Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: edmontdante , hangou Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
94.731
Cevap
1.526
Favori
5.042.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qawistz

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Orijinalden alıntı: Qawistz

merhaba 1300 tlyi geçmeyen ve 3D OLMAYAN iyi bir f/p ürünü arıyorum. 39 42 inç arası boyutlarda olabilir.

42 w605b bakabilirsiniz

cevap verdiğiniz için teşekkürler ama bütçemi aşıyor. en fazla 1300 verebilirim başka ne önerirsiniz?

bu tv gayet iyi... bi bak derim..

http://www.sariakce.com/lg-42lb620v-led-tv.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kkimki

arkadaşlar mrb,

max 2000 TL .ye
    47-49 inc , 3D ve görüntü kalitesi iyi olan, kanal geçişleri sıkıntısız bir tv arıyorum

sinema , maç ve konsol için alacağım, smart olmasına gerek yok. tavsiyeleriniz nelerdir.

kardeş buna bi bak..
    http://www.sariakce.com/lg-49lb550-49-124-ekran-full-hd-led-televizyon.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr87

SD ve HD yayinlari iyi olan bir tv aramaya
    basladim.
    Sadece tv olarak kullanilacak, mac yayinlarini iyi
    gosteren tv ariyorum.
    3D vb. diger ozellikler hic onemli degil.
    Uydudan kullanacagim
    En az 42 inc. ariyorum
    MAX BUTCE : 2000

Kendime bundan aldım piyasada daha ucuzu da yok... Görüntü kalitesi istiyorsan bu. Bence LG den de şaşma derim. ben alırken akakce .com da lg ürünleri arasında 7. sıradaydı 5 e yükselmiş...

sariakce.com da 1629 tl.
    http://www.sariakce.com/lg-40ub800-900hz-4k-ultra-hd-smart-televizyon-lg-turkiye-garantilidir.html

Bu LG 4K TV açık ve detaylı resim için tam HD 1080p 4 kat daha yüksek çözünürlük sunuyor.

4k yeni yeni çıkmaya başladı. bence bundan aşağı inmemek gerekli. çünkü zaten teknoloji çok hızlı.
    görüntü kalitesi olarak 1080p nin 2 katı hali de diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Murad

quote:

arkadaşlar mrb,

max 2000 TL .ye
    47-49 inc , 3D ve görüntü kalitesi iyi olan, kanal geçişleri sıkıntısız bir tv arıyorum

sinema , maç ve konsol için alacağım, smart olmasına gerek yok. tavsiyeleriniz nelerdir.

kardeş buna bi bak..

ya hocam buna baktım ben, tam istediğim gibi aslında ama mhz 100 olması beni düşündürüyor açıkçası

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar mrb,

max 2000 TL .ye

kardeş buna bi bak..

ya hocam buna baktım ben, tam istediğim gibi aslında ama mhz 100 olması beni düşündürüyor açıkçası

bak bu 900 hz. ben bundan aldım.

http://www.sariakce.com/lg-40ub800-900hz-4k-ultra-hd-smart-televizyon-lg-turkiye-garantilidir.html
    bu tv de sadece 3d yok. bence 3d nin çok da bi önemi yok. 4K kalite yani diğerlerine göre 2 kat çözünürlük. 4K yeni yeni çıkmaya başladı.

Ama modelde karar verdiysen hz ye takılma derim. alırken ben de çok araştırdım. genelde çoğu kişi 100 hz ve üstü olduktan sonra çok farketmediğini söylediler. teknik açıklama yapanlar da olodu ama ben ifade edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: calypso-gk

teşekkürler dediğiniz gibi aklımda vestel ürünleri vardı,onlara bakayım
    aklımda birde şu var vestelin kendi mağazalarından mı almak daha kârlı yoksa internetten mi?

Hocam kendi mağazalarında indirim yapıyolar pazarlığın dibine vurabiliyorsunuz bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG' den sasma ne demek yahu ! Lg nin bir modeli guzeldir az problem cikarir alinir bir modeli cok sorunludur alinmaz. turkiye sartlarinda bu kadar sorunlu urun varken her firmaya her ithalatciya mesafeli olmakta fayda var. Hepsinden suphelenmek lazim. Cok iyi arastirip en az sorunlu modeli internetten almak lazim. gidip media markttan bin lira daha ucuz diye tv alirsaniz benim gibi mahkemelik olirsunuz. Internetten alsaydim kosulsuz 14 gun icinde iade ederdim.

Mesafeli sozlesmeler yonetmeliginin 13. Maddesi gayet acik.internetten alinan Bir tv.yi servise kurdurmak ve normal olarak kullanmak iadeye engel degil. Saticilar bircok insani kandirmaya calisiyor servis raporu sart diye. Dikkat edin kosulsuz, kullansaniz da iade edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahattin ali -- 10 Şubat 2015; 20:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabahattin ali

LG' den sasma ne demek yahu ! Lg nin bir modeli guzeldir az problem cikarir alinir bir modeli cok sorunludur alinmaz. turkiye sartlarinda bu kadar sorunlu urun varken her firmaya her ithalatciya mesafeli olmakta fayda var. Hepsinden suphelenmek lazim. Cok iyi arastirip en az sorunlu modeli internetten almak lazim. gidip media markttan bin lira daha ucuz diye tv alirsaniz benim gibi mahkemelik olirsunuz. Internetten alsaydim kosulsuz 14 gun icinde iade ederdim.

Mesafeli sozlesmeler yonetmeliginin 13. Maddesi gayet acik.internetten alinan Bir tv.yi servise kurdurmak ve normal olarak kullanmak iadeye engel degil. Saticilar bircok insani kandirmaya calisiyor servis raporu sart diye. Dikkat edin kosulsuz, kullansaniz da iade edebilirsiniz.

Kardeş elbetteki modeline göre.... Ben yeni tv aldım... ve internet olsun teknik servis olsun araştırdım... aynı markalara servis yapan teknik servislerden dahi bunu duydum... kendim için marka belirledim önce... ve sonra fiyatıma uygun model... ve sanırım en ucuz şekilde de aldım... ben alana kadar internette dahi aldığım kadar ucuzu yoktu. Akıllı kumandası da içindeydi.

• sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    iki gün öncesine kadar internet dışında tv almayı düşünmeyen ben,60le857 modelini mediamarkt'daki fiyat avantajı ve 5 yıllık garantiyi duyunca dayanamadım ve aldım.ve fiyat farkı da en az 2000 tl. (3 yıl uzatılmış garanti ile birlikte) . daha önce philips 8109 alıp iade etmiştim internetten. hiç sıkıntı çıkarmadan iade alıp para ödemesi yaptılar eyvallah. mağazadan aldığım ürün evime geldiğinde herhangi bir sıkıntı olsaydı ürünü teslim almayacaktım ki çok şükür birşey çıkmadı,

konuyu bağlıyayım:

öncelikle almak istediğiniz tv yi mutlaka ama mutlaka yakından izleyin,görüntü kalitesini ve diğer özelliklerini test edin. alın kumandayı elinize tvyi kurcalayın,sonuçta teşhir ürünler tv nin özelliklerine bakılsın diye konuluyor oraya.

aradığınız tv modelini bulduğunuzda ise 2 yol çıkıyor karşımıza:

1. yol internet alışverişi. ben teknosa.com dan aldım tv yi, 8109 u daha önce çıplak gözle izlemediğimden dolayı ( büyük hata benim için) görüntü kalitesi beni tatmin etmedi ve iade ettim.internet alışverişinin güzel yanı bu,sebep göstermeksizin iade edebiliyorsunuz 14 gün içinde. tek sıkıntı pazarlık yapma şansınız yok. o da uygun kampanya denk gelirse alınabilir.( tv nin kutusunda hasar eksiklik vs olursa iade almıyorlarmış)

2. yol da mağaza alışverişi.sabahattin ali ustad ın dediği 1000 lira ucuz diye lafına katılmıyorum üzülerek. 5bin bandındaki bir tv için 1000 tl büyük bir indirim benim bütçeme göre. fiyat avantajı var çoğu mağazada pazarlık sözkonusu çünkü. mağazadan yapılan alışverişlerde kapalı kutu alıyorsun sonuçta. servis tvyi kurarken gerekli incelemeleri yapıp öyle teslim almak gerekiyor.iş sizde bitiyor yani risk olayı biraz daha fazla. iade ya da değişimde sonradan farkedilen durumlar için servis raporu isteniyor.

sonuç olarak bütçenize göre çok uygun bir fiyat avantajı olmadan mağazadan tv almak pek mantıklı değil,internet alışverişinizde de güvenilir sitelerden alışveriş yapmakta fayda var.saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mer.T

iki gün öncesine kadar internet dışında tv almayı düşünmeyen ben,60le857 modelini mediamarkt'daki fiyat avantajı ve 5 yıllık garantiyi duyunca dayanamadım ve aldım.ve fiyat farkı da en az 2000 tl. (3 yıl uzatılmış garanti ile birlikte) . daha önce philips 8109 alıp iade etmiştim internetten. hiç sıkıntı çıkarmadan iade alıp para ödemesi yaptılar eyvallah. mağazadan aldığım ürün evime geldiğinde herhangi bir sıkıntı olsaydı ürünü teslim almayacaktım ki çok şükür birşey çıkmadı,

konuyu bağlıyayım:

öncelikle almak istediğiniz tv yi mutlaka ama mutlaka yakından izleyin,görüntü kalitesini ve diğer özelliklerini test edin. alın kumandayı elinize tvyi kurcalayın,sonuçta teşhir ürünler tv nin özelliklerine bakılsın diye konuluyor oraya.

aradığınız tv modelini bulduğunuzda ise 2 yol çıkıyor karşımıza:

1. yol internet alışverişi. ben teknosa.com dan aldım tv yi, 8109 u daha önce çıplak gözle izlemediğimden dolayı ( büyük hata benim için) görüntü kalitesi beni tatmin etmedi ve iade ettim.internet alışverişinin güzel yanı bu,sebep göstermeksizin iade edebiliyorsunuz 14 gün içinde. tek sıkıntı pazarlık yapma şansınız yok. o da uygun kampanya denk gelirse alınabilir.( tv nin kutusunda hasar eksiklik vs olursa iade almıyorlarmış)

2. yol da mağaza alışverişi.sabahattin ali ustad ın dediği 1000 lira ucuz diye lafına katılmıyorum üzülerek. 5bin bandındaki bir tv için 1000 tl büyük bir indirim benim bütçeme göre. fiyat avantajı var çoğu mağazada pazarlık sözkonusu çünkü. mağazadan yapılan alışverişlerde kapalı kutu alıyorsun sonuçta. servis tvyi kurarken gerekli incelemeleri yapıp öyle teslim almak gerekiyor.iş sizde bitiyor yani risk olayı biraz daha fazla. iade ya da değişimde sonradan farkedilen durumlar için servis raporu isteniyor.

sonuç olarak bütçenize göre çok uygun bir fiyat avantajı olmadan mağazadan tv almak pek mantıklı değil,internet alışverişinizde de güvenilir sitelerden alışveriş yapmakta fayda var.saygılar

Magazadan alinan tv evde servis tarafindan acildigi andan itibaren kosulsuz iade edemessiniz. Evde inceleyin dikkatlice demissiniz ama bir faydasi olmaz bunun. Isterse ekrani kirik olsun.servis raporu olmadan iade edemezsiniz. Bu noktada da isik sizmasi ya da bulutlanma gibi problemlerde kesinlikle iade kabul etmiyor saticilar. Yetkili servislerde bu problemlere normal diyor.

magazadan almak tekrar ediyorum zar atmaktir. Tek gelirse sorun cikmaz rahat rahat burda magazadan da alinir diye yorum yazarsiniz :))

Cift gelirse inanilmaz bir sinir harbi sizi bekliyor olacak. Hakem heyeti mahkeme servis raporu musteri hizmetleri yetkilisi ugrasir durursunuz. Alacaginiza aldigiza pisman olir nasil iade ederim diye arastirma yaparsiniz.

5.000 tl.ye zar atarim diyenler???

• 6000-7000 bakiye ile 60 inç üstü oled tv tavsiyelerine bekliyorum.
  • sabahattin ali S kullanıcısına yanıt
    tknosa com da 60le857 modelini 3 yıl uzatılmış garanti ile almaya kalktığınızda 7bini geçiyor. ben 4500 e anlaştım uzun pazarlıklar sonucu. hatta alacağım ürünün kapalı kutusunun fotoğrafını falan çektim farklı bişi göndermesinler diye.ben zarı 2bin üzeri bi kar için attım tuttu :) ama sonuç cümlemde çok uygun bir fiyat avantajı olmadan mağazadan tv almak pek mantıklı değil,internet alışverişinizde de güvenilir sitelerden alışveriş yapmakta fayda var olarak yazdım.

inanın sizin tv konunuzu okurken kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim ve üzüldüm.ama kendimce artılarını ve eksilerini anlatmaya çalıştım.rahat rahat mağazadan alışveriş yapın demedim saygılar üstad . inşallah kısa zamanda probleminiz çözülür
  • quote:

tknosa com da 60le857 modelini 3 yıl uzatılmış garanti ile almaya kalktığınızda 7bini geçiyor. ben 4500 e anlaştım uzun pazarlıklar sonucu. hatta alacağım ürünün kapalı kutusunun fotoğrafını falan çektim farklı bişi göndermesinler diye.ben zarı 2bin üzeri bi kar için attım tuttu :) ama sonuç cümlemde çok uygun bir fiyat avantajı olmadan mağazadan tv almak pek mantıklı değil,internet alışverişinizde de güvenilir sitelerden alışveriş yapmakta fayda var olarak yazdım.

inanın sizin tv konunuzu okurken kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim ve üzüldüm.ama kendimce artılarını ve eksilerini anlatmaya çalıştım.rahat rahat mağazadan alışveriş yapın demedim saygılar üstad . inşallah kısa zamanda probleminiz çözülür

Tesekkur ederim tekrar. Ben sadece tecrubemi paylasiyorum. Ben de fotograf cekmistim. Acemilikmis sadece. Cunku eve gelip acildigi an basliyor sorunlar. Teshir almak icabinda daha risksiz.

Hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullan.

Ben artik mahkeme sonucu bekleyecegim

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar mrb,

max 2000 TL .ye

kardeş buna bi bak..

bu tv de sadece 3d yok. bence 3d nin çok da bi önemi yok. 4K kalite yani diğerlerine göre 2 kat çözünürlük. 4K yeni yeni çıkmaya başladı.

Ama modelde karar verdiysen hz ye takılma derim. alırken ben de çok araştırdım. genelde çoğu kişi 100 hz ve üstü olduktan sonra çok farketmediğini söylediler. teknik açıklama yapanlar da olodu ama ben ifade edemiyorum.

4K tv almışssınız ama yayın alamıyorsunuz !!! Birde insanlara tavsiye ediyorsunuz. Yapmayın ALLAH aşkına. Vatana gelip kafamıza atmaya çalışıyorlar bu tv yi. Siz almışsınız hayırlı olsun ama insanlara önermeyin

• Kardeş haklısın daha yayın yapılmıyor ama görüntü kalitesine söz edebilir miyiz? hayır.... ben evi,mde kullanıyorum işte... bir de şu var. trt 4k yayına başladı. tv alıyorum ve mümkünse 15-20 yıl kullanmayı düşünüyorum. ki çoğu kişi de öyle düşünüyordur.. Teknoloji bu kadar ilerlerken 4k yayının gelmesi çok geç olmaz. Bence mantık bu.... Tabi herkes farklı düşünebilir... ve ben bu anlamda neden önermiyeyim...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryan cohen

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar mrb,

max 2000 TL .ye

kardeş buna bi bak..

4K tv almışssınız ama yayın alamıyorsunuz !!! Birde insanlara tavsiye ediyorsunuz. Yapmayın ALLAH aşkına. Vatana gelip kafamıza atmaya çalışıyorlar bu tv yi. Siz almışsınız hayırlı olsun ama insanlara önermeyin

http://forum.donanimhaber.com/m_101607578//tm.htm#101618909

TRT 4K YAYINA 20 ŞUBATTA GEÇİYOR... konulu paylaşım....

• Farklı birşey konuşmuyoruz hocam 4k önermen normal de önerdiğin ürün 4K test yayını vermiyor çünkü 30p yayın alabilen cihazlar UB8 serisi turksatın yapacağı yayın 60p olduğu için görüntü olmayacak ama ses olacak

• iyi aksamlar
    1500 tl civarında bir tv bakıyorum 3D özellğide olsun istiyorum öneriniz var mı
  • lg nin oledleri , sharp ın quattron serileri sony samy philips 9xx serileri panasonic in neoplazmaları dışındaki tvlerin hepsinde kontrast sorunu mevcut malesef.
  • quote:

lg nin oledleri , sharp ın quattron serileri sony samy philips 9xx serileri panasonic in neoplazmaları dışındaki tvlerin hepsinde kontrast sorunu mevcut malesef.

Ufak bi ekleme ;

Samsung un 7 serisi ve yukarısı hariç ...

Ayrıca belirtmek isterim ki okuduğum en mantıklı yorumlardan bir tanesi. Bravo hocam

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.