Cg olan direk monitor sanirim. Ama dm ile bm arasindaki farki bilmiyorum. Dm daha yenilenmis bir model olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4715. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
65s90
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin kullandığınız modelde Airplay var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
SAMSUNG 65S90D
Bu modeli tavsiye ederim 13.02.2025 özel kampanya başlayacak bilginiz olsun. -
Fiyat bilgisi alabilirmiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam iletiyorum pm'den -
quote:
Orijinalden alıntı: Asabi_efe
Sizin kullandığınız modelde Airplay var mı?O cihazlda airplaylik bir durum olmadigi icin denemedim acikcasi ama wifi uzerinden samsung hoparlor bagladim. Calismasinda sorun yok ama zaman zaman kapatip actiktan sonra baglanti kopup baglanmakta zirlandigi ici. Kendi hoparlorleri ile kullandim.
Hocam selamlar, bu ürünler arasında LG öneririm size OLED teknolojisinde kaliteli bir ekran istiyorsanız tek tercihiniz olabilir.
Şuanda TV kampanyalı fiyatında, aynı zamanda petrol ofisinden yakıt kampanyasıda mevcut.
Detaylı bilgi isterseniz seve seve pm den yardımcı olabilirim.
-
Yeni tv saticimiz gelmis. Hayırlı olsun
😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
O kadar bellli ki 😀
Ama yine de ùç kagitcılıktan vaz gecmem diyor
İnsan biraz daha yaratıcı olur, bunlar bayatladi artık 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ama prensip sahibi. Lg ile samsung u karıştırmıyor:))
Selam arkadaşlar, bütçem 25k. 55, bütçe yetmezse 50 inç de kurtarıyor ucu ucuna, tv önerir misiniz?
Tek önceliğim görüntü kalitesi ve sorunsuzluk. Biliyorum bu fiyatlara zor ama gene de şansımı deneyeyim dedim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
Tcl 55p755 amazonda 27 bin lira. Kacirma bence
Fiyat farkına bakin. Bu medimarkt ne yapiyor boyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha uygun bir sey arıyorsan bu tv de seni mutlu eder
Dün akşam LS43DM702UUXUF modelini Samsung sitesinden sipariş verdim.
Dm olan 2024 model, Bm olanların 2 modeli var 2022 ve 2023 modeller oluyor.
Bm modellerde Windows 10 uyumluluk sertifikası var, Dm olan modelinde Windows 11 uyumluluk sertifikası var.
Bm modellerinde Dex adında Nfc gibi Tv'nin sağ köşesine konumlandırılmış temas özelliği var. Bu özellik dex özelliği olan Samsung telefonlarda kolay görüntü aktarma amaçlı bir özelliktir, 2024 modelinde eklenmemiş görünüyor. Önemli bir özellikmi, hayır.
Bm modellerde dahili hoparlör gücü düşük diye hatırlıyorum, Dm modelinde 20w.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 13 Şubat 2025; 0:54:19 >
-
dostlar selamlar, grundig 75 GHU9000A modelini düşünüyorum ancak internette model hakkında tam bilgi alabileceğim bir sayfa bulamadım. Çıkan sayfaların hepsinde 75 GHU9000 modeli hakkında bilgi var. nereden bulabilirim? ve bir diğer sorum grundig markası ve bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? 75 inç, gerçek 120 hertz, hdmi 2.1, google tv ve nano uhd ekrana sahip.
Nasıl bir kampanya hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X