Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kardia Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
94.374
Cevap
1.522
Favori
5.029.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 47064707470847094710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar,ufak bir sorum olacak belki bileniniz vardır. Ben şimdi tv'yi internet üzerinden satın alsam. Ama kurulumu 5 ay sonra gibi yaptırsam garanti kurulum yapıldığı gün mü başlar ?

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam fatura tarihinden itibaren garantiniz başlamış olur ürün alacaksanız da aldığınız ürün kesinlikle servis tarafından açtırın bakın herhangi bir sorun sıkıntı varsa ilk 1 ay içerisinde direk değişim oluyor üründen kaynaklanan sorunlarda 1 ayı geçince parça değişime gidiyor bilginiz olsun.
    İyi forumlar.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler,bir sorum daha olacak. Ürünü aldık diyelim,servisi çağırsam gelip kontrol etse kurulum yapmasa olur mu peki ? Çeyiz için alıyorum açıkcası ben.

• İyi günler 55 inç 30 bin tl bandında televizyon önerisi alabilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Hocam servis gelsin ürünü açsın kurulum yapsın tekrardan kutlatıp kenara koymanız daha mantıklı
  • gokhan4481 kullanıcısına yanıt

Tcp 55c655 28 bine kadar fiyat var. Cimri de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim

• Tercihim indirimde denk gelince JVC LT-50VA7405T modeli oldu. Detaylı teknik özelliklerini hiçbir yerde göremedim, risk aldım. 12000 TL'ye mâl oldu. Bu bütçede Dolby Vision, HDR 10+, MEMC gibi teknolojileri sunması cezbetti. Android TV fonksiyonunun Mi Box S performansı vermesi benim için yeterli. Onvo'nun 50 inç modeli de fena görünmüyordu ancak 16 yıllık Vestel TV'm hala takır takır çalıştığı için tercihim Vestel oldu. İnceledikten sonra detayları paylaşırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ne kadar fark ediyor oyun performansında

pardon 65QN85D  ile tcl755 65 inç arasında ps5 ve gündelik kullanımiiçin cok fark olur mu

• eygt82 E kullanıcısına yanıt
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Hocam ben olsam qn85d den uzak dururdum, biraz geride bununla ilgili sıkıntı yasayam bi arkadaşın paylaşımı var, samsung bayisinde 10 Tv den 7 tanesinin boyle olduğunu söylüyor.
    Tcl c755 mini led alin derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknoloji bilgini 68 T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
    Hocam bence siz herhangi bir mağazaya gidin orada kendiniz detaylı inceleme yapın sonra kararınızı verin daha mantıklı olur,
    İyi forumlar.
  • eeyyeeyyy E kullanıcısına yanıt

Qn85 qled, c755 ise miniled bir gv. Dağlar var arada

Cok buyuk fark olur. Tcl c755 , qn90bdan bile iyi bir tv. Qn85 qled, c755 miniled tv

• Teknoloji bilgini 68 T kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun. Gule gule kullanin.

Tam bu fiyat araliginda hangi tv en iyisidir bu zor bir soru. Yerli markalara bakacaksaniz model kodlarinda "Q" olanlara bakabilirsiniz. Bu fiyat araliginda Q led tv'ler sanirim sizi memnun eder. Qled panelin bir katmaninda bir katman ilavesi ile daha canli goruntuler alinmasini saglayan teknoloji.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

Size yanlış bilgi vermiş. Zaten tv den de anlamıyor o kişi. Qled arka aydinlatma sayısı fazla olan tv lere denir. Ayrica bir katman olan tv ler fald panel tv lerdir. Her qled tv fald panel degildir. Sony tv lerin çoğu fald paneldir. Tcl c745, c755, c845, c855 fald paneldir. Samsung da qn90 fald paneldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 8 Şubat 2025; 22:40:27 >
  • 
Sayfa: önceki 47064707470847094710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.