Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: faenal , ShinQda , khanbee Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü3 Mobil
5 sn
94.589
Cevap
1.524
Favori
5.037.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 47214722472347244725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam çok acil yardıma ihtiyacım var oled Samsung s90c 65 inch mi yoksa 75q80 d mi aynı fiyattalar hemen hemen, tip olarak oled çok iyi ama qled de uzun ömürlü deniyor kararsız kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ozan Tataroglu kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sizin kullanım amacınız ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan Tataroglu

Arkadaşlar selam çok acil yardıma ihtiyacım var oled Samsung s90c 65 inch mi yoksa 75q80 d mi aynı fiyattalar hemen hemen, tip olarak oled çok iyi ama qled de uzun ömürlü deniyor kararsız kaldım
    Hocam ben 75qn85d kullanıyorum , daha önce oled kullanıyordum, 80 değilde 85d almanız çok daha mantıklı olacaktır, her ne kadar bu tv yi çöp olarak görsede veya parasının karşılığı olarak görmesede ben tavsiye ediyorum sony oled tv den sonra bile sırıtmadı, şimdi herkes size oled tavsiye edecek ama ben büyüklüğünde çok önemli olduğunu düşünüyorum, şu anda burak bey değişse üstünü ver 85 vereyim farkını vererek almak isterim 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Evde klasik kullanım hocam oyun vs yok

• faenal F kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak max 65 bandında bakıyorum hocam q85 modeli asıyor o yüzden

Anlıyorum, 80d modeli ve düşündüğünüz oled tv yi görerek karar vermek en doğrusu olacaktır. Ama dediğim gibi büyüklük emin olun çok çok önemli onuda göz ardı etmeyin.

Hocam ikisine de teknoloji mağazasında baktığınızda kesinlikle oled diye sırıtıyor orası öyle ama işte oledden telefon ekranı konusunda falan da çok canm yandı o yüzden bilemedim

Ben 3 yıl kadar sony 65 inç oled a8 modeli kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım. Ama tabi sorun yaşanmayacağı anlamına gelmez. Maddi açıdan sorun olmadığı takdirde kesinlikle oled + garanti uzatma düşünebilirsiniz. Markalar her türlü korumayı alıyorlar. Benim gücüm yetse idi aynı inç te elbette oled alırdım düşünmeden. Düz led tv lerle kıyas etmez led ekranlar gerçektende.

Ya oled olarak s95c alin yada tcl 75c755. Tcl nin miniled tv leri samsung dan çok daha iyi. Zaten paneli tcl den aliyor samsung. Tcl google tv ve dolby vision var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Dönem dönem OLED77B46LA modeli 88bin civarına düşüyor. Sizce alınır mı? Aslında 75" almak istiyordum ancak eli yüzü düzgün bir model hemen 70bin civarına çıkıyor. TV salonda akşamları kanal izlemekte ve dijital platformlarda kullanılacak. kullananlar yorumlarsa sevinirim.

• Merhabalar,

88K bu Tv için güzel fiyat şayet şuanda böyle bir fiyatı mevcut değil. Bu fiyata kaçırılmayacak bir TV diyebilirim.

Hocam ozaman SAMSUNG 75Q80D alabilirsiniz,
    Bütçeniz müsaitse de direk SAMSUNG 75QN85D alabilirisiniz yanında hediyesinde var daha mantıklı
    Hocam OLED TV'den sonra NEO QLED başarılı ürün

Siz 75QN85D yakın bir tanıdığınıza verin,
    Size 85QN85D verelim hocam
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi fiyat direk alın
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    QNX1D var bi de samsungta 85d ile hemen hemen aynı deniyor onu biliyor musunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Tataroglu -- 17 Şubat 2025; 16:16:22 >
  • @Burak_Keskin06 @LG CEPTAŞ

aldım. garantiye 4 taksit de yaptı. teşekkür ederim.

Dijital platformlar icin guzel ama kanal izlemek için uygun değil oledler. Allah göstermesin tv başında uyuyup kalabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nerden aldın ben de alayım:)

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

@Ozan Tataroglu

teknosanın kişiye özel indiriminden aldım. teknosa ve vatanbilgisayarı sık sık takip edin. 88bine düşürüyorlar arada.

@escudo76

zaten ben tv lerimi hep düşük ışıkta kullanırım. dediğiniz hususa ekstra dikkat edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 17 Şubat 2025; 16:31:40 >
  • 
Sayfa: önceki 47214722472347244725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.