Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cengo42 , cengo42 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.733
Cevap
1.526
Favori
5.042.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaplanfahrettin

iyi aksamlar
    1500 tl civarında bir tv bakıyorum 3D özellğide olsun istiyorum öneriniz var mı

yok mu bi tavsiyesi olan
  • kaplanfahrettin K kullanıcısına yanıt
    bunlar şuan tüm forumlarda önerilenaktif 3d liler

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG UE40H7000 40"(102 CM) 3D SMART LED TV DAHILI HD UYDU WIF ÇIFT TUNER - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h7000-40102-cm-3d-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-wif-cift-tuner.html?srt=UP

www.vatanbilgisayar.com
    SAMSUNG UE40H6500 40"(102 CM)3D FHD SMART LED TV-DAHILI HD UYDU WIFI ÇIFT TUNER - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h6500-40102-cm3d-fhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-wifi-cift-tuner.html?srt=UP

bunlarda yine tüm forumlarada önerilen pasif 3d liler

www.vatanbilgisayar.com
    LG 42LB730V 42''(107 CM) 3D FHD SMART LED TV-CMR 800 HZ-DAHİLİ UYDU-2 GÖZLÜK - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42lb730v-42107-cm-3d-fhd-smart-led-tv-cmr-800-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html?srt=UP

ben bunlardan birini alacağım ama karar veremedim daha.
    fiyatlarda 1700-1800 civarı ama kampanlayalarla 1500-1600 civarına çekilebiliyor.
    samsung ve lg modellerinin kendi arasındaki farkları hz leri.
    samsung ve lg arasında ki farkta işlemci aktif pasif 3d si ve smartın işletim sistemi.
    bunları araştırın gidin mağazalarda da görün ona göre birini alın.
    hayırlı olsun şimdiden.

• LG 32LB582V düşünüyorum. 1000 TL'ye kadar 32" tavsiye edeceğiniz başka model var mi? Bir de bu buna Conax modül takılabiliyor degil mi kablo tv icin?
  • 55-60 inch klasmanında ıvır zıvırı önemli olmayan paneli ve hızı iyi olan,6000 tl ye kadar önerilebilecek f/p oranı en yüksek tv hangisi.ya da diğer konularda denildiği gibi mayıs ayını mı beklemek lazım?eskiden teknolojik ürünlerde beklemek her zaman daha avantajlıydı,lakin doların yükselişi ve ek vergiler yüzünden işler karıştı(düğün mayıs 29da)
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi oyun oynayacağım, oyun TV'si değil yüzüstü bırakmasın yeterli. Bildiğin gerçek 100 Hz ve kendinden uydu alıcısı olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

55-60 inch klasmanında ıvır zıvırı önemli olmayan paneli ve hızı iyi olan,6000 tl ye kadar önerilebilecek f/p oranı en yüksek tv hangisi.ya da diğer konularda denildiği gibi mayıs ayını mı beklemek lazım?eskiden teknolojik ürünlerde beklemek her zaman daha avantajlıydı,lakin doların yükselişi ve ek vergiler yüzünden işler karıştı(düğün mayıs 29da)

6000 e bile varmaya gerek yok aslında.

50" sony 815b iş görecektir.
  • Merhaba arkadaşlar,

limitim 3000-5000TL arası dershanede kullanılmak üzere led tv ye ihtiyacım var projeksiyon yerine led düşünüyoruz 120 ekran ve üzeri olabilir. Excell, powerpoint ve video sunumlarında kullanılacak.

LG 55LB870V 140 Ekran 1000hz 3D LED TV DUVAR ASKI APARATI + 2adet 3D GÖZLÜK HEDİYE ürününe baktım.

bu konuda yardım bekliyorum, simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemdum -- 12 Şubat 2015; 8:36:36 >
  • ryan cohen R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ustad .samsungun f7000 8000 leri çok iyiydi. h serilerini de pek beğenmiyorum h8000 ve üzeri iyi rakiplerine göre...zaman geçtikçe kalite düşürüyorlar malesef
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    yeni teknoloji istersen 55 lg oled önerebilirim. ya da sharp60le857- sharp60q10 memnun kalacağınız tvler arasında. hepsini uzun süre inceledim mağazalarda.857 ye yetti param .bu arada mediamarkt tan 4500 tl ye aldım pazarlık yaptık baya. 5 yıl uzatılmış garanti ile
  • Bende 1500 1700 arası ne alayım diye girdim kafam iyice karıştı.dahili uydu avantaj mı wifi gerekli mi bilmiyorum bana usb film oynasın avı olarak kanallar net olsun yetiyor aslında .kimi lg diyor kimi 4k diyor arap saçı gibi durum.şu model diye gitsem kafanı alırken karıştıri caklar zaten Teknosa yada vatan daki ler?
    Burda da kesin bilgi göremedim lg alacaz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden tv alacağımız zaman bu kadar uğraşmazdık yav. al bi 70 ekran tüplü trinitron oh mis gibiydi valla. ne kontrast sorunu var ne ölü piksel ne bulutlanma. sözde yeni teknoloji, bu ledler.sorunlarını aşamadılar bir türlü. ya da aştılar ama piyasayı doyurmayı bekliyorlar. iyi görüntü verenleri de pahalı

sonuç olarak Bence tv alırken 1. önceliğiniz tv nin görüntü kalitesi olmalı, 3d hariç diğer bütün özellikleri harici cihazlarla halledilebilecek şeyler.wifi smart android vs bunları 2. plana atın. gidin tvleri yakından izleyin.usb bellek alın yanınıza ''grayscale image'' resimleri indirin internetten bu siyahlı görüntüleri takın deneyin.tv nin kumandasından istediğiniz parlaklık kontrast ayarlarını yapın mağazada.

kafanıza yatan modeli ister internetten (avantajlı olan internet iade konusunda) ister magazadan alın gidin ama şunu da unutmayın,güzel siyah ve kontrast verecek tvler ucuz olanlar değil malesef :(

eve gelip tv8 açtığınızda acunun siyah tişörtünü dümdüz detaysız görme ihtimaliniz %90.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mer.T -- 11 Şubat 2015; 21:12:09 >

• benim gibi hala tüplü tv kullanan birisine ne önerirsiniz arkadaşlar? 42 ya da 46 inch 2000 tl'ye kadar bir tv arıyorum.
    film, oyun için almıyorum: oyunları pc'de hallediyor, filmleri projeksiyonda izliyorum.
    ağırlıklı olarak sd yayın tv izleyeceğim. (şimdi kablo tv var ama tv alınca uydu bağlatacağım hd kanallar için).
    esas derdim mümkün olduğu kadar sorunsuz, gerçek renkleri veren, atlama, karaltı vb olmayan düzgün bir panel bulmak.
    foruma baktım iyice kafam karıştı. geçen vatanda şöyle bir baktım sanki sony ve philips görüntüleri daha iyi gibiydi. ama kalabalık mağazalarda dikkat kesilemiyorum, biraz sonra hepsi birbirine benziyor gibi geliyor.
    özetle esas olarak tv kanalları (projeksiyonu açmaya üşendiğimde dizi, belgesel) izlenecek bir panel ne önerirsiniz?
  • ben de tv alacağım o yüzden bu akşam bu konuyu takip etmeye başladım
    ve sonra bu videoyu gördüm konuyla ilgisi olmayabilr ama bence çok güzel bir davranış tebrik ediyorum.. insanda marka hakkında olumlu bir izlenim bırakıyor .
    Tebrikler SAMSUNG

bu da sitesi
    http://www.samsung.com/tr/duyaneller/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 11 Şubat 2015; 23:11:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tv nin gerçekte kaç Hz olduğunu nasıl anlayacağız şimdi madem 400 500 Hz yazan doğru değil zaten almaya gidince kafanı yeteri kadar karışıyor.zaten yayınları özel insan kanıyor izlerken ?
    LG 102-106 alacağım kesin 1300-1600 arası gerisi şansa artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

limitim 3000-5000TL arası dershanede kullanılmak üzere led tv ye ihtiyacım var projeksiyon yerine led düşünüyoruz 120 ekran ve üzeri olabilir. Excell, powerpoint ve video sunumlarında kullanılacak.

LG 55LB870V 140 Ekran 1000hz 3D LED TV DUVAR ASKI APARATI + 2adet 3D GÖZLÜK HEDİYE ürününe baktım.

bu konuda yardım bekliyorum, simdiden teşekkürler.
  • cemdum kullanıcısına yanıt
    Sadece sunumlar için kullanacaksanız ve TV ya da film seyredilmeyecekse bulduğunuz en ucuz TV'yi alın. SEG, Nexon, gibi markalara bakın. Smart, 3D, vb, hiç birine gerek yok. Marka model de önemli değil, emin olun. İşyerinde çeşit çeşit TV var, bu kullanımda aralarında hiçbir fark yok..
  • merhaba arkadaşlar
    LG 49UB830V 49' 124cm 4KUHD 3D SMART WIFI TV
    bu ürünü 2.580 tl ye buldum. garantili sıfır.
    bana özel %5 indirim - 100 tl bonus - 30 tl bonus ile tv fiyatı 6 taksitle 2.320 tl ye denk geliyor.

bu özellikte bir tv , bu fiyata uygun mudur? tavsiye edermisiniz? ya da görüşleriniz nedir. yardımcı olumusunuz?

GittiGidiyor
    LG 49UB830V 49' 124cm 4KUHD 3D SMART WIFI TV Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49ub830v-49-124cm-4kuhd-3d-smart-wifi-tv-149535688

• Samsung UE40HU6900 200Hz Ultra HD Smart LED TV 1899 a alınır mı yoksa SAMSUNG UE40H7000 40" 1839 a ateshir urunu bakılabılır mı
  • canyucel07 C kullanıcısına yanıt
    heryerde 2800 tl.
    burda uygun olması garantisi farklı mı ki sorularını akla getiriyor.
    satıcıya mesaj atın garantisi lg türkiye mi ve kapalı kutu mu gelecek diye.
    eğer dediği gibi gelmezse geri gönderirsiniz.
    bu konuda en beğendiğim firma dır gg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

heryerde 2800 tl.
    burda uygun olması garantisi farklı mı ki sorularını akla getiriyor.
    satıcıya mesaj atın garantisi lg türkiye mi ve kapalı kutu mu gelecek diye.
    eğer dediği gibi gelmezse geri gönderirsiniz.
    bu konuda en beğendiğim firma dır gg.

lg türkiye garantili. kurulumu da servis yapıyor. kapalı kutu..yani bir sıkıntı çıkarsa anında müdahale ya da iade edebilirim. zaten netten aldığım için yasal olarak iade hakkım da var diye biliyorum.
    4k pek düşünmedim aslında. çok kullanılmaz diye düşündüm çünkü..ama fiyat çok cazip piyasaya göre.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.