Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
94.374
Cevap
1.522
Favori
5.029.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 47124713471447154716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yakınım bir öğretmen tv alacak birkaç güne..30-40 bin tl bütçesi var..55 olablilir..önerileriniz varsa memnun olurum..yalnızca tv den de internete giriyor kendisi..işletim sistemi de iyi olsun mümkünse..

hani zamanında şöyle bir konu açıp binlerce kişiye yardımcı olmuştum fakat şu an elektronik market dolaşıp inceleyecek zamanımda yok :)

https://forum.donanimhaber.com/tv-satin-alma-rehberi-son-guncelleme-24-01-2012--54325672

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    SAMSUNG 55QN85D
    SAMSUNG 55Q80D
    Bu modellere bakabilirsiniz tavsiye ederim

Google isletim sistemini tv ler ona çok uygun. Oyun oynayacaksa tcl c755, oynanmayacaksa c655 pro veya tcl t7b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt

oyun oynamayacak.dizi film vb amaçlı kullanım.alacak kişi zaten kadın..ayrıca tarayıcıdan da dizi açma durumu var ve eski tv sinde çok zorlanıyormuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Şubat 2025; 18:23:56 >
  • şu tcl satıcılarını hala neden uzaklaştırmadılar? para verip reklam vs de almıyorlar bedava reklam yapıyorlar burda...satıcıların bedava reklamı yasak değilmi forumda? bide quantum falan anlatmış tam komedi adamların dünyadan haberi yok para verip çalıştırıyorlar bunları birde...

şu konudaki 2 tipin yazdıklarını kaale alıpta gidip tcl falan almayın bunlar artık işin suyunu çıkardı...

• Tcl öneriyorsunuz ama bakın xiaomi’de de böyle seçenekler var yazdım. Xiaomi de güzel, onu da alabilirsiniz yazdılar. Ben öyle fanatiklik falan görmedim.

Sözü edilen uygulamayı android tv alınca inceleyeceğim

Almanyada 85c655 1200 dolar türkiyede 66 bin
    Yine almanyada tv max 85 inç 1300 dolar türkiyede 90 bin olmasa bana imkansız geliyor. Dolayısıyla bi süre xiaomi bekleyelim bakalım olmazsa tcl.

Tcl tv google tv dir. Tarayıcıdan dizi açmasına bile gerek yok. Cloudstream yukler. Her sey elinin altında olur

• _illegal_ kullanıcısına yanıt

En iyisi xiaomi. Onu bekleyin bence

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2025 tvler ne zaman geliyor? Fiyatlarda artış bekliyor musunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Tam adamına sordunuz :) biraz foruma göz gezdirin bu arkadaşın fiyat yorumlarıyla alakalı...

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Hocam Mayıs ayı sonuna doğru gelmeye başlar 2025 modelleri,
    Artışlar stoklarla alakalı hocam stok azalırsa artış olur,

Birde SAMSUNG OLED TV'lerde özel kampanya başlıyor bilginiz olsun 65S90C ve 65S90D yanında özel hediye başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 11 Şubat 2025; 21:19:28 >
  • _illegal_ kullanıcısına yanıt
    Hocam xiaomi nin yeni modeli biraz donanimli( 144 hz, Vrr, dolby ozelliler vb) ve ekran büyüklüğüne göre piyasadaki olabilecek rakamları belirttim, ama xiaomi daha rekabetci fiyatla girerse çok harika olur, ayni Tv yi samsung satsa 170-180 den asagiya vermezdi 🙂
    Adamlar suan bile Edge Tv leri millete fahiş fiyatlara satmaya çalışıyorlar.
    Burada X saticinin sahte ve fan boy hesaplarina kulak asmayın, biz f/p olarak Tüketici lehine hangisi uygunsa onu onermeye çalışıyoruz.
    Ileride Hisense Türkiye piyasasina girerse ki ben bekliyorum, rekabetci fiyatla girecektir ve bundan tüketiciler kazançlı çıkacaktır.
    Tv pastasindan hangi markanin payi azalıyorsa onlar camur atmakta bir behis görmüyorlar.
    85c655 hizi düşük oldugu icin o fiyatlarda, oyun Tv si degil yoksa fiyati daha yukatilarda olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değerli dostlar 2 leş televizyon arasında kaldım malesef durumum bunlar yetiyor ... Bu kadar demogojiden sonra....

Samsung LS43BM700UPXUF 43” 106 Ekran 4K Ultra HD Smart LED Monitör TV

Techwood 50TEC9700U 50″ 127 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart DLED TV

Bunlar arasında bi seçim yapıcam yardımlarını esirgemeyen ve abuziddine anlatır gibi anlatacak koca yürekli arkadaşlar bir adım öne cıkarsa sevinirim .. şunu oku bunu oku diyenlere minicik söverim ama genede okurum sonuçta okumadan olunmuyo hiç bişey....

• iskocyall İ kullanıcısına yanıt

biri at biri eşek :) samsung tv özelliği olmadığı için ucuz bildiğim kadarıyla va panel direct led bu model diğer techwoodun görüntüsü zaten tv den soğutur insanı almadan önce muylaka görün techwood modelini

• GotSome kullanıcısına yanıt

Şef ben evini diz diye bi siteden alıcam anladığınimdan değil işte.. birinin ekranı büyğk diye diğeri de samsung diye düşünmüştüm...

• iskocyall İ kullanıcısına yanıt

Samsung’un diger modele gore artilari ekran boyutundaki dezavantaji kapatir. Ancak samsung’un icinde dahili bir uydu alici olmadigindan ve baska anten girisi bulunmadigindan tv sinifinda sayilmiyor. Samsungun ekran kalitesi gayet basarili. Techwood’un belirtilen modelini gormedim ama 65” olani mevcut. Kotu demek insafsizlik olabilir ama Vestel ve alt markalarinin panel basta olmak uzere ayni seride farkli markalar kullanmasi birini memnunken digerini mutsuz edebiliyor. Techwood’u ortalama alti bir model olarak nitelendirirsek, Samsung yine one cikacaktir. Hdmi ile baglayacaginiz bir uydu alicisi ya da media player olmazda Samsung’un da kullanissiz kalacagini hatirlatmakta fayda var.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Üstad, bu Samsung M7’nin üç farklı modeli var. Farkları nedir, hangisini tercih edersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asabi_efe A kullanıcısına yanıt

Estagfurullah. Tv konudunda o kadar yetkin degilim.ama Benim kullandigim M7 LS43BM700UUXUF 43" 4K 60HZ 4ms. Sonradan farkli modeller cikti ise bilmiyorum. Ancak daha kucuk ebatta bir vesriyonu da vardi diye hatirliyorum. Bu modelden memnunum. Digerleri konusunda kullanmadigim icin yanlis bir sey yazmak istemem.

• Merhaba üç televizyon arasında kaldım
    Philips 65OLED809
    LGOLED65C46
    SAMSUNG 65S90D
    Hangisini seçmeleyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Anladım,
    Çok teşekkür ederim.
    Bir de LS43DM702UUXUF ve LS43CG700NUXUF modelleri var da. O yüzden sormuştum…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47124713471447154716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.