmadığım için kusura bakmayın.

Derdim şu.. Bir plazma televizyonum, bir projeksiyon cihazım ve bir de masaüstü bilgisayarım var..

Bu bilgisayarı ağırlıklı olarak film seyretmek amacıyla aldım.. Bu nedenle projeksiyon cihazıma bağlayarak büyük perdede seyretmek istiyorum.
    Aynı zamanda çocuklarımın da arada bir tvden oyun oynamasını istiyorum (monitor satın almadım, o amaçla tvyi kullanıyorum).

Ekran kartımın bir DVI, bir VGA bir de tv-out çıkışı var.

Yapmak istediğim şu: TVde oyun, internet vs. işlerini hallettikten sonra görüntü sinyalini projeksiyona yönlendirip
    koltuğumda divx film seyretmek.

İki çıkıştan birisini TVye diğerini de projeksiyon cihazına aynı anda bağladığımda ikisi arasında nasıl geçiş yapabilirim?
    Ya da yapabilir miyim?

Umarım derdimi bu sefer anlatabilmişimdir..

Teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mojohand

Açıklayıcı yazmadığım için kusura bakmayın.

Derdim şu.. Bir plazma televizyonum, bir projeksiyon cihazım ve bir de masaüstü bilgisayarım var..

Bu bilgisayarı ağırlıklı olarak film seyretmek amacıyla aldım.. Bu nedenle projeksiyon cihazıma bağlayarak büyük perdede seyretmek istiyorum.
    Aynı zamanda çocuklarımın da arada bir tvden oyun oynamasını istiyorum (monitor satın almadım, o amaçla tvyi kullanıyorum).

Ekran kartımın bir DVI, bir VGA bir de tv-out çıkışı var.

Yapmak istediğim şu: TVde oyun, internet vs. işlerini hallettikten sonra görüntü sinyalini projeksiyona yönlendirip
    koltuğumda divx film seyretmek.

İki çıkıştan birisini TVye diğerini de projeksiyon cihazına aynı anda bağladığımda ikisi arasında nasıl geçiş yapabilirim?
    Ya da yapabilir miyim?

Umarım derdimi bu sefer anlatabilmişimdir..

Teşekkür ederim.

kullanmaniz gereken kablolar; VGA to VGA ile DVI to VGA
    DVI to VGA yi ister projeksiyona ister TV ye baglayin farketmez.
    Siz ayni anda projeksiyondan film izlemek TV yi kullanarak da cocugun oyun oynamasini istiyorsaniz Ekran karti ayarlarindan cift monitor olarak ayarlayip bunu gerceklestirebilirsiniz. tabi ekran kartinin o zelligine gore degisir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.