Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.733
Cevap
1.526
Favori
5.042.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetz

quote:

Orijinalden alıntı: ErdmEry

quote:

Orijinalden alıntı: M3hm3th

Arkadaşlar merhaba,

55" yeni bir tv almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. çıkabileceğim max fiyat ise 3000 - 3750 tl dir. Bu nedende rahat rahat istediğim tv yi seçemiyorum.

Şu an 4K ya da 3d özelliğinden vazgeçmek üzereyim. siz olsaydınız hangi özellikten feragat ederdiniz.

Benim tv den beklentilerim.
    uydu yayınlarını kaliteli izleyebileyim.
    kanal ve menü geçişleri hızlı olmalı.
    usbden hdd takıp filmlerimi resimlerimi müziklerimi rahatlıkla açabileyim.
    wifi üzerinden bağlanıp net üzerinden rahatlıkla film dizi izleyebileyim. (bellek hataları yaşanıyormuş bazı marka ve modellerde)
    telefonumdan kolaylıkla veri paylaşımı yapabileyim.
    Telefonumdan yoğun olarak skye kullanıyorum. Skype özelliğide olabilir. (ŞART DEĞİL.)

bu duruma ek olarak hem 4k hemde 3d eklersek bütçemi aşan tvler çıkıyor. (Samsung ve Sony tarafında)
    bu nedenle FullHD li 3D tv mi alayım (Örneğin UE55H6870 3.248TL)
    yoksa 3D olmayan 4K mı alayım. (Örneğin UE55HU6900 3.499TL)
    işin işinden çıkamadım.

Not: 3D de karar verirsem aktif 3D olanımı tercih etmeliyim daha kaliteli 3D izlemek için.
    3D tvlerde 2D den 3D ye dönüştürüp yayını o şekilde izleyen tecrübe eden var mı? memnun mu?

Aynı düşüncelerdeyim yardım eden olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Philips 48/55" pfs8109 ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aşağıdaki tv'yi almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? Fiyatı çok indirmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetz

quote:

Orijinalden alıntı: ErdmEry

quote:

Orijinalden alıntı: M3hm3th

Arkadaşlar merhaba,

55" yeni bir tv almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. çıkabileceğim max fiyat ise 3000 - 3750 tl dir. Bu nedende rahat rahat istediğim tv yi seçemiyorum.

Şu an 4K ya da 3d özelliğinden vazgeçmek üzereyim. siz olsaydınız hangi özellikten feragat ederdiniz.

Benim tv den beklentilerim.
    uydu yayınlarını kaliteli izleyebileyim.
    kanal ve menü geçişleri hızlı olmalı.
    usbden hdd takıp filmlerimi resimlerimi müziklerimi rahatlıkla açabileyim.
    wifi üzerinden bağlanıp net üzerinden rahatlıkla film dizi izleyebileyim. (bellek hataları yaşanıyormuş bazı marka ve modellerde)
    telefonumdan kolaylıkla veri paylaşımı yapabileyim.
    Telefonumdan yoğun olarak skye kullanıyorum. Skype özelliğide olabilir. (ŞART DEĞİL.)

bu duruma ek olarak hem 4k hemde 3d eklersek bütçemi aşan tvler çıkıyor. (Samsung ve Sony tarafında)
    bu nedenle FullHD li 3D tv mi alayım (Örneğin UE55H6870 3.248TL)
    yoksa 3D olmayan 4K mı alayım. (Örneğin UE55HU6900 3.499TL)
    işin işinden çıkamadım.

Not: 3D de karar verirsem aktif 3D olanımı tercih etmeliyim daha kaliteli 3D izlemek için.
    3D tvlerde 2D den 3D ye dönüştürüp yayını o şekilde izleyen tecrübe eden var mı? memnun mu?

Aynı düşüncelerdeyim yardım eden olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Philips 48/55" pfs8109 ;)

LG 55LB670V DVB-S2/T2/C 3D FHD SMART LED LCD TV

kullanıcıyım oldukça memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: demedim

Arkadaşlar aşağıdaki tv'yi almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz? Fiyatı çok indirmişler.

teşhir ürünü mü bu şimdi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lemixings

quote:

teşhir ürünü mü bu şimdi ?

Alıntıları Göster
    TV sadece haber,mac vs. izlemek icin kullanilacak. smart,3d vb. ozellikleri hic onemli degil goruntu kalitesi iyi olsun ve hareketli sahneleri net gostersin yeter.
    Butcem 2000 tl
    Ben asagidaki tvleri buldum. Sizce hangisi bana daha uygun ve ya baska onerdiginiz var mi ?

LG 49lb620
    Samsung 48h6270
    Samsung 48h6290
    Samsung 46h6273
    Sony 42w805b
    LG 40ub800v
    Samsung 40hu6900
    Samsung 40h6500

• quote:

Link hatalımı göremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Bu mesaj silindi.
    Samsung 40H6270 101cm WiFi+HD 3D Smart Full HD LED TV - Uydu Alıcı +2 Adet 3D Gözlük Hediye... sizce bu cıhaz nasıl 1640 tl cevap verirseniz sevinirim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evo35

Samsung 40H6270 101cm WiFi+HD 3D Smart Full HD LED TV - Uydu Alıcı +2 Adet 3D Gözlük Hediye... sizce bu cıhaz nasıl 1640 tl cevap verirseniz sevinirim..

111 tl lik bonus indirimi ile 1690 tlye gelecek bu tvyi öneririm.
    Ununtmayın (istisnalar hariç)tüm ürünlerde model numarası büyüdükçe aynı orantıda donanım ve performans artar...

tavsiyeniz için teşekkurler..

• quote:

quote:

quote:

111 tl lik bonus indirimi ile 1690 tlye gelecek bu tvyi öneririm.
    Ununtmayın (istisnalar hariç)tüm ürünlerde model numarası büyüdükçe aynı orantıda donanım ve performans artar...

tavsiyeniz için teşekkurler..

Alıntıları Göster
    Geçen sene televizyonunu almıştım ve çok memnunum. Bu özelliklere sahip (46'' veya 47'' de olabilir) yeni model tv öneriniz var mı? Benim en çok kullandığım özelliği ipadden internet üzerinden online hd film açıp görüntüyü bu tvye yansıtmak. 3D olmasa da olur.

Ortalama kullanıcı olarak görüşüm varolan tv teknolojisi ile sahip olduğumuz yayınlama teknolojisi paralel ilerlemediği müddetçe ekstra özelliklerin işime yaramadığı. Ben kişisel olarak internetten istediğim an takılmadan açıp UHD filmi (indirmeye de gerek duymadan) izleyebiliyor olsam hemen kaç paraysa parasını verip alayım ama şu anda ve önümüzdeki birkaç sene bunu yapamayacaksam bana anlamlı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Geçen sene televizyonunu almıştım ve çok memnunum. Bu özelliklere sahip (46'' veya 47'' de olabilir) yeni model tv öneriniz var mı? Benim en çok kullandığım özelliği ipadden internet üzerinden online hd film açıp görüntüyü bu tvye yansıtmak. 3D olmasa da olur.

Ortalama kullanıcı olarak görüşüm varolan tv teknolojisi ile sahip olduğumuz yayınlama teknolojisi paralel ilerlemediği müddetçe ekstra özelliklerin işime yaramadığı. Ben kişisel olarak internetten istediğim an takılmadan açıp UHD filmi (indirmeye de gerek duymadan) izleyebiliyor olsam hemen kaç paraysa parasını verip alayım ama şu anda ve önümüzdeki birkaç sene bunu yapamayacaksam bana anlamlı gelmiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam gördüğüm kadarıyla eski modelleri önermemişiniz hiç ama 3D özelliği olmayan yeni model bir TV yok. 3D izlemeyeceksem de ona ekstradan para vermek de mantıklı gelmiyor TV alırken. Yorumların hepsini olmasa da bir kısmını okudum ama tatmin olamadım önerilerde. Belki gözden kaçırıyorumdur belki de piyasada göz önünde değildir ama eski modellere de bakmak istiyorum.

Şöyle ki;
    1080p olan; futbol, hızlı sahneleri olan filmleri vs sorunsuzca izleyebileceğim; codec sorunu yaratmayan ve taktığım usb,hdd deki filmleri sorunsuzca açacak; 3D'si OLMAYAN bir TV var mıdır? Herkesin smarttan kastı farklı olabiliyor ama tv den web tarayıcısına girecek biri değilim el altında telefon, laptop varken. Sadece youtube, vimeo gibi uygulamaları olursa onları sorunsuzca kullanabileceğim bir özellik ekstra güzel olur.

Bu konudaki görüşünüz ve varsa önerileriniz nedir?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar en fazla 3500 bilemedin 4 bin tl bütçem var 4 k ve 3d bir tv arıyorum.Her zaman tv olarak kullanmıyacağım bazı zamanlar bilgisayarımı takıpda kullanabilirim input lag sorunu yaşamıyacağım 4k görüntülerde vs güzel bir performans alacağım tv önerilerini bekliyorum şimididen teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Arkadaşlar en fazla 3500 bilemedin 4 bin tl bütçem var 4 k ve 3d bir tv arıyorum.Her zaman tv olarak kullanmıyacağım bazı zamanlar bilgisayarımı takıpda kullanabilirim input lag sorunu yaşamıyacağım 4k görüntülerde vs güzel bir performans alacağım tv önerilerini bekliyorum şimididen teşekkürler.

Hocam önerinizi gördüm ama aklıma bir şey takıldı 200 hz yenilme oranı çok düşük değilmi

• dallass kullanıcısına yanıt
    Anladım ozaman bunu almaktan yana karar kılacam büyük ihtimal fakat aklımda bir model daha var kullanıcısıda baya çok LG 49UB850V ile Sony KD-49X8505B arasındaki + ve - özellikler nelerdir nelerdir söylermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorelDraw04

Arkadaşlar sony marka 2000 tl ye kadar olan tv ler nasıl almalımıyım? Ne dersiniz. Sony tv de nasıl? Şimdiden teşekkürler
    3 gündür bu sayfaları dolanıyorum

Maximum 2000 tl

3D özelliği olan

Miracast ı olan

Birde programları kayıt edebilen bir TV önerebilirmisiniz
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    42" olarak önerebileceğiniz bir ürün varmı
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    maximum limit 2000tl

en aşağı 42" olacak

3D özelliği olan

Miracast ı olan

Birde programları kayıt edebilen bir TV önerebilirmisiniz
    @dallass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 19 Şubat 2015; 12:06:05 >
  • Samsung Ue-78hu8500 198 (nokta)
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 10 Haziran 2018; 11:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

.......
    2500 Tl'ye kadar en fazla 3 - 3,5 metreden izlenecek bir tv bakıyorum. Bir süredir takipteyim ama bir türlü kararımı veremedim. Philips 48PFS8109'u düşünüyorum fikirleriniz nelerdir? Alternatif önerilere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

işte sana 32" tavsiye
    Bu tvde yok yok 3D dahil hemde bu fiyata...
    vestel gerçekten güzel işler başarıyor
    Vestel 32PH8075 32" 400HZ Uydu Alıcılı 3D SMART LED TV + 4 ADET GÖZLÜK

yanlız hepsiburada da kelime oyunu var.
    Tv Full HD değil HD Ready. açıklama kısmında da özellikle yazmamışlar .
    Dikkat ederseniz sadece Full HD Uydu alıcı var demişler. Tv Çözünürlüğü falan yazmıyor.

aynı ürünü başka sitelerden kontrol ederseniz HD ready olduğunu görebilirsiniz.
    Örneğin teknsa linki aşağıda

Alıntıları Göster
    ps4 oynamak için yeterli olacak seviyede 42" ve civarında bir tv önerir misiniz (samsung lg hariç.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeti.

ps4 oynamak için yeterli olacak seviyede 42" ve civarında bir tv önerir misiniz (samsung lg hariç.)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

Daha önce tv tavsiyesi için sorduğum soruya tam net olarak cevap alamadığım için yeni mesajımı atıyorum.

55" iki tv var diyelim. TVlerin bütün özellikleri aynı 3D, Wifi, HD uydu alıcısı, boyutu, şekli vs vs
    Tek farkı biri FULLHD diğeri ise ULTRAHD. Sizin seçiminiz ne olurdu ve neden?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.