Arkadaşlar bilgisi olan varmı tv taşımak için hard case gibi bir taşıma çantası varmıdır ? ha neden soruyosun böyle birşeyi derseniz benim 2 tane evim var birisi apartman bir diğeri ise polenez köy ile riva yolu arasında müstakil ev . Malum apartmanda ses sistemini dibine kadar açıp film izleyemiyoruz ama orada kimse yok rahatsız olucak ve muhteşem bir keyif sesi sonuna kadar açıp izlemek . şimdi bir samsung led tv almayı düşünüyorum . Müstakil evimdeki tv crt ve sesi ne kadar açsakta görüntü ufacık olunca keyfi tam anlamında vermiyor . Sizlere biraz sapıkça , manyakça gelebilir bu söyliyeceğim : Ben bu televizyonumu hafta sonları bir çanta sayesinde paketleyip oraya götüremezmiyim ? Böylece mükemmel film keyfini orada yaşabilirim . Haa neden tv yi orada bırakmıyorsun derseniz : sürekli apartmanda yaşıyorum oraya ne zaman gidebildiğim belli olmuyor her hafta düzenli gidemiyorum . 2 tv alıcak paramda yok yani . Evet bu deli işi fikrime ,yorumlarınızı bekliyorum . teşekkürler.
öyle bişey olduğunu sanmıyorum şu ana kadar hiç duymadım yani yapabileceğin en kısa yol kenarlarına köpükleri takıp kutuya koyup götürmek olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme