Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mühendis66_50 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
94.744
Cevap
1.526
Favori
5.042.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler.
    bende araştıra araştıra en son sony 815 in sorunsuz olmasının farkına vardım ama fiyatı yüksek geldiydi.
    sizinle aynı görüşteyim.beklemedeyim
  • Televizyonun yanında özel şeyler konuşmayın!
    Bir gün, televizyonunuz açıkken yanında dikkatli konuşmanız gerekeceği hiç aklınıza gelir miydi?
    CHIP Online
    Televizyonun yanında özel şeyler konuşmayın!
    http://www.chip.com.tr/haber/televizyonun-yaninda-ozel-seyler-konusmayin_52440.html

[Samsung'un yayınladığı özel bir duyuru, teknoloji dünyasında şok etkisi yarattı. Kullanıcılarına, Samsung'un sesle kumanda edilen akıllı TV modellerinin yanında,
    özel ve hassas konuları konuşmamaları gerektiği konusunda bir uyarı yayınlayan Samsung, televizyon üzerindeki mikrofon sesli komutları algılamak için sürekli açık
    olduğundan, bu konuşmaların, üçüncü kişilerin eline geçebileceğinin altını çizdi. Televizyonun odadaki tüm konuşmaları duyarak bunları metine çevirdiğini anlatan
    Samsung, üçüncü parti kurumların bu metinleri ele geçirebileceği uyarısında bulundu.](Alıntı)
    Televizyonun yanında özel şeyler konuşmayın!
    Sadece Samsung TV'ler değil...http://www.chip.com.tr/haber/tv-aciksa-dikkatli-konusun-sadece-samsung-tvler-degil_52440_2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkyn04 -- 24 Şubat 2015; 14:11:57 >

• Merhaba arkadaşlar,bende aşağıdaki iki cihaz arasında kaldım hangisini alayım veya önerebileceğiniz başka model varmı ?

• Hala araştırmalarım sürmekte

2000 tl limitli 40 yada 42 " TV bakıyorum

Baktıkça kafam karışıyor

40 ile 42 arasında çok büyük fark varmı

Birde 4k mı 3d mi sonuçta ben pek izlemeyeceğim evdekiler izleyeceklerde güzel canlı bir görüntü izlesinler istiyorum

LG42UB820V İLE

LG40UB800 V Arasında kaldım

Bu özelliklere 2000 tl yi geçmeyecek başka önerilere açığım
  • Arkadaslar lg42lb670v. Nasildir sizce?

106 ekran civari, smart olmasina gerek yok,3d olsa fena olmaz ve almisken 4k olursa da bonus olsun diyorum ama 1500 tl yide gecmesin diyorum. Cok mu sey istiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

Arkadaslar lg42lb670v. Nasildir sizce?

106 ekran civari, smart olmasina gerek yok,3d olsa fena olmaz ve almisken 4k olursa da bonus olsun diyorum ama 1500 tl yide gecmesin diyorum. Cok mu sey istiyorum?

Üzerine tatlı ne arzu edersin...

Tatliyi kestim kilo yapiyor hocam. 4k derken olursada hayir demem.yoksada yapcak bisey yok o anlamda dedim yani.

• LG42UB820V İLE

LG40UB800 V Arasında kaldım

Bu özelliklere 2000 tl yi geçmeyecek başka önerilere açığım

bunlar için bir diyeceğin varmı ? önerirmisin yoksa başka bir ürünmü önerirsin
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Tabi buyrun. 1534 TL kargo dahil 4K TV.

www.dijitall.com
    Dijitall.com | Televizyon, Beyaz Eşya, Klima&Kombi
    http://www.dijitall.com/lg-40ub800-led-tv?ref=akakce&v=1.58.4

• Vestel 47PF9090 modelini önerirmisiniz 1700 TL ye alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Tabi buyrun. 1534 TL kargo dahil 4K TV.

Tesekkurler hocam baya guzele benziyor

• vestel finlux konusunda fikirleriniz neler arkadaşlar ?

ya da kısaca bu alınır mı

• Herkese Merhabalar,

Öncelikle böyle yararlı bir konuyu açtınız için teşekkür etmek istiyorum. Smart TV'ler hakkındda fazla bilgi sahibi değilim, bu yüzden özellikle dallass beyden tavsiyeler bekliyorum.

Kriterler :

- Samsung Marka bir Smart TV istiyorum.

- Lag input önemli değil, D-Smart HD-SD yayınları seyredilecek.

- Ekran boyutu fazla önemli değil.

- 3D olmasına gerek yok.

- Bütçem 2.500 TL

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Vestel 47PF9090 modelini önerirmisiniz 1700 TL ye alacağım.

Şimdiden Hayırlı olsun bence bu ebetı bu fiyata alınabilecek en iyi seçim...

Sagolun hocam marka takintim yok,Zaten guzel bi televizyon fiyatida muadillerine gore baya uygun geldi

• 1700 TL ye Vestel 47PF9090 aldim.Ustune 88 lirada kupon kazandim.Insallah dogru tercih olmustur.Bu fiyata daha iyisini bulamadim

• arkadaşlar tv konusunda kafam çok karıştı bana yardımcı olursanız sevinirim bütçe 2.200

3d smart led flas player olan internette iyi olan

teşekkürler
  • usta_bey kullanıcısına yanıt
    Anlasilan o ki smart kismina cok onem veriyorsunuz. 100-200 TL arasi bir para ayirip android stick alin, smart kismini onla halledin. Geri kalan parayla da TV alin.
    TV'ler smart isini iyi yapmiyor diyorlar.

• VESTEL 3D SMART 47PF9090 47" LED TV

ARTILARIYLA EKSİLERİ NELERDİR İNTERNETTE FİLM İZLEYEBİLİRMİYİM @dallass
  • Seg 39" nasıldır. 200 hz olan.

• dallass kullanıcısına yanıt
    Ben genelde TV basliklarinda ovuldugunu goruyorum, o yuzden soyledim. Smart'a onem veriyorsaniz yapacak fazla bir sey yok.
    2000 TL'lik tv'lerde oyle 4 cekirdek falan da var midir onu da bilemiyorum. Webos kotu diyorlar, ondan onceki smart kotuydu diyorlar, webos 2.0 I bilmiyorum ama 2000'e oyle tv yoktur kesin.
    Samsung'un smart'ina iyi diyorlardi sanki. Belki onlara bakabilirsiniz.
    Ama smart icin tv alinmaz gibi geliyor. Tv'yi tv olarak alin, kaliteli yan urunlerle destekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Arkadaşlar televizyon boyut ve model tavsiyesi konusunda bilgilerinize ihtiyacım var. 4,85m X 7,70m bir salonum var. 4,85 lik olan kısa mesafesinden LCD izleme durumumuz var. Büyük ekranlı bir LCD istiyoruz ancak fiyat olarakta uçuk rakamlara çıkabilmemiz şu an için pek mümkün değil. Salonumuz biraz büyük olduğundan, kafamızdaki 60-65-70 inç aralığında olan TV modelleri. İlla 4k olacak diye bir şey düşünmüyoruz. Daha çok LG LB serileri hoşuma gitti. 42 ve 47 inç lb670 modelleri aldık akrabalarımıza görüntüleri çok güzel çıktı. Bu konuda yardımızı rica ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.