Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.662
Cevap
1.524
Favori
5.039.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 47234724472547264727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba. C755 lerde hareketli sahnelerde gölgelenme şikayeti var kullanıcıların. Bende çoğunlukla maç izlemek için almak istiyodum. Bu sorun neden kaynaklı. Birde digitürk le uyumlu olmadığı söylenmiş 4K larda izlenemiyomuş. Radarımdaki tv C755. Ama hem digitürkle kullanıcam hemde maç için alıcaktım. Oyun vs yok. Maç ve uydu kanalları izlenicek. Bu şikayetler kafamı karıştırdı biraz. Bu sorunları olmayan başka modeli varmı tcl nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMen -- 18 Şubat 2025; 10:21:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMen

Hocam merhaba. C755 lerde hareketli sahnelerde gölgelenme şikayeti var kullanıcıların. Bende çoğunlukla maç izlemek için almak istiyodum. Bu sorun neden kaynaklı. Birde digitürk le uyumlu olmadığı söylenmiş 4K larda izlenemiyomuş. Radarımdaki tv C755. Ama hem digitürkle kullanıcam hemde maç için alıcaktım. Oyun vs yok. Maç ve uydu kanalları izlenicek. Bu şikayetler kafamı karıştırdı biraz. Bu sorunları olmayan başka modeli varmı tcl nin

Tcl 755 bu fiyatlar ile alınmaz. Dediğiniz sorunları ben de okudum, iyice emin olmak gerek. Beklemedeyim ben de. Grundig dahil her markaya bakıyorum. Biraz beklemek en iyisi acil ihtiyaç değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 18 Şubat 2025; 10:36:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt

Yok hocam acelem yok karar vermek için araştırıyorum. Yani 20-30 bin verip kaliteli bi maç izleyemezsem üzülürüm. Top havalandığında arkasından bi top gölgesi daha görmek istemem. Film dizi yok. Sadece maç ve uydu kanalları. Fırsatlar olursa haberleşelim

• Grundig 75” o gün mediamark ta temsilcisi baya övdü ips ekran vs fiyatta uygun 120 hz dedi ama bendeki vestel i satıyorum ikilemde kaldım samsung tcl dışında almayacam diyorum onlarda uçuk fiyat fiyatlar düşermi acaba bekleyelimmi biraz daha

• Bende tcl almak istiyorum ama tcl bizim almamızı istemiyor. 3 ayda Döviz %5-6 artti ama tv fiyatları %20-30. Kendileri kaybeder, benim marka takıntım yok. Bütçe aralığında sıkıntısız f/p 65 inc bir tv denk gelirse alır geçerim.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Kullanım aracınızı yazarsanız yardımcı olurum. Mesela oyun oynayacak mi

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

Zamları tcl den ziyade medimarkt yapiyor. Sadece tcl degil her seyde. Tcl aptal zaten bunlarin eline bıraktığı için. Ac bir online satış sitesi ver hizmeti

• Insua kullanıcısına yanıt

Ips ekran almayin bence. Tcl de indirim kovalayin

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Bilkom sağolsun, playstation u yönettiği gibi onunda içinden geçiyor.

• MadMen kullanıcısına yanıt

hocam yanlış anlamayın ama 20-30 bin para değil artık...o paraya ancak giriş seviye modeller alınabiliyor onlarında motion performansı kötü ne yazık ki giriş seviye modellerde genellikle en iyi motion performansı lg modellerde olur görüntüden feragat ederim derseniz lg lere bakın yada en kötü samsung q60 falan bakın ama yüksek ihtimal onlarda tatmin etmeyecek...

• Insua kullanıcısına yanıt

tr deki tcl modellerin motion performansı berbat bilginiz olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GotSome -- 18 Şubat 2025; 17:18:22 >

bu modellere bi bakın isterseniz giriş seviyede

www.teknosa.com
    LG 55UT91 55'' 139 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD LED TV Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/lg-55ut91-55-139-ekran-4k-smart-ai-sihirli-kumanda-hdr10-webos24-uhd-led-tv-p-110017582?utm_source=cimri&utm_medium=comparison

• bu tcl çalışanı vatandaş zamları bile kabul etmiyor tcl değilde başkaları yapıyormuş zamları...dostum her yerde uçtu gitti tcl fiyatları istersen üstlerinle bi görüş bu konuyu bu fiyatlara kimse tcl almaz yurtdışında bu marka f/p markası ucuz etin yahnisi derler ya o hesap buranın vestli gibi düşün ama bunlar kendilerini sony sanıyor...

• Çok para çok kalite demek değil. İyice araştırmak lazım. Çok para az kalite , çok para çok kalite, az para iyi kalite, az para az kalite, çok para az para aynı kalite bütün kombinasyonlar mümkün.Kapitalizm olan yerde herşey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 18 Şubat 2025; 17:40:24 >

%99 çok para çok kalite demektir bana 1 tane tv modeli gösterin diğerlerinden daha ucuz ama daha kaliteli daha performanslı desem gösteremezsiniz..sadece tv de değil kimse kaliteli malını kalitesizden daha ucuza satmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: GotSome

%99 çok para çok kalite demektir bana 1 tane tv modeli gösterin diğerlerinden daha ucuz ama daha kaliteli daha performanslı desem gösteremezsiniz..sadece tv de değil kimse kaliteli malını kalitesizden daha ucuza satmaz...

Bu başlıkta üç marka ön plana çıkıyor. Çünkü reklamları çok iyi yapılıyor. Samsung, LG ve Tlc. Bizler de bu üç markanın en iyisi olduğunu düşünüyoruz. Gerçekte öyle mi bilmiyoruz. Algılarımız ile mi oynanıyor ya da yüzde yüz gerçeklik bu mu, bilemiyoruz. Bu çok paranın ne kadarı marka itelemesi, onu da bilemiyoruz. Belki ortalama bir ürün her türlü ihtiyacı karşılayacak ya da gerçekte farklar var burada yazıldığı gibi. Kafa bir milyon yani, yorumdan bellidir..)

Şu gölgelenme dediğiniz şey için örnek bir video var mı acaba?

hocam siz bilmiyorsunuz belki ama bilen çok insan var :) bu işin atası hem kalite hem performans anlamında sony dir sonrasında samsung gelir sonrasında lg...philips tp visiona satıldığından beri kalite düştü toshiba artık vestl üretimi sharp panasonic gibi markalar zaten gelmiyor tcl deseniz adamların zaten iddası kalite değil f/p geri kalan vestel grundig arçelik beko hiç konuşmuyorum hepsi aynı tv ler zaten...

gidipte auo panel kullanan tam parlak kaplamalı malzeme kumanda kalitesi premium olan bi modeli muadillerinden daha ucuza bulamazsınız ha size göre mesela aynı fiyat aralığında atıyorum xiaomi ve iphone modellerinde xiamo marka daha özelliklidir siz daha kaliteli dersiniz ama iş öyle değil malzeme kalitesinden hoparlör kalitesine ekran kalitesinden servis ağına vs bir çok konuda iphpne daha iyidir tv piyasasınıda böyle düşünün...

• Akustik34 kullanıcısına yanıt

hareket ayarlarını açarsanız o gölgelenme diye adlandırdığı durum oled modellerde bile oluyor o yüzden bu duruma takılmayın siz direk hareket performansına ve kirli ekran durumuna bakın bunlar daha çok rahatsız eden ve çözümü olmayan durumlar...

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

Genelde dizi,film, maç falan izlemek için.

• 
Sayfa: önceki 47234724472547264727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.