Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.403
Cevap
1.522
Favori
5.030.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47144715471647174718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 haftadır araştırıyorum 55 inç tv alacağım. @escudo76 arkadaşın önermesiyle tcl almaya karar verdim. 55C755 modeli alacaktım ancak bazı videolarda C765 Modelinin çıktığını iletiyorlar. C765 Türkiyeye gelecek mi ya da ne zaman gelir acelem olmadığı için bekleyebilirim.

• Hamilton75 kullanıcısına yanıt

model numarasinin sonundaki “A” ibaresi, Android isletim sistemini gosteriyor olabilir. Grundig modellerinde, numaradan sonra harf kodlmasi yok normalde.

Grundig bir suredir basarili modeller sunuyor. Memnuniyetsiz kullanicilar sikayetlerini yaziyor ama Arcelik’in Avrupa’daki markasi olarak satis hacminilan bir marka.

Cogu elektronik markette izleme sansiniz var. Bence kendiniz de gorun. Ben oled modelini kullaniyorum ve memnunum. Ailede 10 senedir kullanilan modeli var sonrasinda alinan Samsung ekrani ariza yapti ama grundig de hic sorun yok. Bu biraz sans isi ama Arcelik fabrikalari gecmiste Sony marka tv’lerin belirli modellerinin montajina ev sahipligi de yapmis ve buradan da tecrube kazanmis bir markadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hocam evet bu kampanya geçerli bayiler ve marketlerden alınan yerlerde geçerli onun dışında geçerli değil
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya bilgileri paylaşılmış,
    Garanti bankası 7 taksit

İş bankası 6 taksit

Yapı kredi 4 taksit olur.
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Güncel kampanya bu şekildedir evet hocam
  • Arkadaşlar selam. Kuzenim tv alacak. Ps5, Xbox ve netflix dizi film vs için kullanacak. İki tv arasında kalmış durumda. Hangisini tavsiye edersiniz ?

Samsung 65 S90C

LG OLED65C46LA 65 inç

• Arkadaşlar, merhaba. Oturma odasına 65 inç TV düşünüyorum. Aslında 55 inç düşünüyordum ama 65 inc artık standart ölçü oldu diye düşünüyorum. Yine de TV satın almadan önce sizin de fikrinizi alayım. Oturma odasında köşem takımı var, televizyon duvara monte edilecek, izleme mesafesi karşıdan 2.50 metre, köşem koltuk sırt kısmı geri çekilebiliyor, böyle olursa mesafe 2.70 metre oluyor. Bu izleme mesafesinde 65 inç uygun mudur ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada marka takıntım yok. Tcl 855, Samsung 65QN90D, LG Oled TV de olabilir. Samsung yetkili servis ağı, bilinen marka olması ile ön planda çıkarken Edge TV olması geri planda. Tcl Google TV Android TV olması nedeniyle ön plana çıkarken hiçbir servis ağı olmadığı halde. (Bilkom hariç) saçma sapan yüksek fiyati ile tercih nedeni olmuyor. Philips kalitesi eskiden iyiydi, şimdi ne durumda bilmiyorum. Beko, Arçelik Philips veya aklıma gelmeyen başka marka TV tavsiyelerine de açığım. Tcl 65 855 Samsung 65QN90D , LG Oled C4 ayarında ve fiyatı 50.000 T, 55.000 maksimum 60.000 TL yi geçmeyecek TV tavsiyelerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 13 Şubat 2025; 13:49:56 >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Samsung S90D için kampanya ile ilgili olarak bana da pm atabilirmisiniz ? Teşekkürler.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 65S90C modelini alabilirsiniz QD OLED
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Hocam 65 inç tavsiye ederim
    SAMSUNG 65S90C
    Bu modele bakın yanında kampanyasında var tavsiye ederim
  • KonsolMania kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den yazıyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

SAMSUNG 65S90C
    Bu modele bakın yanında kampanyasında var tavsiye ederim
    Teşekkürler. Sizin vereceğiniz fiyat tekliflerine ve taksit imkanlarına açığım. Lg C4 Oled ayarında bir TV de olabilir. Kararım Samsung ya da LG yönünde olursa sizi tercih edebilirim.

Samsung qn serileri edge led degildir. Giris seviyesi tv leri edge leddir.

Tcl nin servis sorunu yoktur.

Miniled olarak Tcl c855 ayarinda bir tv hic bir marka da yoktur

Tcl c755 samsung qn90 dan bir tık daha iyidir. Google tv ve dolby vision olmasi avantajıdır .

Fiyat konusunda haklısınız. Bu fiyatlara cikmisken kullanim süreniz az ise samsung oled s90c düşünebilirsiniz

Diger markalara ozellikle phillips e hic bakmayın.

Miniled düşünürseniz tcl , oled düşünürseniz samsung tavsiye ederim

75 inc bile uygundur. Butceniz el verdigi durece alabileceğiniz en büyük ekranlı tv yi almanızı tavsiye ederim. 85 inc hatta 98 inc bile alabilirsiniz. İzleme mesafesi denilen satici yalanlarına kanmayın. 3 ay sonra 85 inc bile gözünüze küçük gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: escudo76

Samsung qn serileri edge led degildir. Giris seviyesi tv leri edge leddir.

Tcl nin servis sorunu yoktur.

Miniled olarak Tcl c855 ayarinda bir tv hic bir marka da yoktur

Tcl c755 samsung qn90 dan bir tık daha iyidir. Google tv ve dolby vision olmasi avantajıdır .

Fiyat konusunda haklısınız. Bu fiyatlara cikmisken kullanim süreniz az ise samsung oled s90c düşünebilirsiniz

Diger markalara ozellikle phillips e hic bakmayın.

Miniled düşünürseniz tcl , oled düşünürseniz samsung tavsiye ederim

Teşekkürler komutanım. Almışken en iyisi olsun istiyorum. Tcl 855 gönülden geçiyor, ama fiyat çok saçma. Fiyat düşer mi sizce ? Biraz daha bekleyebilirim Ya da Samsung ya da Lg için c855 en yakın tavsiyeniz ne olur. Ya da başka marka. 75 inç 2.50 metre ile 2.70 arasında göz yormaz mi acaba ? Bir de Tcl 755 wifi 5 galiba ? Wifi 6 olsun istiyorum en kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 13 Şubat 2025; 14:51:23 >

Yormaz hocam 2.90 -3 metreden 98" izliyorum bi sıkıntı yok, hatta bazen 1.5 metreden izlediğimde oluyor, telefon şarjı dolayisi ile Tv ye yakın koltuğa oturduğumda.
    85 veya 98 düşünebilirsiniz.

Medimarkt fiyatlari yükseltip duruyor. Bilemiyorum. Tcl c855 e yakin hic bir marka da yok. Senin yerinde olsam 85c755 i kovalardim. C755 , samsungun en iyi miniled tv si qn90 dan daha iyidir. Zaten samsunglar miniled paneli tcl den aliyor. Asla goz yormaz. Alışıyorsun. Ve küçük geliyor sonra. Tlgramda tcl turkiye grubunda bu tv leri kullanan arkadaslar var. Onlardan da bilgi alabilirsin. Bunlar az para değil. Samsung qn 90 grubu ağlama duvarına dönmüş durumda :)) dedigim gibi oled yada miniled. Oled ise sansung, miniled ise tcl

• 
Sayfa: önceki 47144715471647174718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.