Teşekkür ederim. Müsait zamanda dükkanları dolaşıp bakayım... |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4637. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar samsung qn90b tv var ve asus tuf a15 laptop var tv yi monitör olarak kullanmak istiyorum 144 hz laptopun özellikleri 4070 rtx nividia amd ryzen 9 8945h işlemci 16 gb ram var ps5 yanında gelen hdm kablo ile bağlıyorum ama ayarlarını Tam yapamadım bana yardım edebilirmisiniz hz ne seçecez hdr ne seçecez ayarları kısaca nasıl -
Burak Bey 75 ya da 77 inç tv’nin duvara montajı bir risk taşır mı? Neye dikkat edilmeli? Gerçi birçok arkadaş duvarda kullanıyor…
-
Hocam aynen öyle yapın sız. -
Hocam duvarınız sağlamsa sorun sıkıntı olmaz servis kuruluma gelince bakıp karar verirsiniz. -
Arkadaşlar uydu yayını izlemek ve arada netflix için tv arayışındayım. TCL 55P755 düşünüyorum. Fiyat olarak bütçeme uygun duruyor. Tavsiye eder misiniz? Veya aynı özelliklerde daha uyguna başka bir televizyon var mı? Veya TOSHIBA 55QA5D63DT alınır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 5 Aralık 2024; 22:33:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgcArkadaşlar uydu yayını izlemek ve arada netflix için tv arayışındayım. TCL 55P755 düşünüyorum. Fiyat olarak bütçeme uygun duruyor. Tavsiye eder misiniz? Veya aynı özelliklerde daha uyguna başka bir televizyon var mı? Veya TOSHIBA 55QA5D63DT alınır mı?
Toshiba al gec.
-
ikiside aynı eşdeğerde muadil ürünler toshiba diye bir marka yok Türkiye'de tamamen vestel sadece isim hakkını satın aldıkları için Toshiba olarak satılıyor yani orjinal Japon Toshiba değil.
TCL - Vestel aynıdır tasarımlarım olarak kullanım kolaylığı vs olarak hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu tercih edebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MusCi07hocam almışken c855 i alıcam yukarda lg oled c4 le kıyaslama videosunu da izledikten sonra kararımı verdim teşekkürler
tcl 65c855 almaya gidip petrol ofisi 8000 kampanyasından ve LG 400 wattlık ses sistemi indirimden de faydalanarak birazda paraya kıyıp LG 65 c46 aldım 😅 bu paralara 75 de alınırdı da neyse artık kullanıp deneyimleri paylaşırım
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın çok başarılı ürün almışsınız kullanınca yorumlarınızı bekliyorum -
Almanyada bu hafta bir elektronik marketin broşüründen, 77S95D 2400 Eur, yaklaşık 88.000 TL. Aynı TV necip memleketimizde 170.000 TL..
-
Burak bey bunlardan herhangi birini tedarik edebilirmisiniz ?
Tavsiye ettiğiniz tv'nin ayak modelini pek beğenmedik de.
-
ben bu ürünü aldım 65 inç tv yi duvara astım mükemmel kalitede bir ürün biraz piyasada pahalı ancak hiç ama hiç pişman olmazsınız gerçekten gördüğünüz zaman malzeme kalitesi çok iyi. İçinden bayağı büyük vida ve dübel çıkıyor ancak ben fischer dübellerini kullandım. Her bir vida 20 kilo taşıyor ben toplam 6 adet attım tuğla duvara. Eğer sizde yutong denen gazbeton duvar varsa ona özel dübeller var alabilirsiniz tanesi 3-5 liraamazonNorth Bayou Nb P65 Lcd-Led-Oled 55"–85" Ultra Ince Profosyonel Büyük Ekranlar İçin Hareketli Tv Askı Aparatıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CD2HB42G?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_GRXN8JBYS90GTXGX8R4W&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_GRXN8JBYS90GTXGX8R4W&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_GRXN8JBYS90GTXGX8R4W&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
-
Süper fiyat -
Hocam bu baktığınız ürünler üretimi biten model tedarik edilme şansı yok öncelikle bilginiz olsun. -
Herkese selamquote:
Orijinalden alıntı: mansion0345
Thh başvurusunda bulundum az önce bence ürün kusurlu diğer yorumlarda da olduğu gibi görüntüde bariz ışık sızması var fakat LG olağan olduğunu belirtti fakat olağan değil thh umarım tüketici yararına bir sonuç verir çünkü ürünü alalı 1 hafta oldu ama 1 haftadır televizyonun yüzüne bakamıyorum o derece. İyi forumlar
Aradan 7 ay kadar bir süre geçmiş ve bugün evime Bilir Kişi geldi Tv’yi inceledi Tv’yi kusurlu buldu muhtemelen olumlu sonuçlanacak.
Bende para iadesi isteyeceğim bu süreçte de maddi durumumu biraz toparladım(çok değil).
Para iadesi ardından tekrar tekrar LG istiyorum ama bu sefer OLED TV
Önerilere açığım maddi bütçem desteklese C4 serisi almak isterdim fakat B4 ve C4 incelemesine baktığımda aralardında çok bir fark göremedim muhtemelen Panel geliştirmesi vardır. Çok oyun oynayan birisi değilim günde max 3-4 saat TV açık kalır.
C4 serisine bütçem yetmiyor bende B4 serisi düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Kullanıcısı varsa eğer yorumlarınızı bekliyorum.
Başka marka bir TV’de olabilir ya da TCL 65c755 nasıldır
65’’
-
Su an tv fiyatlari yukseldi. Bence bekleyin. Ardindan indirim yakalarsaniz tcl 75c755 veya 75c855
-
Hayırlı olsun. Ne kadara aldınız?
-
Merhaba hocam,
OLED TV deki görüntü kalitesini ayrıntı detayı hiç bir üründe alamazsınız,
Bütçeniz müsaitse direk C4 alın bütçeniz müsait değilse de B4 alın geçin -
Hocam LG OLED 65C46LA 80.000 geliyor yanında 8.000 petrol ofisi yakıt hediyesi var 72.000 gelmiş olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X