Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
95.024
Cevap
1.531
Favori
5.063.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 47484749475047514752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat ne zaman aynı kaldıki, hep artıyor zaten TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• mühendis66_50 kullanıcısına yanıt

27 Şubat gecesi indirime girdiğinde almıştım. Normal fiyatı ₺51.999 idi, %10 gece indirimiyle ₺46.799'ye düşmüştü, şu an normal fiyatı ₺54.999 olmuş evet.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Dolarda oynama yok bişe yok alayına zam gelmiş tv lerin.Anlaşıldı beklicez 2 gün önce 41 olan bugün 53 hayırdır ne oldu bilmediğimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • happyfarmer H kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat ne olur net bir şey diyemem stok durumuna göre hareket ediyor genelde firmalar.
  • Dino Dini kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • muratt45 kullanıcısına yanıt

Daha yeni soundbar aldım, öyle bir şey yaparsa iki elim Samsung'un yakasında...  

• khanbee K kullanıcısına yanıt

Ben de soundbar hediyeli kampanya bekliyorum.

• Arkadaşlar vestel üretimi regal 40 inç tv aldım fhd..ancak aida64 tarzı tüm donanım gösteren programlarda çözünürlüğü 1280*720 gösteriyor..hani program yanlış gösteriyor diyeceğim ama hepsi mi yanlış gösteriyor,anlamadım bu durumu? 1080 diye 720p ekran mı satıyor bunlar
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Mart 2025; 19:9:15 >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Benim Vestel 4k Tv'm de bu tarz programlar da 1080p görünüyor. Foruma sorduğum da programın arayüzü 1080p dır demişlerdi.

• Televizyon için ayırdığım 100k ile gittim iphone 16pm aldım. Televizyon işi yaza kaldı 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrb iyi forumlar. 2012 yılından itibaren kullandığım sony televizyonumda artık çizgiler çıkmaya ve parlama yapmaya başladı. Yeni televizyon almak istiyorum ama teknolojiden uzak kalmışım şu anda piyasada sağlamlık, görüntü, servis ve uzun süre kullanabileceğim bir televizyon almak istiyorum. Taysiyelerinizi almak istiyorum. Teşekkürler iyi akşamlar.

• Benim tv kurulurken hiç wi-fi şifresi girmedik ama otomatik bağlandı. Nasıl oldu bu? :)
    Adama sordum bisi açık ondan tanıyor dedi. Playstationdan mı çekti şifreyi ne yaptı anlamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kutbul kullanıcısına yanıt

Tcl modellerine bakabilirsiniz. Tabi burada tv satıcısı ve onun sahte hesaplari size samsung onerecekler. Kolay gelsin

• basis35 kullanıcısına yanıt

1 nisanda nisan şakası olabilir fiyatlarda, başka bahara kalmasın Tv işi  

• quote:

Orijinalden alıntı: mansion0345

Herkese selam
    Aradan 7 ay kadar bir süre geçmiş ve bugün evime Bilir Kişi geldi Tv’yi inceledi Tv’yi kusurlu buldu muhtemelen olumlu sonuçlanacak.
    Bende para iadesi isteyeceğim bu süreçte de maddi durumumu biraz toparladım(çok değil).
    Para iadesi ardından tekrar tekrar LG istiyorum ama bu sefer OLED TV
    Önerilere açığım maddi bütçem desteklese C4 serisi almak isterdim fakat B4 ve C4 incelemesine baktığımda aralardında çok bir fark göremedim muhtemelen Panel geliştirmesi vardır. Çok oyun oynayan birisi değilim günde max 3-4 saat TV açık kalır.

C4 serisine bütçem yetmiyor bende B4 serisi düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Kullanıcısı varsa eğer yorumlarınızı bekliyorum.
    Başka marka bir TV’de olabilir ya da TCL 65c755 nasıldır

65’’

Alıntıları Göster

Selamlar herkese, hayırlı ramazanlar

Son mesajımın üstünden 3 ay geçmiş ve bir gelişme daha oldu.

THH kararı lehime karar verdi fakat her hangi bir bilgilendirme vs olmadı thh kararından yaklaşık 15 gün sonra evime tebligat geldi Teknosa “sebepsiz zenginleşme ve thh kararının iptali” için beni mahkemeye vermiş avukat arkadaşım ile görüştük ve şu an davacı benken artık bir davalı oldum :) Cevap dilekçesi yazdık ve artık mahkemenin kararını bekliyoruz. Şunu anladım ki TV gibi ürünleri internetten almaktan başka çare kalmadı çünkü TVde bir kusur olursa en azından 14 gün içinde iade hakkımı kullanırım yoksa gidip yerinde almak son kullanıcı için dezavantajmış.

Mahkeme ile ilgili gelişme olursa buraya tekrardan yazarım. En azından benim başıma gelenler sizlerinde başına gelirse belki forumlardan denk gelip okur ve kötü tecrübe etmeden internetten alışveriş yapmış olur.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Kısmet artık 🤷‍♂️

• Samsung fiyatlarına zam mı geldi? sanki fiyatlar artmış gibi samsung sitesinde. Zam varsa zamsız fiyattan hepsiburadadan almayı düşünüyorum qn85d

• quote:

Orijinalden alıntı: mansion0345

Selamlar herkese, hayırlı ramazanlar

Son mesajımın üstünden 3 ay geçmiş ve bir gelişme daha oldu.

THH kararı lehime karar verdi fakat her hangi bir bilgilendirme vs olmadı thh kararından yaklaşık 15 gün sonra evime tebligat geldi Teknosa “sebepsiz zenginleşme ve thh kararının iptali” için beni mahkemeye vermiş avukat arkadaşım ile görüştük ve şu an davacı benken artık bir davalı oldum :) Cevap dilekçesi yazdık ve artık mahkemenin kararını bekliyoruz. Şunu anladım ki TV gibi ürünleri internetten almaktan başka çare kalmadı çünkü TVde bir kusur olursa en azından 14 gün içinde iade hakkımı kullanırım yoksa gidip yerinde almak son kullanıcı için dezavantajmış.

Mahkeme ile ilgili gelişme olursa buraya tekrardan yazarım. En azından benim başıma gelenler sizlerinde başına gelirse belki forumlardan denk gelip okur ve kötü tecrübe etmeden internetten alışveriş yapmış olur.

Alıntıları Göster
    Thh konunuz neydi hocam sizin?

• bu modeli tavsiye eder misiniz ?

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]mediamarkt
    SAMSUNG 75Q60D 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-qe75q60dauxtk-75-inc-189-ekran-uydu-alicili-smart-4k-qled-tv-2024-1236857.html
  • 
Sayfa: önceki 47484749475047514752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.