Sizce uyduruk tabi, işinize gelmediği için normal, orada en ucuz TRENDYOL;62,999.999 yazıyor, ve sizde bu resmi koyup, halen 66k diyorsunuz, komik olan bu, Önemli olan''Rting sitesini örnek göstererek ,''sizin de belirttiğiniz gibi'' iki modelin aynı değerde olması(Amacım zaten budur, diyorum, bunu göstermek diyorum) |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4712. sayfa)
-
-
Samsung turkiye genel müdürü gibi davrananlara neden tek laf etmiyorsunuz. Samsung tv niz oldugu icin mi. Sen Burak beyin yada onun yan hesaplarının baska bir marka önerdiğini gordunuz mu ? Hatta tcl ye servisi yok gibi iftiralar attıkları zaman niye yoktunuz. Samsung tv niz oldugu icin mi. Ben tcl öneriyordum. Şimdi bu fiyatlarla onermiyorum. Her cihazda ariza olur bunda haklısınız. Lakin tcl panelli bir tv almissiniz. Qn85 , c745 in bile altinda bir tv dir. Dolayisiyla aradaki fiyat farkına dikkat cekiyoruz. Musteri yine samsung tercih eder. O kendi bileceği iş. Hayırlı forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: izmirdenSizce uyduruk tabi, işinize gelmediği için normal, orada en ucuz TRENDYOL;62,999.999 yazıyor, ve sizde bu resmi koyup, halen 66k diyorsunuz, komik olan bu,
Önemli olan''Rting sitesini örnek göstererek ,''sizin de belirttiğiniz gibi'' iki modelin aynı değerde olması(Amacım zaten budur, diyorum, bunu göstermek diyorum)
TV'nin en düşük fiyatı 53.968 TL, onların yazdığı 62.999 TL. ben 66 bin diyormuşum. Kimin yalan söylediği belli.
Yahu dünyada rtings'in saygınlığı nerede, epey'in saygınlığı nerede, ikisini karşılaştırmak en hafif deyimiyle vurdumduymazlıktır.
-
Hocam dediğim gibi burak bey satıcı olduğunu saklamıyor, bu nedenle lg ve samsung öneriyor elbette zaten bu görüşleriniz de haklı olduğunuzu düşünüyorum dedim, ama sadece empati yapmanızı naçizane öneriyorum, lg qned te var mesela ve siz sadece tcl modellerinden öneri de bulunuyorsunuz, yazımı bu nedenle bu özellikle vurgulayarak yazdım, yoksa benim amacım sizi kırmak değil, evet samsung tv var bende , aslında lg alma niyetindeydim ama soundbarım ile uyumlu olsun diye samsung tercih ettim, daha önce üstelik sony a8 oled kullanıyordum 3 yıldır, buna rağmen siyahlar olsun renkleri olsun gerçekten rahatsız etmedi beni memnun şekilde kullanıyorum, belkide beklentimi çok yüksek tutumadığımdan, burası forum ve insanları yönlendirirken bu tv çöp bunların hepsi böyle demek mantıklı değil diye düşünüyorum, bakın resim de attım inceleyin var mı sorun ? Benim hiç bir markaya asla ön yargım olamaz, daha sonra tcl de alabilirim mesela , size özelden de yazmıştım o ara yazamadınız daha doğrusu geç yazmak zorunda kaldınız, belkide sizinle erken iletişime geçseydik, 85 lik c755 alabilirdim, ama kısmet tabi bu işler. Sizede iyi forumlar hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Of of lafı çevir babam çevir, geçmişte yazılanlar belli; siz değil miydiniz ,66k bastıra bastıra yazan?
Bu gibi fiyatları karşılaştıran siteler tek fiyat vermez, en ucuzdan, en pahalıya sıralar
Örneğin AKAKÇE ;
Ama siz yanlı olarak Akakçe deki tcl nin en düşük fiyatını alırken, Epey sitesinde ki yüksek gözüken fiyatı baz alıyorsunuz, bu kadar adaletsiz olmayın
Siz hala başka başka şeyler deyin
Ama sizin o meşhurrr siteniz Samsung QN85 İLE ltc c755 i aynı değerde göstermiş
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-65c755-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-google-smart-miniled-tv-fiyati,637304921.htmlBinbaşı
20+
1223 Mesaj
5 Takipçi
Epey mi daha güvenilir, Rtings mi ?
Ayrıca 65 C 755 53 K civarında satılıyor, epey nerden uydurmuş 66 K fiyatı ?
Binbaşı
20+
1223 Mesaj
5 Takipçi
Haklısınız, epey sitesi daha iyi teknik inceleme yapıyor rtings sitesinden.. Onun için qn85'e 85, C755'e 81 puan vermiş. Ama beceriksiz rtings ikisine de aynı puanı vermiş. Fiyat olarak da epey nedense 66 K yazıyor 54 K'ya satılan 65 C 755'e. Parayı veren düdüğü çalıyor epey'de.
Sen takıl kafana göre benim yazdıklarımı önemseme, görmezden gel, emi;))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 9 Şubat 2025; 22:4:32 >
-
Size naçizane önerim Burak in sahte hesaplari ile münakaşaya girmeyin. Amaçları sizin gibi kullanıcıları banlatmak. Burak kendi hesabiyla insanlarla kibar kibar konuşurken bu hesaplari ile tahrik eder. Hepsi Burak bağlantılı hesaptır. Hayirli forumlar
Unutmadan şunu da yazayım birilerinin GERÇEKLER,DOĞRULAR işine gelmediği için, abuk sabuk konuşup, sırf kendi taraftarı olmayan herkesi karalıyorlar
Benim o kişilere naçizane tavsiyem, ''TV tavsiye bölümünü ''bırakıp ,Gitsinler siyasetle uğraşsınlar. yazık harcanıyorlar:)))
-
-
Sağdaki tv 107 bin mi. Ekranda buyuk ghosting rekoru kırar bu. Hayaletler parti verir:))
Tcl 98P755 85-90 binken Samsungun fiyati 125-130 bindi, şuan fiyatı düşmüş hali bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şansızlik yasamis olabilir ona katılıyorum ama sadece samsung bayisine gittiğini ve 10 Tvnin 7 sininde boyle oldugunu gözlemlemesi bayininde bunun normal bisey olduğunu soylemesi ilginçti.
Böyle sürprizle karsilasma olasiligi yüksek demeye çalışıyorum.
İkincisi X Tv satıcı millete eski teknoloji Edge Tv oneriyor hadi satici olduğu için bunu yapıyor bizde burada insanlara eskisi teknoloji Edge Tv alacaklarına ayni fiyata veya daha uyguna ondan daha iyi Dicret Led Tv, QledTv veya Mini Led alabilsinler diye yazıyoruz. Sorun burada şu o X Tv satici burada algi yonetmek icin sahte hesaplar kullanmaktadir, yazılanları biraz takip edince hem anlaşılıyor hem de bariz kendini ele veriyor. Bu hoş değil. Ayrica o sahte hesaplar üzerinden biz gercek Tv kullanıcısı ve uyelere hakarete varan saldırilar yapilmakta.
Burada yazan 3-5 kiside bunu görüp susuyorlar, tek laf etmiyorlar, bu sahtekarliga bir nevi alkış tutuyorlar. Bütün olan bu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam OLED TV kalitesini kullanan başka bir ürün kullanmaz genelde güzel günlerde kullanın. -
Hocam SAMSUNG 75QN85D ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
İyi forumlar. -
Şu an odamda 75 inç tv var. Yenilemek istiyorum da 85 inç tv istiyorum. Bu ebatlardaki bir televizyonun asansöre sığmama ya da apartmanda yukarıya çıkmama ihtimali var mı? Migrosta xiaomi max tv 86'ya niyetlendim. Satıcı yukarı çıkmayabilir emin olmadan almayın falan dedi. Yukarı çıkmazsa apt önünde bırakır gideriz dedi.
-
Teşekkür ediyorum burak bey.
Arkadaslar eve 109 ekran veya 127 ekran akıllı TV Almak istiyorum ama fiyatı çok yüksek olmasın. Ne önerirsiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam, LG B4 Ve C4 serileri arasında muazzam fark denecek durumlar var mi ? 65incte aralarında 15bin tl oynuyor neredeyse , ayrıca bunlara muadil olarak Samsung S90C ya da S90D nasıldır
Tcl 98p755 de vinç ile servis var
Tcl c655 pro veya t7b
Hocam bunların fiyatı biraz yüksek ama ben max 20binlik bişey istiyorum. Mesela 50V6B veya 50P635 nasıldır ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X