Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: reoix Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (5 Mobil) - 18 Masaüstü5 Mobil
5 sn
94.722
Cevap
1.525
Favori
5.041.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Özellikle ana konu yazımda ve sürekli üzerinde durduğum SİYAH PERFORMANSI
    konusunu es geçmeyin...
    Bu arada philips almaya karar verdim demistin ama son mesajındada philipsten vazgecmiş gibisin.. :)

Black performansı konusunda emin misin? Gerek bu forumdaki kullanıcılar gerekse yabancı siteler Philips için hep king of the black demişler.

Hatta Philips'in 8109 modeli için siyahlarda Pioneer'in plazmasıyla kafa kafaya gider demişler.

Bu arada dünyadaki en iyi reviewları Polonyalılar yapıyormuş.

Philips almaktan vazgeçmedim. (Konsol lag kısmı dışında). Ben 48PFS8109 alıcam. Androidle geliyor. Okuduğum kadarıyla biraz bugluymuş. Umrumda değil. Alırım bir tane media player keyfime bakarım.

Philips'in diğer güzel yanı da Ambilight. Ambilight, inanın bana sadece misafir geldiğinde açıp hava atmaya yarayan bir özellik değil. Haria bir özellik.(Bence)

TV yi aldığında Smart, kanal geçişi, codec desteği gibi sorunları yan aletlerle çözebilirsin.

Ama görüntü kalitesini sonradan iyileştiremezsin. Phillipsin sorunları çözülemeyecek sorunlar değil. TV önce görüntüyü güzel gösterecek. Diğerleri bence extra. 2000-3000 lira TV ye veriyorsan 200 lira da HD uydu alıcısı, player, Tv box vs... gibi şeyllere de verebilirsin.

Merhaba
    Televizyonlardaki 3D, 4K ve benzeri teknolojik gelişmeler beraberinde bazı yeni kavramlar getirdi. USB 2.0, yerine USB 3.0, HDMI 1.4 yerine HDMI 2.0 gibi. 4K televizyon için USB 3.0 VE HDMI 2.0 gereklimidir?

• Yazınızı okudum. Bende kararımı verip bugün tvyi alacağım.

Acaba yazacağım modellerden hangisini alayım.

12 metrekarelik odaya koyacagim. Film izlemek, xbox oynamak ve mac seyretmek icin kullanacagim. D smart modül super paket ile tv izleyecegim.

lg 42 lb652 -- 1650 ( 130 paraf para hediyesi var.)
    Samsung 40 hu 6900 -- 1700 (100 world puan hediyesi var)
    Samsung 40 6270--1499 (100 world puan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d ise yaramaz bir ozellik bence olmasa da olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yutuna

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Özellikle ana konu yazımda ve sürekli üzerinde durduğum SİYAH PERFORMANSI
    konusunu es geçmeyin...
    Bu arada philips almaya karar verdim demistin ama son mesajındada philipsten vazgecmiş gibisin.. :)

Black performansı konusunda emin misin? Gerek bu forumdaki kullanıcılar gerekse yabancı siteler Philips için hep king of the black demişler.

Hatta Philips'in 8109 modeli için siyahlarda Pioneer'in plazmasıyla kafa kafaya gider demişler.

Bu arada dünyadaki en iyi reviewları Polonyalılar yapıyormuş.

Philips almaktan vazgeçmedim. (Konsol lag kısmı dışında). Ben 48PFS8109 alıcam. Androidle geliyor. Okuduğum kadarıyla biraz bugluymuş. Umrumda değil. Alırım bir tane media player keyfime bakarım.

Philips'in diğer güzel yanı da Ambilight. Ambilight, inanın bana sadece misafir geldiğinde açıp hava atmaya yarayan bir özellik değil. Haria bir özellik.(Bence)

TV yi aldığında Smart, kanal geçişi, codec desteği gibi sorunları yan aletlerle çözebilirsin.

Ama görüntü kalitesini sonradan iyileştiremezsin. Phillipsin sorunları çözülemeyecek sorunlar değil. TV önce görüntüyü güzel gösterecek. Diğerleri bence extra. 2000-3000 lira TV ye veriyorsan 200 lira da HD uydu alıcısı, player, Tv box vs... gibi şeyllere de verebilirsin.

Merhaba
    Televizyonlardaki 3D, 4K ve benzeri teknolojik gelişmeler beraberinde bazı yeni kavramlar getirdi. USB 2.0, yerine USB 3.0, HDMI 1.4 yerine HDMI 2.0 gibi. 4K televizyon için USB 3.0 VE HDMI 2.0 gereklimidir?

HDMI 2.0 da 4K videoyu 60 fps oynatabiliyosun. 2.0 değilse 4K videoyu 24 FPS oynatıyosun.

USB 3.0 ve 2.0 da 4K video oynatmışlar burada.

camwilmotyoutube
    DisplayLink shows 4K Ultra HD over USB 3.0...and USB 2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=Myi44ZD7XhE

• dallass kullanıcısına yanıt
    kardes boyle bi konu basliga acarak benim konuma darbe vurdum. ayip degil mi. benim konu kaç yüz sayfa olmuş. yavaslatmaya hakkin vae mi. icinde ne bilgiler fiyatlar dolu.
    bari konunugun basligini değiştir " Şak diye led tv almaya karar verenler grubu" senin ki zengilere benim ki durumu olmayanlara hitap etsin. nasil olur.

• 49-55 civarı bir tv arıyorum bütçe minimum tutulması gerekiyor. max 2499 tl mütevazi olması isteniyor

haftanın 6 günü açık olacak
    günde 10 saat kullanılacak - 5 saat uydudan tv - 5 saat bilgisayar bağlantısı ile sunum

4x5 metre ölçülerindeki toplantı salonunda kullanılacak

istenilen özellikler;
    - büyük ekran
    - uydu alıcısı (cazip öneri gelirse mevcut bulunan reciverde kullanılabilir)
    - hdmı giriş / vga da olsa iyi olur olmasada dönüştürücü kullanıyoruz
    - monitör olarak kullanılacak

oturma düzeninde en uzak kişi 5 m de en yakın kişi 2m de oturuyor ama genelde oturma tv ye 4-5 m civarında oluyor

mevcutta 32 inç tv ve projeksiyon kullanılıyor fakat ikiside çok kötü performans veriyor.

Benim bulduğum tv,

LG 49LB620V 1.699 TL
    49" Uydu Alıcılı UsbMovie 3D FULL HD LED TV + 2 Adet 3D Gözlük

Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• bizim tuplu bugun emekli oldu.
    SD ve HD yayinlari iyi olan bir tv aramaya basladim.
    Sadece tv olarak kullanilacak, mac yayinlarini iyi gosteren tv ariyorum.
    3D vb. diger ozellikler hic onemli degil.
    Uydudan kullanacagim
    En az 42 inc. ariyorum

MAX BUTCE : 2000
  • arkadaşlar 40 İNCH BİR TV ALACAĞIM.
    1. SEÇENEK:samsung 40 inch 40 HU6900 ULTRA HD 4K BİR TV 3 D YOK 200 HZ YAZIYOR ÖZELLİKLERİNDE . 1720 TL YE BULDUM.
    2. SEÇENEK :LG 40 UB800V4K UHD 900 HZ YAZIYOR 3D YOK. 1789 TL (LG SOUND BAR 99 TL YE )
    3. SEÇENEK: LG 40UB820 2199 TL (LG SOUND BAR HEDİYE TEKNOSA)
    GÖRÜNTÜ ÖNEMLİ ARKADAŞLAR ANCAK İNTERNETTEN DİZİ FALAN DA İZLİYORUM HIZLI OLMASI GEREKLİ. ÇOCUKLARDA PLAYSTATİON OYNUYOR. BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN . HANGİSİNİ SEÇMELİYİM. DAHA İYİ BİR MODEL KULLANAN VARSA ÖNERİRSE SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.
  • PHILIPS 42PUS7809 42''107 CM 4K ULTRA HD 3D SMART LEDTV,600 HZ,DAHİLİ UYDU ALICI BU HEM 4K ULTRA HEM DE 3D ARKADAŞLAR . BUNU DA DÜŞÜNÜYORUM AMA PHİLİPS TV İZLEMEDİM HİÇ. BİR DE SONY DEN ÖNERECEĞİNİZ MODEL VARSA DEĞERLENDİREYİM. 40 - 42 İNCH
  • merhaba 1300 tlyi geçmeyen ve 3D OLMAYAN iyi bir f/p ürünü arıyorum. 39 42 inç arası boyutlarda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qawistz

merhaba 1300 tlyi geçmeyen ve 3D OLMAYAN iyi bir f/p ürünü arıyorum. 39 42 inç arası boyutlarda olabilir.

42 w605b bakabilirsiniz

• 3500-4500 arasında bütçe digiplus ps4 ve bluray ağırlılıklı kullanım olacak yanısıra smart tv hızlı sorunsuz hangi marka model tşk.

• 900-1000 lira arası genelde ps3 ve ps4 bağlamak için 42 inç civarı f/p tv arıyorum . Yardımlar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102443764
    Buldum hocam sağol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 55LB670V
    Samsung UE55H6500

Arasında Kaldık, sizce hangisi? LGnin WebOS işletim sistemi çok cezbedici
  • LG 55LB652V alayım mı?
    Önerir misiniz?
    Muadili var mı?
    Teknosa a 2699 ve 100TL ye 22 inç tv veriyor.
    Üstüne birde 100tl hediye çeki.
  • bende bu ara araştırıyordum nasıl alınır vb bu konuya denk geldim yazılar çok yararlı olmuş,bütün özelliklerin olmasını isterdim alacağım tv'de malum bütçe zorluyor,tüm sayfaları okumaya çalıştım,bütçem fazla değil en fazla 1000tl ne alabilirim

• Bu ürün çok uygun geldi bana siz ne dersiniz? teşhir ürünü galiba..
  • 1600 e kada 46 inc civari 3D kesinlikle olmasin ama smart olabilir. Bu civarlarda led oneriniz var mi?

• 3000 TL geçmeyen ve 47-50 inch samsung veya lg televizyon tavsiyesi için yardımlarınızı bekliyorum. Kullanım;

1-OYUN
    2-Film (hariciden)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.