|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4710. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hala edge led tv tavsiyesi veriyor. Hic mi vicdanın yok senin. Hepsinde ışık sizmasi olur diyor birde. Samsung un tv lerinde olur o ışık sızmasi. Tcl nin en alt seviyesi olan p serilerinde bile ışık sizmasi yok. Yazik günah bu insanlar 30 bin 40 bin seviyesinde tv aliyorlarsa bütçeleri o kadardır. Yazik günah senin bu yaptığın . Birde burada dogru bilgi bulamazsın diye yazıyorsun. Sen ve senin yan hesaplarin dışında burada yanlis bilgi veren yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osman hocam deme öyle şeyler sorsan TCL üreticisi kendisi -
Sen daha bir kac gün önce hiç bir tcl de quantum dot yok diyordun. Bulayim mi o mesajını sana. Tv satıcısı olmak böyle bir şey heralde. Dürüst olmadan olmuyor değil mi
Hayır abi önersin tcl banane de. Önerdiği tv lerin bile özelliklerini tam bilmiyor bu arkadaş. Bahsettiği tvlerin quantum dot olduğunu dahi bilmiyor. C645 c745 quantum dot değilmiş. 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu başlığın resetleme düğmesi yokmu yaw
-
Adam tcl c855 aldi. Öve öve bitiremedi. Sonra frekans beni rahatsız etti deyip iade etti. Gitti oled aldi. Şimdi de onu övmeye basladi. Yazik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 9 Şubat 2025; 13:42:29 >
Zamanla oda her şeyi öğrenecek, aslında her şeyin farkında işine geldiği gibi konuşmayı seviyor.
Hocam SAMSUNG OLED TV'nin nasıl kalitesi?
TCL de kullandın SAMSUNG OLED TV de kullandın kısa bir değerlendirme alalım sizden? -
Senin satmaya calistigin samsung un da üreticisi tcl. Samsung da lg de yok olacak. Sen tcl satmaya baslayacaksin. Bu forum senin tcl övdüğünüde gorecek
Hocam yok keşke olsa -
Kardeşim ben c855 i hala överim sorun yok ki. Ben övdüğüm tv nin ne olduğunu biliyorum. Sen önerdiğin tv lerin ne olduğundan bi habersin. Fald-edge-mini-quantum dot hepsini birbirine çorba ettin. Sapla samanı karıştırıyosun birbirine. Qled arka aydınlatması fazla olan tvlere denir dedin. Daha bunun üstüne ne yazılabilir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben emekliyim. Sen tv satıcısısin. Sen ve senin sahte hesapların dışında işine geleni konusan yok bu forumda. Oled ile miniled arasında ki fiyat farkına bak öyle konuş.. siz kotu edge led yv leri bile miniled fiyatina satıyorsunuz. Sanki miniled ile oled fiyati aynıymış gibi tercih yapalım diyorsunuz
Sen edge led tv onerirken buna sessiz kalan forum mudavimleri bu günaha ortaktır. Hepsi bende engelli olacaktır. Amacım sizle polemik değil, foruma uye olup tv arayisinda olan insanlara yardımcı olmaktir
Burak hocam ben zaten biliyosun yıllardır oled kullanıyodum. Burada miniled ile detaylı kullanıcı karşılaştırmamı yapmıştım.quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Zamanla oda her şeyi öğrenecek, aslında her şeyin farkında işine geldiği gibi konuşmayı seviyor.
Hocam SAMSUNG OLED TV'nin nasıl kalitesi?
TCL de kullandın SAMSUNG OLED TV de kullandın kısa bir değerlendirme alalım sizden?
Tekrar kısaca yazayım. Ben c855 den de memnundum. Ama hem ekran titreşim frekansı gözümü yordu hem de oledden sonra ekranın önünde o netliği ve keskinliği engelleyen bir filtre varmış gibi hissettim. Bunun sebebi de oledde farklı filtre katmanları olmayıp görüntüyle direkt muhatap olduğun için çok daha canlı ve keskin bi görüntü sunuyor burası su götürmez gerçek. Parlaklık konusında c855 in bir avantajı var olsada bu parlaklığı gece ortamında kontrolsüz buldum. Karanlık aydınlık geçişlerinde göze rahatsız edici bir parlama patlama kamaştırıcı etkisi var. Bu da tv nin rtingsdeki incelemesinde olduğu gibi pq eotf puanlamasının düşük olmasından. Yani sahne gerçekçiliğinden ziyade parlaklığa daha önem veriyor tv. Bu her sahnede olması gerekenden daha parlak vurgular oluyor.
Ama oled çok gerçekçi hem karanlık sahnelerde hem aydınlık sahnelerde vurgulaması gerekeni olması gerektiği gibi veriyor. Karanlık sahnelere diyecek birşey katiyen yok. Burada black crushing den müzdarip olduğumu ve tekrar olede geçersem karanlık sahnelerde detay kaybı olacağını düşünüyordum ama samsung qd oled burada işi bitirmiş. En karanlık sahnede bile hiçbir detay kaybı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam SAMSUNG 65S90D OLED TV 'niz sorunsuz sıkıntısız uzun süre kullanırsınız inşallah.
Gayet açıklayıcı oldu. -
Bak ne güzel iste. Samsung ürettiği oled tv ler ile müşterisini memnun ediyor. Guzel oled tv lerini üretip satsin. Tcl den aldigi qled tv leri üstüne samsung etiketi vurup 30 bin yukaridan satmasini eleştiriyorum burada. Ayrica artik teknolojisi bitmis edge led tv lerinde satmasını elestiriyorum. Olay bu. Salonuma tv alacaksam film, ps5 keyfi yapacaksam ve sadece akşamları bakacaksan bende oled alirim. Ama oled gun boyu acik kalacak bir tv degil
Kendiisine dogrular soylendiginde sizi cahil ilan edip engelliyor. Size de tesekkur ederiz, dogru bilgilerle konuya dahil olarak gercek bilgiden istifade etmek isteyenlere yardimci oldunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 9 Şubat 2025; 14:44:7 >
Sabah 9-10'dan başlayıp gece sabaha karşı 2-3'e kadar Oled Tv açıktır bizde.
%60 Windows arayüz forum,borsa,oyun
%30 Netflix Amazon Prime Disney film
%10 Karasal yayınlar (Haberler belgesel bir kaç dizi)
Tv 10 ayı devirdi, çalışma süresi 4600 saati geçti.
Tek diyeceğim söz MAŞALLAH...
-
Biz de gunluk olarak Oled tv kullaniyoruz. Dun sabah 7’de actik hic kapanmadi. gece 1’de 10 dakika kalibrasyon ihtiyaci oldugunu belirtti. Ben de goruntu anlaminda cok memnunum oledden.
Mutlu hocam SAMSUNG 65S95C ürünüz uzun süreli kullanırsınız inşallah
Bu performanssa iyi dayanıyor maşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X